هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وای خداییش روانشناسی شغل جذابیه
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثلِ تو خانوم
امیدوارم حالت خوب باشه -
وصیت کرده بود اگر بیماری لاعلاج گرفت، رابط پینه ای بین دو نیمکره اش رو قطع کنن تا ببینن که دوشخصیتی میشه یا یه شخصیتی
هرچند که نیاز نشد آخر و این آزمایش روی فرد دیگه ای انجام شد، ولی شجاعتش و از جون مایه گذاشتنش ستودنیه -
کریستف کلمب بر وزن کریم پوست کلفت
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثلِ تو خانوم
امیدوارم حالت خوب باشه_Biliifti_
من هم همینطور... -
تو اگر بدونی بخاطر تو امروز ناراحت شدم یحتمل تعجب میکنی در هر صورت حالا دیگه با اومدنت حس ناراحتی نمیکنم
ممنون -
بمیرین -
بمیرین -
Mobeen
با سازندش بودم -
Mobeen
با سازندش بودم_Biliifti_
سازنده فرمول ها یا عکس؟ -
Mehrsa 14
مهرسا گلی منشن کردیGharibe Gomnam
آره ریحانه خواستم یه چیزی بگم اما گفتم شاید حرفم قضاوت بشه میخواستم بهت بگم زیاد خودتو درگیر حواشی این تاثیر معدل نکن من نه میگم خوبه نه بد حتی امسال به نظرم چون پشت کنکوریها نمی دونستن تراز امسال متفاوته نمیدونم گفته بودن یا نه اما به هر حال من بدون هیچ کتاب و جزوه و کلاسی واسه نهایی و حتی کنکور جفتش تو یه سطح تراز بود برام و تراز نهاییم یکمم بالاتر بود معدلم بالای نوزده بود سواد سواده فرقی نداره تست و تشریحی تست فقط سرعت میطلبهنهایتا یه چند تا فرمول برای فیزیک اونم تیپ تستای پر تکرار نمیدونم این نظر منه ولی اونقدرام که معلما و سایتا نهایی رو برامون غول کرده بودن نبود چه استرسی که دادن بهمون ولی باید خوند عمومی هارو حتی شده هر آخر هفته بخون.عربی و ادبیات و زبان درسیه که باید از پایه خوب باشی اونارو قوی کن دیگه مشکلی نمیمونه.البته که یه سری سوالای واقعا مسخره داده بودن اما اونم برا همه سخت بود سلامت و هویتم تو طول ترم بخون البته یه بدیش زشت کردن معدل دیپلمامون بود
️
-
داشتم با کامپیوتر گیم میزدم و یهو یه گربه خودش رو مالید به پاهام، سکته زدم(ما گربه نداریم، از بیرون اومده بود)
-
Gharibe Gomnam
آره ریحانه خواستم یه چیزی بگم اما گفتم شاید حرفم قضاوت بشه میخواستم بهت بگم زیاد خودتو درگیر حواشی این تاثیر معدل نکن من نه میگم خوبه نه بد حتی امسال به نظرم چون پشت کنکوریها نمی دونستن تراز امسال متفاوته نمیدونم گفته بودن یا نه اما به هر حال من بدون هیچ کتاب و جزوه و کلاسی واسه نهایی و حتی کنکور جفتش تو یه سطح تراز بود برام و تراز نهاییم یکمم بالاتر بود معدلم بالای نوزده بود سواد سواده فرقی نداره تست و تشریحی تست فقط سرعت میطلبهنهایتا یه چند تا فرمول برای فیزیک اونم تیپ تستای پر تکرار نمیدونم این نظر منه ولی اونقدرام که معلما و سایتا نهایی رو برامون غول کرده بودن نبود چه استرسی که دادن بهمون ولی باید خوند عمومی هارو حتی شده هر آخر هفته بخون.عربی و ادبیات و زبان درسیه که باید از پایه خوب باشی اونارو قوی کن دیگه مشکلی نمیمونه.البته که یه سری سوالای واقعا مسخره داده بودن اما اونم برا همه سخت بود سلامت و هویتم تو طول ترم بخون البته یه بدیش زشت کردن معدل دیپلمامون بود
️
Mehrsa 14
تو حرفت با منه پس بزنش نترس
ممنونم ازت که نظرتو گفتی چون تو امسال به عنوان یه دانش آموز دوازدهمی تجربه کردی
چون اکثرا سوالامو از بچه های پشت پرسیدم یا معلما و مشاورا خوشحالم که تو به عنوان دانش آموز درس خون مدرسه هم جوابمو دادی دمت گرم -
Uranium
اورانیوم جان غنی نشده
تب دستته بزار زمین بیا کارت دارمGharibe Gomnam
از کجا میدونی غنی نشدم؟