هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ حالا بحث اهمیت دادن شد
امسال رفتیم کربلا
بعد یه عراقی برگشت گفت پول ایران بی ارزشه من پول ایرانو نمیگیرم
و خب واقعا نمیتونستیم جوابی بهش بدیم
چون واقعا داشت حق میگفت
و من اونجا خیلی حس غیرقابل توصیفی داشتم
چرا کشور ما باید از کشوری مثل عراق اینقدر پایینتر باشه؟ کشوری که اینقدر ثروتمنده، واقعا خیلی درد داشت اینقدر که دردشو نتونم توصیف کنم -
کلی زحمت میکشی غذا درست می کنی کافیه یه ذره یه ایراد کوچولو داشته باش دیگه غذا کوفتت میشه://
پرستو بابایی
حق گویی تا به کی؟! -
پرستو بابایی
حق گویی تا به کی؟!Ainoor
دست خودم نیست اینقدر حق میگم
-
@f-nalist
همه نوع غذا درست می کنم بدون هیچ ایرادی کافیه آبش زیاد باشه ،کم باشه ،یکم دیر آماده شه...
دیگه فقط می خوان ایراد بگیرن -
Sachli
هعی:)
بعد حرف هم میزنی میگن واسه همه اینجوریه
خب اگه برا همهس حتما یه مشکل بزرگ وجود داره -
@f-nalist
همه نوع غذا درست می کنم بدون هیچ ایرادی کافیه آبش زیاد باشه ،کم باشه ،یکم دیر آماده شه...
دیگه فقط می خوان ایراد بگیرنپرستو بابایی
خوبه که تا این لحظه کسی از من ایراد نگرفته -
@f-nalist بیاین یبار قرمه سبزی منو بخورین اگه تونستین ایراد بگیرین..
ولی بعدش ک دیدین ایرادی نداره بخاطر این حرف از پنجره میندازمتون بیرونAinoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی بعدش ک دیدین ایرادی نداره بخاطر این حرف از پنجره میندازمتون بیرون@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist این حرفو به زنت بزنی شب باید تو کوچه بخوابی و تا وقتی نگفتی غلط کردم تو خونه راهت نمیده
حالا از من گفتن بود
️
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
دیگه فقط می خوان ایراد بگیرنرای ها دیگه خودش گویای همه چیزه
من حرفی ندارممن منظورم از اوکی بودن اینه که هیچ وقت نمیتونید مث مادرتون غذا رو درست کنید
گرفتین؟ -
پرستو بابایی
خوبه که تا این لحظه کسی از من ایراد نگرفته@Venus655
رمز موفقیتت در چیست ؟ -
@ABR_DJ وای چقدر این جمله که همه جا همینه رو مغز منه
حالا جدای از اون یکی نیست بگه خب اگه همه جا همینه پس به چی اینقدر افتخار میکنید؟:/ -
@f-nalist
دیگه فقط می خوان ایراد بگیرنپرستو بابایی دقیقااااا تازه بعضی وقتا هیچی پیدا نمیشه میگن یذره نمکش بیشتر بود بهتر بود
حالا نمکشم اندازه -
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی بعدش ک دیدین ایرادی نداره بخاطر این حرف از پنجره میندازمتون بیرون@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist این حرفو به زنت بزنی شب باید تو کوچه بخوابی و تا وقتی نگفتی غلط کردم تو خونه راهت نمیده
حالا از من گفتن بود
️
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
دیگه فقط می خوان ایراد بگیرنرای ها دیگه خودش گویای همه چیزه
من حرفی ندارممن منظورم از اوکی بودن اینه که هیچ وقت نمیتونید مث مادرتون غذا رو درست کنید
گرفتین؟ -
@Venus655
رمز موفقیتت در چیست ؟پرستو بابایی
الان دقیق نمیدونم یا من کارم درسته
یا ایراد داره و کسی چیزی نمی گه
ولی خب کار سختی نیست بنظرم