هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh
تفننی اینجام... -
آموزش زبان به روش پازلینگ چیه؟
کسی میدونه؟ -
دیشب امیر با ذوق داشت موفقیتشو در راستای ارتباط با بچه ها واسم توضیح میداد فیلمی که از قیافه اون لحظهش دریافت کردم احساس کردم اون بچه همون لحظه تو دلش گفته آدم بزرگا چقدر اسکلن.
امیر منو ببخش ولی این سراسر عدم موفقیتتو میرسونه،دنیا به آخر نرسیده دوباره تلاش کن میدونی ما آدما برا چیزایی که نداریم میجنگیم.
amir ahmadi_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیشب امیر با ذوق داشت موفقیتشو در راستای ارتباط با بچه ها واسم توضیح میداد فیلمی که از قیافه اون لحظهش دریافت کردم احساس کردم اون بچه همون لحظه تو دلش گفته آدم بزرگا چقدر اسکلن.
امیر منو ببخش ولی این سراسر عدم موفقیتتو میرسونه،دنیا به آخر نرسیده دوباره تلاش کن میدونی ما آدما برا چیزایی که نداریم میجنگیم.
amir ahmadi
میدونستی اگه بگن اسم سه نفر که دلت میخواد بکشی رو بنویس چی می نوشتم؟
نرجس.نرجس.نرجس -
-
-
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
سلام عزیز خوبی؟
فکر کنم تاپیک با این موضوع قبلا زده شده.
عه واقعا؟! اوکیپس سرچ می کنم پیداش می کنم مرسی:)))
-
اون روز کل خونواده نشسته بودن بعد میگفتن
آب رسان فلان خوبه
نه تو که پوستت فلانه باید فلان بزنی
فیس واش این خوبه
یهو یه غلطک و کاردک پلاستیکی در اوردن میگفتن این برا شادابی پوست خوبه
نمیدونم ویتامین سی پریم پوست رو جوون میکنه
کرم بمان برا پوست دست خوبه اسمای عجیب غریب
بعد من اینطور بودم که یزیدا من بعضی وقتا حال ندارم همون صابون لوکس رو میکشم به موهام شامپو نمیزنم دیگه
شما کی اینا رو یادگرفتینننننن -
سلام
سلام عزیز خوبی؟
فکر کنم تاپیک با این موضوع قبلا زده شده.
عه واقعا؟! اوکیپس سرچ می کنم پیداش می کنم مرسی:)))
-
-
از آدمایی که تو دلشون یه چیز دیگست ولی به خاطر اینکه خودشونو بد نکنن یا ناراحت نشی یه جور دیگه رفتار میکنن تا تو فکر کنی خیلی مهربون و خوبن اما در نهایت کاسه شون که لبریز بشه دیگه هیچی رو نمیشناسن و دیگه مثل قبل نیستن واقعا بدم میاد
خودت باشی بهتره تا سعی کنی یه تصویر قشنگ از خودت به یادگار بمونه لطف و محبت باید واقعی باشه نه کشکی و الکی
#تودلی