هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Matrix عه جدا میگی؟! ببخشید ندیدممم ):
@Miss-Joker اشکال نداره
مهم نبود
دنبالش نگرد -
@Matrix ای خدا، ببخشید من اینو جا انداخته بودمم
️
چش، حتما🫂
-
"منو ببخش" چقد غم توش بود
-
Matin Mousavi 1 سلام خوبی چه خبر
حسین نعمتی سلام خوبم قربونت. خوبی؟
والا سلامتی. خوابگاهم
-
@Miss-Joker اشکال نداره
مهم نبود
دنبالش نگرد@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker اشکال نداره
مهم نبود
دنبالش نگردهمه منشنام مهمه
️ انجمن مواقعی نوتیفاش زیاد میشه بقیه رو نمیارههه
-
Matin Mousavi 1 هی هی
از خواب نگو که دلم خونه
با این وضعیت خوابگاهحسین نعمتی بابا من بخاطر خوابگاه نیست، فعالیت داشتم همهاش کمخوابی بخاطر اینه
-
باشه:)
-
@Matrix ای خدا، ببخشید من اینو جا انداخته بودمم
️
چش، حتما🫂
@Miss-Joker مشکلی نداره
من آدم منطقی و با درکی هستم میدونم که پزشکا چقدر سرشون شلوغه و زندگی پرمشغله و دغدغه مندی دارن -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker اشکال نداره
مهم نبود
دنبالش نگردهمه منشنام مهمه
️ انجمن مواقعی نوتیفاش زیاد میشه بقیه رو نمیارههه
@Miss-Joker مهم نیست
ولی به خود گیریت قویه -
تا حالا به این فکر کردین چی باعث شده که مسیر کنکور و روزای سختش براتون هموارتر شه!؟
من امروز فکر کردم
و دیدم به وضوح، بودنِ یه رفیق که پا به پایِ خودم، درس خوندنام، نخوندنام و غر زدنام بود
روزامو قشنگ تر میکرد
شاید اگه بعضی از آدما، توی اون زمان و اون لحظه، اون حرفو بهت نمیزدن، تو کم آوردی بودی و الان اینجا نبودی، اینارو گفتم که بگم
عمیقا ممنونم ازت 0-0ftm
جدا از اینکه هیچ وقت پرستیژ نداری، ولی بهترین رفیقی هستی و بودی که میتونستی باشی@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تا حالا به این فکر کردین چی باعث شده که مسیر کنکور و روزای سختش براتون هموارتر شه!؟
من امروز فکر کردم
و دیدم به وضوح، بودنِ یه رفیق که پا به پایِ خودم، درس خوندنام، نخوندنام و غر زدنام بود
روزامو قشنگ تر میکرد
شاید اگه بعضی از آدما، توی اون زمان و اون لحظه، اون حرفو بهت نمیزدن، تو کم آوردی بودی و الان اینجا نبودی، اینارو گفتم که بگم
عمیقا ممنونم ازت 0-0ftm
جدا از اینکه هیچ وقت پرستیژ نداری، ولی بهترین رفیقی هستی و بودی که میتونستی باشی@M-Tina این دقیقا تویی
مثل اینکه هستن همیشه یه همچین آدمایی که تا آخر عمر فراموش نشدنی هستن مگه نه عاطفه ؟! @Miss-Joker
یه جور خاصی به قلب آدم آرامش میدن -
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من امروز فکر کردم
روزامو قشنگ تر میکرد
عمیقا ممنونم ازت 0-0ftm
جدا از اینکه هیچ وقت پرستیژ نداری، ولی بهترین رفیقی هستی و بودی که میتونستی باشی@M-Tina این دقیقا تویی
مثل اینکه هستن همیشه یه همچین آدمایی که تا آخر عمر فراموش نشدنی هستن مگه نه عاطفه ؟! @Miss-Joker
یه جور خاصی به قلب آدم آرامش میدنپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من امروز فکر کردم
روزامو قشنگ تر میکرد
عمیقا ممنونم ازت 0-0ftm
یه جور خاصی به قلب آدم آرامش میدنبرای منم تو همینی
عزیزممم -
باورم نمیشه یه همچین اشتباهاتی توی زیست کردم!
-
باورم نمیشه یه همچین اشتباهاتی توی زیست کردم!
-
این یه هفته یا شایدم نمی دونم کمتر یا بیشتر ،از اینکه دوباره پیشتون بودم خیلی خوشحال شدم ..امیدوارم همیشه حال دل همگیتون خوب باشه:)
️
خدانگهدارتون -
پرستو بابایی دقیقا منظورم همین بود!
حالا میبینیشون و دیگه تو تلشون نمیوفتی یا حداقل تو این مبحث خاص دیگه واست پیش نمیاد@M-Tina
آره دقیقا همینطوری شد -
خداحافظی اگر برای بار هزارم هم باشه سخت و بغض آوره،
ولی میدونی چی شیرینش میکنه؟!
یه سلامِ با دستِ پر
یه سلام که جملهی بعدش "فلانی دقیقا همون چیزی که میخواستم شد" عه،- به اُمید اون روز!(: