هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دیگ تو نباید بهت بر بخوره ... دیگ نباید ...
باز چرا عصبی شدم !!!
اگه باز اینجا اومدم فقد بخاطر قولی بوده ک دادم ...
یه کار ناتمام !!
بهشتی که برام جهنمه ...
عقل ک نداری ... اره تو ... یه نمه خوب شده بودما
تووووف -
Sara_R
عیب نداره️
یادمه یه بار داشتم با یکی از دوستام چت می کردم ،بعد دختر عموم خیلی شیطونه یعنی یه ریز حرف می زد -
Sara_R
عیب نداره️
یادمه یه بار داشتم با یکی از دوستام چت می کردم ،بعد دختر عموم خیلی شیطونه یعنی یه ریز حرف می زدپرستو بابایی وای اره خیلی بده
من اصلا نمیتونم وسط چت با یکی دیگه حرف بزنم
سیما مغزم میپیچه بهم -
@f-nalist
وسط شوخی ها یهو میزاشتم می رفتم
هعیی
حاج آقا فرزام امیدوارم برسی به بهشتی -
پرستو بابایی وای اره خیلی بده
من اصلا نمیتونم وسط چت با یکی دیگه حرف بزنم
سیما مغزم میپیچه بهمSara_R
منم دقیقا همینم -
Reza-H
موفقیت هاتون رو ببینیم ایشالا -
خب دیگه تقریبا تموم شد:)
-
چرا یکی نیست من بهش منفی بدم بعد برم ؟
-
یادت باشه ،هیچ وقت لبخند از رو لبات نیفته:)
-
مگه ما چند بار زندگی می کنیم ؟
-
Reza-H هر کسی ب ی سبکی علاقه داره نمیشه ب مردم بگی از صب دیگه اینها رو نگاه نکن یا گوش نکن ...
وقتی هیچ کار فرهنگی برای مردم انجام نمیشه و اگر انجام بشه ب مسخره ترین شکل ممکن هست واقعا جای نارضایتی از سلیقه ی مردم هست؟Moonchild
به نظرم باید اینجا بین سلیقه و درست و غلط بودن یه چیز فرق بذاریم
وقتی من میگم مثلا فلان محتوا محتوای عمیقی نیست، به این معنا نیست که من ازش خوشم نیومده.
به این معنائه که اگر نگاه کنیم که این محتوا چقدر غنای ادبی، موسیقیایی، مفهومی، وزنی داره، می بینیم واقعا حرفی برای گفتن نداره اون محتوا. (به طور خلاصه هیچی به من اضافه نکرده. فقط وقتم رو هدر کردم)
اگر "همه" چیز سلیقه هست، پس آیا میشه گفت مثلا شعر حافظ یا سعدی یا متون ادبی عمیق دیگه، از شعر یا متنی که الان من فی البداهه، بدون تفکر عمیق روی متن و مفهومش، ارائه کردم، هیچ فرقی با هم ندارن؟Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا جای نارضایتی از سلیقه ی مردم هست؟
جای نارضایتی هست قطعا. حتی اگر هیچ کاری هم انجام نشه (که کم و بیش انجام میشه هرچند ناکافی) بالاخره نارضایتی یه حس درونیه که آدم وقتی میبینه یه همچین چیزایی رو، در خودش احساس میکنه
ثانیا یک انسانی که برای خودش ارزش قائله چه در بهترین جامعه و چه در بدترین جامعه، طوری زندگی خودش رو تنظیم میکنه که بیشترین بهره رو ببره
اینم باید گوش زد کنم که با وجود همه اینا، وظیفه هممونه که افراد جامعه مون رو نسبت به سبک زندگی که یه سری جاهاش غلطه راهنمایی کنیم -
Reza-H
موفقیت هاتون رو ببینیم ایشالاپرستو بابایی
ممنون از شما
همچنین شما ان شاء الله
امیدوارم این مسیر تا کنکور رو با کمترین حد از دست انداز ها طی کنین -
پرستو بابایی
ممنون از شما
همچنین شما ان شاء الله
امیدوارم این مسیر تا کنکور رو با کمترین حد از دست انداز ها طی کنینReza-H
خیلی ممنون ،همچنین -
شبت بخیر ،غمت نیز هم ... -
و تمام ...