هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
توی کتاب «دختری که پادشاه سوئد را نجات داد» یه جملهای بود که میگفت:
«دلم میخواهد در دنیایی از کتاب، قهوه و روزهای بارانی، مدتی گم شوم...»
بهترین تراپیای که میشه تجربه کرد همینه:)
-
officer k بله جناب
خیالتون راحت -
officer k اها
بله منظورم همون بود ملای نقطه گیر -
راستش رو بخوای... کنار اومدن با هیچ کدوم از ما آدما کار راحتی نیست.
هر کدوممون از یه چیزی درد میکشیم. پس وقتی با یکی آشنا شدی که حاضره به درک کردنت پایبند باشه و کنارت سرد و گرم زندگی رو بچشه، نذار یه چیز مسخرهای مثل غرور و تکبر خرابش کنه... -
officer k اها
بله منظورم همون بود ملای نقطه گیر -
officer k ما میگیم ملای نقطه گیر
-
officer k ما میگیم ملای نقطه گیر
-
officer k ما بوشهریا همیشه لغاتمون جدیده
-
چه قدرتی در این تشبیه «جان اشتاین بک» نویسنده آمریکایی وجود دارد، بیشتر از هر شعار انگیزشی:
بالاخره یک نفر باید گردن سرنوشت را بشکند؛
اگر هر از گاهی یکنفر به سرنوشت دهنکجی نمیکرد، انسان هنوز روی شاخههای درخت زندگی میکرد. -
officer k
ممنون
ما هم میگذرونیم
گر چه دشوار و گاهی راحت
چرا خوب نیستی؟!
من کم پیدام شاید چون دیگه قدیمی شدیم@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
ممنون
ما هم میگذرونیم
گر چه دشوار و گاهی راحتخوبه باز بد نیست حالت =)))
چرا خوب نیستی؟!
نمیدونم...انگار اون چیزی نیستم که میخوام =)))
شایدم حس تنهایی میکنم
این مدل تنهایی رو که توش گیر کردم رو دوس ندارم...من کم پیدام شاید چون دیگه قدیمی شدیم
کم پیدا نشو...اگه تو قدیمی شدی...منم قدیمی شدم
هیچ کسیهم اینجا نباشه من که هستم =))) -
-
@در-حال-بارگذاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شما ها اصن ستونید ستووون
officer k میدونستیم
مرسی لطف داری
-
@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
ممنون
ما هم میگذرونیم
گر چه دشوار و گاهی راحتخوبه باز بد نیست حالت =)))
چرا خوب نیستی؟!
نمیدونم...انگار اون چیزی نیستم که میخوام =)))
شایدم حس تنهایی میکنم
این مدل تنهایی رو که توش گیر کردم رو دوس ندارم...من کم پیدام شاید چون دیگه قدیمی شدیم
کم پیدا نشو...اگه تو قدیمی شدی...منم قدیمی شدم
هیچ کسیهم اینجا نباشه من که هستم =)))officer k
سن ۱۶ تا ۲۳ سالگی آسون نیست. دوستاتو از دست میدی، کلی اشتباه میکنی، از پا میفتی، شکست میخوری، متوجه خیلی چیزا میشی، با واقعیت مواجه میشی، خودت رو از دست میدی ولی در آخر خودت رو پیدا میکنی و قویتر میشی و اون سنین هنوزم جز بهترین سالهای عمرت هستن
سعی میکنم فعالیت کنم
بزرگواری -
وات؟؟؟ چرا قلم چی عمومی اضافه کرده به برنامه راهبردی؟؟؟؟ من چجور عمومی هم بخونم وقتی هنوز معلم فارسیم رو ندیدم که بخواد درس هم داده باشه؟! عمومی ها رو نمیشه برای آزمون خوند، چون کلا یه زنگ در هفته هستن و اگر معلم نیاد که اول سال عادیه، یا یه تعطیلی بخوره یک هفته عقب میفته برنامه، پس منطقی نیست توی آزمون اضافه کنن.
-
officer k میدونستیم
مرسی لطف داری
-
officer k
سن ۱۶ تا ۲۳ سالگی آسون نیست. دوستاتو از دست میدی، کلی اشتباه میکنی، از پا میفتی، شکست میخوری، متوجه خیلی چیزا میشی، با واقعیت مواجه میشی، خودت رو از دست میدی ولی در آخر خودت رو پیدا میکنی و قویتر میشی و اون سنین هنوزم جز بهترین سالهای عمرت هستن
سعی میکنم فعالیت کنم
بزرگواری@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
سن ۱۶ تا ۲۳ سالگی آسون نیست. دوستاتو از دست میدی، کلی اشتباه میکنی، از پا میفتی، شکست میخوری، متوجه خیلی چیزا میشی، با واقعیت مواجه میشی، خودت رو از دست میدی ولی در آخر خودت رو پیدا میکنی و قویتر میشی و اون سنین هنوزم جز بهترین سالهای عمرت هستنآره درسته =))
سعی میکنم فعالیت کنم
بزرگواریبزرگی از خودته بِرار
خوشحال میشیم باشی