هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat سلام ممنون تو خوبی؟
من که چهار ماه بدجور معتاد بازی شدم و این دو هفته دارم با بدبختی ترکش میدم بلکه بشینم پای درسم
ولی همین بازی(Forza horizon 4) برام انگیزه شده سریع درسامو بخونم برم پاش
ولی اینکه با رزولوشن ۱۶۰۰×۹۰۰ و پایین ترین تنظیمات بهترین حالت ۳۵ fps بهم میده قلبمو به درد میاره@تومیوکا-گیو
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام ممنون تو خوبی؟
سلام. نه
من که چهار ماه بدجور معتاد بازی شدم و این دو هفته دارم با بدبختی ترکش میدم بلکه بشینم پای درسم
حیف برای بعد کنکور جدی برنامه دارم و فکر نکنم بازه زمانی ای باشه که بتونم با خیال راحت بازی کنم(برنامه اصلیم زبانه، زبانم بد نیستا، ولی توی رشته من آدم زبانش خیلی خوب نباشه بدبخته)
ولی همین بازی(Forza horizon 4) برام انگیزه شده سریع درسامو بخونم برم پاش
به به فورزا. بازی ریسینگ خیلی خفنیه، ولی کلا به این سبک علاقه ندارم. علاقم بیشتر شوتره
ولی اینکه با رزولوشن ۱۶۰۰×۹۰۰ و پایین ترین تنظیمات بهترین حالت ۳۵ fps بهم میده قلبمو به درد میاره
قبول دارم، واقعا fps پایین برای بازی های ریسینگ و شوتر خیلی بده. چون گیم پلی بازی های این سبک سرعتیه.
-
یه بازی بعد از دو سال کرک شده و بنیاد ملی بازی های رایانه ای هم داره زجه میزنه جلوی انتشار بازی رو تو سایت ها بگیره
. واقعا دلم برای جامعه میسوزه که هم از داخل میخوره هم از خارج...
-
یه بازی بعد از دو سال کرک شده و بنیاد ملی بازی های رایانه ای هم داره زجه میزنه جلوی انتشار بازی رو تو سایت ها بگیره
-
این پست پاک شده!
-
- فریدون مشیری همیشه قشنگه
@Miss-Joker فریدون و مشیری و هوشنگ ابتهاج شاملو>>>>
- فریدون مشیری همیشه قشنگه
-
officer k ی آرامش خاص تو چهره و لحنشه
-
@Comrade_Bayat وقتی starfilde و همین forza horizon 4 رو تخلف حساب میکنن...
اصلا همه بازی ها غیر قانونی، اوکی
ولی خداوکیلی یه بازی ماشینی رو چه حسابی باید دانلودش تخلف باشه؟ -
«واسه کسی بمیر که برات تب کنه»
چند سال باید بگذره تا خودمو انقدر پیشمرگ بقیه نکنم؟
#تودلی