هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655
اگه واقعا کسی بتونه که دیگه واقعا آدم قوی ایه ولی به نظرم آخرش کم میاره اگه واقعا هم بگه -
@Moonship
آره خصوصا بعضیا که درسها رو با تمام منابع تستیش خیلی زود تموم میکنن معمولا کم میارن آخراش -
@Venus655
نمی دونم ولی دیونشم
️
یعنی عشق می کنم باهاش حتی وقتی که سخت میشه برام حتی اگر بدترین نمره و .. اینا هم بشه.
تو مدرسه ذوق می کردم وقتی یک سوال رو غلط نوشته یا بلد نبودم و بعدش یاد می گرفتمحتی اگر نیم نمره بود.
معلمم منو عاشق ش کرد. اگرنه اولین بار که اومدم دبیرستان از شیمی می ترسیدم حتی به خاطر شیمی نمی خواستم برم رشته ریاصی فکر می کردم اونا شیمی شون سخت تره
-
jahad_121 چون کنکوری بودی ازت نپرسیدم
شطرنجه که دیگه اصلا حسش نیست
بقیه رو هم که تنهایی خوش نمیگذره آدم دپ تر میشه
@Danial-al
نمی دونم دیگه.
اره بیرون رفته خصوصا کوه ه تنهای بدرد نمی خوره. من با بابامو دادشم می رم. -
چرا فقط ینفر تو دنیا هست که میتونم باهاش درد و دل کنم ولی هیچوقت اینکارو نمیکنم؟
#تودلی -
@Miss-Joker به عنوان مورد مطالعاتی میتونم بپذیرمت
SepehrAlizadeh مورد مطالعاتی چرا
-
ماندن به مدت زیاد در سالن مطالعه خطر مالیخولیا حاد را در پی دارد
#نتایج_به_دست_آمده_از_تجارب_شخصی_بدون_پشتوانه_علمی -
@Venus655
نمی دونم ولی دیونشم
️
یعنی عشق می کنم باهاش حتی وقتی که سخت میشه برام حتی اگر بدترین نمره و .. اینا هم بشه.
تو مدرسه ذوق می کردم وقتی یک سوال رو غلط نوشته یا بلد نبودم و بعدش یاد می گرفتمحتی اگر نیم نمره بود.
معلمم منو عاشق ش کرد. اگرنه اولین بار که اومدم دبیرستان از شیمی می ترسیدم حتی به خاطر شیمی نمی خواستم برم رشته ریاصی فکر می کردم اونا شیمی شون سخت تره
-
آدما بیشتر حصرت کارهای نکرده رو میخورن تا خوشحال باشن بابت کارهایی که کردن...
فکر کنم بهتره این یکی هم تبدیل کنم جزء کارهای کرده، شد شد نشد نشد، حداقل حصرتشو نمیخورم -
تا گروه میزنن، همه پروفا عکس دار میشه
-
در سـرم فـکـر کـاشـتــن دارم
گرچه باغ من از درخت تُهیست