هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
شما ها امتحان میدید یا میخواید توانایی معده تونو در هضم اشیاء امتحان کنید؟@Dex
اصلا همینو بگو چرا انقدر کرم داشتیم ما -
@Dex
اصلا همینو بگو چرا انقدر کرم داشتیم ماGharibe Gomnam
واقعا من چرا پاک کن میخوردم؟
چ روزگاری بود... -
@ek-mahdi-m نه خب ما هممون از اولین نوه که سال ۷۴ بدنیا اومده تا آخریش که سال ۹۸ بوده فاصله سنی هامون تا نفر بعدی و قبلی یکی دوساله
به جز من که با نفر اول ۱۰ سال اختلاف سنی دارم -
Gharibe Gomnam
شوخی کردم@f-nalist
آخه یه بار اینجوری شد دعوامون شد ناراحت شدی
-
من سر امتحان هیچ وقت تقلب نمیکردم همه بچه ها میدونستن امتحان نوبت دوم زیست بود کلاس دهم
من یه سوال ۲۵ صدمی رو یادم نمیومد گفتم ولش کن آخرش میشم ۱۹/۷۵ رفتم برگه رو تحویل بدم که همون موقع یادم اومد نوشتمش مراقب خیلی سخت گیر بود منم نمیشناخت گفت ننویس داری تقلب می کنی منم گوش نمیدادم می نوشتم رفتم برگه رو بدم بهش ازم نمی گرفت میگفت تقلب کردی منم پوشه رو از دستش گرفتم برگه ام رو گذاشتم بین برگه بچه ها و تحویلش دادم
بچه ها و دبیر زیستم سر جلسه خنده شون گرفته بود اونم با دهن باز نگاهم میکرد همه اش میگفت این بچه ها چرا انقدر پررو شدن خدایا این چرا به حرفم گوش نمیده و...@Venus655
-
من سر امتحان هیچ وقت تقلب نمیکردم همه بچه ها میدونستن امتحان نوبت دوم زیست بود کلاس دهم
من یه سوال ۲۵ صدمی رو یادم نمیومد گفتم ولش کن آخرش میشم ۱۹/۷۵ رفتم برگه رو تحویل بدم که همون موقع یادم اومد نوشتمش مراقب خیلی سخت گیر بود منم نمیشناخت گفت ننویس داری تقلب می کنی منم گوش نمیدادم می نوشتم رفتم برگه رو بدم بهش ازم نمی گرفت میگفت تقلب کردی منم پوشه رو از دستش گرفتم برگه ام رو گذاشتم بین برگه بچه ها و تحویلش دادم
بچه ها و دبیر زیستم سر جلسه خنده شون گرفته بود اونم با دهن باز نگاهم میکرد همه اش میگفت این بچه ها چرا انقدر پررو شدن خدایا این چرا به حرفم گوش نمیده و... -
Gharibe Gomnam
چ روزگاری بود...@Dex
منم این کار رو میکردم -
بچه ها من الان واقعا خوشحالم فکر میکردم میکردم فقط منم که هوا و چلم دمتون گرم انگیزه گرفتم
-
Gharibe Gomnam
چ روزگاری بود... -
@Venus655
قورت نمیدادیم که
البته من ابتدایی بودم -
بچه ها من الان واقعا خوشحالم فکر میکردم میکردم فقط منم که هوا و چلم دمتون گرم انگیزه گرفتم
Gharibe Gomnam خوشحالی که تنها نیستی
-
@Venus655
قورت نمیدادیم که
البته من ابتدایی بودمGharibe Gomnam پس چیکارش می کردین؟
-
Gharibe Gomnam
چ روزگاری بود...@Dex من تیشرت میخورم باز بهتره
-
Gharibe Gomnam
سلام
کلا خیلی چیزا....
مهر
خاک
پوست
پلاستیک
....
و.... -
@f-nalist
آخه یه بار اینجوری شد دعوامون شد ناراحت شدی
من دیگه اون اوس فرزام سابق نیستم