هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
سلام
عالییه واقعا
درستشم همینه....
بعصی بچه ها میگن...
سال کنکور رو هم باید زندگی کرد.... و از مسیر تا جایی که میتونیم لذت ببریم...Hhh Hh
ممنون
آره. به نظرم روش بدی نیست
البته تنظیم مقدار درس و غیر درس خیلی مهمه که من بعضا یه ذره درش مشکل دارم
بحث اینه که وقتی یه کاری که علاقه بهش داری رو کلا گذاشتی کنار، حداقل میدونی که دیگه فعلا سراغش نمیری تا بعد کنکور
اما تو این روش، هر لحظه وسوسه میشی که از سر درس (که کسل کننده، خسته کننده، سخت و طاقت فرسا هست) بری سر کار مورد علاقه (که جذاب، غیر کسل کننده و غیر خسته کننده هست)
-
Gharibe Gomnam
من حس می کنم برای کارهایی که میخوام انجام بدم عمرم کمه وقت بیشتری میخوام@Venus655
من هم همینطور
من میخوام اندازه حضرت نوح عمر کنم
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
خوبه حالا شدی خودت
منم عااالی
با یه مشت آدم بیحوصله که کل زندگیشون اینو اونه افتادم تو قفس برای خودم قهقهه میزنم ولی اینا امقدرررر بی احساسنحرف دل من
حس میکنم
بچه دار شدن برای سن های متوجه اصن خوب نیست
چون وقتی یکی به اوج جوونی میخواد برسه
هیشکی حوصله و این داستانا ندارن
منظورم هم سن جسمی نیست
سن روانیه متاسفانه هیشکی هیچ شور و انگیزه ای نداره@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جدیدا خود جوونه هم حوصله اوج جوونی رو نداره. چه برسه به بقیه
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
گفتین پول میخواد و ندارینشاههه
نباید اون یه تیکه رو میذاشتم
ببخشید خودم ایسگا شدم -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مخالف زدیا دوباره
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
خوبه حالا شدی خودت
منم عااالی
با یه مشت آدم بیحوصله که کل زندگیشون اینو اونه افتادم تو قفس برای خودم قهقهه میزنم ولی اینا امقدرررر بی احساسنحرف دل من
حس میکنم
بچه دار شدن برای سن های متوجه اصن خوب نیست
چون وقتی یکی به اوج جوونی میخواد برسه
منظورم هم سن جسمی نیست
سن روانیه متاسفانه هیشکی هیچ شور و انگیزه ای نداره@f-nalist
میرم تو مدرسه همه بی حال مثلا هفت صبح میرم تو کلاس بچه ها برقارو خاموش کردن پرده هارو کشیدن خوابن من میرم برقو روشن میکنم داد میزنم
سلااااااام
صدام توکل مدرسه میپیچه
یه معلم دارم میگه من یه دانش دارم پسره ولی عین همین ریحانه است اینو بهش بچسبین خیلی خوبه
بهم میگن تو زیادی سرخوشی
ولی آدمایی مثل ما به این معنی نیست هیچ غمی نداریم ما میخوایم درکنار همه چیزی زندگی کنیم لذت ببریم
امیدوارم همیشه همینجوری باشم -
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
گفتین پول میخواد و ندارینشاههه
نباید اون یه تیکه رو میذاشتم
ببخشید خودم ایسگا شدم -
@f-nalist
میرم تو مدرسه همه بی حال مثلا هفت صبح میرم تو کلاس بچه ها برقارو خاموش کردن پرده هارو کشیدن خوابن من میرم برقو روشن میکنم داد میزنم
سلااااااام
صدام توکل مدرسه میپیچه
یه معلم دارم میگه من یه دانش دارم پسره ولی عین همین ریحانه است اینو بهش بچسبین خیلی خوبه
بهم میگن تو زیادی سرخوشی
ولی آدمایی مثل ما به این معنی نیست هیچ غمی نداریم ما میخوایم درکنار همه چیزی زندگی کنیم لذت ببریم
امیدوارم همیشه همینجوری باشمGharibe Gomnam
آره خلاصه
ولی بین خودمون باشه
من تضاد شمام -
چیچک ممنون ازت تا حالا هیشکی اینطوری ازم طرف آری نکرده بود ولی تبریکمو جواب ندادی، بعد نگی تبریک نگفتی
-
مخالف زدیا دوباره
@f-nalist
ಠ_ಠ -
@f-nalist
سلااااااام
صدام توکل مدرسه میپیچه
بهم میگن تو زیادی سرخوشی
امیدوارم همیشه همینجوری باشمGharibe Gomnam
من سال یازدهم اینطوری بودم انقدر انرژی داشتم که نگو -
-
چیچک ممنون ازت تا حالا هیشکی اینطوری ازم طرف آری نکرده بود ولی تبریکمو جواب ندادی، بعد نگی تبریک نگفتی
-
Hhh Hh
ممنون
آره. به نظرم روش بدی نیست
البته تنظیم مقدار درس و غیر درس خیلی مهمه که من بعضا یه ذره درش مشکل دارم
بحث اینه که وقتی یه کاری که علاقه بهش داری رو کلا گذاشتی کنار، حداقل میدونی که دیگه فعلا سراغش نمیری تا بعد کنکور
اما تو این روش، هر لحظه وسوسه میشی که از سر درس (که کسل کننده، خسته کننده، سخت و طاقت فرسا هست) بری سر کار مورد علاقه (که جذاب، غیر کسل کننده و غیر خسته کننده هست)
البته تنظیم مقدار درس و غیر درس خیلی مهمه
دقیقا
اینم داشته باشیم. بعد کنکور ممکنه شرایط مثل قبل نباشه(ممکنه انگیزه و ذوقی که اول داشتیم رو نداشته باشیم. که این موضوع خیلییی پیش اومده)
اما تو این روش، هر لحظه وسوسه میشی که از سر درس (که کسل کننده، خسته کننده، سخت و طاقت فرسا هست) بری سر کار مورد علاقه (که جذاب، غیر کسل کننده و غیر خسته کننده هست )
که بستگی به آدمش(شخصیتی) داره
️
یکی میتونه تناسب خوبی رو ایجاد کنه
یکی نه
که بنظرم با برنامه ریزی درست و عملگرایی فرد میتونه تا حد زیادی به خواستش برسه....
وقتی برنامه ریزی میشه.... میدونیم که آخرش به هردو میرسیم.... دیگه نگران این نیستیم که آخرش وقت کم بیاد....و.... -
@f-nalist
(⌐■_■)
( •_•)>⌐■-■
این عالیه