هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ معلمه اومده تو کلاسمون میخونه اینجا ایران است که رتبه ی سوم سلول های بنیادی را در جهان دارد....
میخواستم بگم عه آره؟
پس اینجا یران است که در یک شب 13 دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف در یک هواپیما برای داشتن زندگی بهتر مهاجرت کردند...
خیلی اعصابم به هم ریخته شده الان خصوصا سر قلم چی -
@M-Tina مگه چی شده آزمون قلم چی؟
همیشه همینه
مثلا یکی داره از بی پولی میمیره میگه چیکار کنم بهش میگن دهنتو ببند ما تو فلان زمینه رابه چندم رو داریم پس ما یه کشور پیشرفته هستیم حالا مسئله رزق و روزی هم که خدا بزرگه@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیچی من دیر ثبت نام نکردم ولی کارام به خاطر انتقالیم داره درست نمیشه
همیشه همینه
مثلا یکی داره از بی پولی میمیره میگه چیکار کنم بهش میگن دهنتو ببند ما تو فلان زمینه رابه چندم رو داریم پس ما یه کشور پیشرفته هستیم حالا مسئله رزق و روزی هم که خدا بزرگهبه قول معلم آمادگی پارسال
توکل کن -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیچی من دیر ثبت نام نکردم ولی کارام به خاطر انتقالیم داره درست نمیشه
همیشه همینه
مثلا یکی داره از بی پولی میمیره میگه چیکار کنم بهش میگن دهنتو ببند ما تو فلان زمینه رابه چندم رو داریم پس ما یه کشور پیشرفته هستیم حالا مسئله رزق و روزی هم که خدا بزرگهبه قول معلم آمادگی پارسال
توکل کن -
@ABR_DJ مشکلات بیشتر از این حرفاست. وقتی تو همه جا بهشون اختیار میدی و روشون زیاد میشه هر کاری دوست دارن میکنن. بخصوص توی این شهر خراب شده...
-
بازم ابر صورتی=)
چقدره خوشگلن -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker سلام مبارک باشه منم داروسازی میخوام
تراز کنکور و سوابقتون و رتبه و دانشگاه قبولی رو اگه ایراد نداره بگیدسلام
مرسی سلامت باشین، ایشالا موفق میشین
تراز کنکور ۱۰۴۰۰
سوابق ۸۸۰۰
رتبه ۱۵۹۵ منطقه دو
دانشگاه هم شهر خودم، کرمان -
آخی ،فردا هم اینو بدم تموم شه دیگه
.
.
.
چیو تموم شه ،هفته اینده تازه روزی ۳ تا امتحان داری:/ -
انجمن منو یاده تو میندازه بیشتر از هرموقع دیگ ای دلم برات تنگ شده
Sachli -
https://en.wikipedia.org/wiki/Attack_of_the_Dead_Men
واقعا قدرت اراده چقدر میتونه بی حد و مرز باشه؟؟ توی اون شرایط زنده موندن هم غیر ممکنه. چه برسه به این که صد تا سرباز غرق در خون و بدون ماسک ضد گاز بیشتر از 6 هزار نفر رو بکشن؟ -
CpR قربونت
الان چطوری؟ بهتری؟!