هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
سلام فرزام. خوبی؟
ان شاء الله زود مشکل برطرف میشه.
خیلی فکرش نرو. تو کیفیت مطالعه اثر نذارهسلام داداش مرسی
تو چطوری؟خودم اوکیم ولی دیگه ناخودآگاهم دست خودم نیس
@f-nalist
ممنون. منم خوبم
اهم. درست میگی. -
امروز ۱۱۱ تا تست زدم
درحالی که در کل درس خوندن این سه سالم یبارم بالای ۹۰ تا نزده بودم!(تازه اون ۹۰تا هم آزمون کانون بوده، وگرنه در حالت عادی خودم بالای ۷۰ تا تاحالا نزده بودم)
یه نگاه به سالی که گذشت کردم، دیدم بجز عید در بهترین حالت میانگین ۴ ساعت روزی مطالعه داشتم(و اکثرا هم بدون تست، البته دیکه تست آموزشیو میزدم)
حالا که فکر میکنم نمیدونم چرا ناراحتم که رتبم این شدتازه باید از خوشحالی سکته هم میزدم با این وضعیت همچین رتبه ای
-
شاید اگه مردود نمیشدم، هیچوقت چشمم اینجوری باز نمیشد، هیچوقت اینجوری با خودم کنار نمیومدم و گذشته ام رو قبول نمیکردم...
و شاید همه این اشتباهات رو در طول دانشگاه هم تکرار میکردم که قطعاً مثل الان قابل جبران نیست... -
@Venus655
مشکل ما اینه که هیچوقت کوتاهی ها و بدی های خودمون رو قبول نداریم و همیشه میخوایم دیگران رو مقصر بدونیم
یه درصد قابل توجهی از مطالب این کتاب به کوبیدن غرب اشاره داره...@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشکل ما اینه که هیچوقت کوتاهی ها و بدی های خودمون رو قبول نداریم و همیشه میخوایم دیگران رو مقصر بدونیم
-
امروز ۱۱۱ تا تست زدم
درحالی که در کل درس خوندن این سه سالم یبارم بالای ۹۰ تا نزده بودم!(تازه اون ۹۰تا هم آزمون کانون بوده، وگرنه در حالت عادی خودم بالای ۷۰ تا تاحالا نزده بودم)
یه نگاه به سالی که گذشت کردم، دیدم بجز عید در بهترین حالت میانگین ۴ ساعت روزی مطالعه داشتم(و اکثرا هم بدون تست، البته دیکه تست آموزشیو میزدم)
حالا که فکر میکنم نمیدونم چرا ناراحتم که رتبم این شدتازه باید از خوشحالی سکته هم میزدم با این وضعیت همچین رتبه ای
-
@ABR_DJ با این فرمون پیش بریم اخراج میشیم
. برای من که مهم نیست. از همه جا و همه کس که خوردم، اینم روش.
-
@ABR_DJ مخلصیم
-
شاید اگه مردود نمیشدم، هیچوقت چشمم اینجوری باز نمیشد، هیچوقت اینجوری با خودم کنار نمیومدم و گذشته ام رو قبول نمیکردم...
و شاید همه این اشتباهات رو در طول دانشگاه هم تکرار میکردم که قطعاً مثل الان قابل جبران نیست... -
@Venus655 انشالله
️
-
ولی این شوق فقط موقع خوندن مغز سراغم میاد:>>
-
-
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
محیط زیست
سم ترین درس
آشغال ترین درس
به درد نخور ترین درس
کاغذ حروم کن ترین درس -