هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
عزیزی -
Sachli
میدونی چیه الان که دارم فکر میکنیم اولین نفراتی که صحبت کردم باهاشون تو بودی با فاطمه سیف سر اینکه قبل دهلیز دریچه داره یا نداره -
Only legends know what dose it means -
Sachli
میدونی چیه الان که دارم فکر میکنیم اولین نفراتی که صحبت کردم باهاشون تو بودی با فاطمه سیف سر اینکه قبل دهلیز دریچه داره یا نداره -
@0yasin-sh0
ولی جدا یه نکته خیلی خفن ازتون یادگرفتم
اون لحظه واقعا آدم مزخرفی بودم مرسی که تحملم کردینSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
اون لحظه واقعا آدم مزخرفی بودم مرسی که تحملم کردینبعد نمیدونم چرا من حرف تورو تایید کردم!!
فدا
نه این چه حرفیه منم مث تو فکر کردم پس ادم مزخرفی نیست عملا به منم توهین میشه اینطوری -
@Venus655 اصلا روایت داریمکه رتبه برترا از بهمن شروع میکنن
پ.ن: حالا صفحه اول کتابم نیستم خواستم عمق کارمو برسونم فقط -
@M-Tina
کلاس شیمی ؟
خسته نباشی قشنگم️
-
اصلا سلام نکن ،منم سلام نمی کنم
جای اینکه من ناراحت باشم از کارت تو همینطوری از کنارم رد میشی ،بهتر اصلا!
سری قبلی که اومدی سر کلاس ما خوب فهمیدم!
ولی جدا اینکه به این مرحله رسیدم که وقتم رو برای بحث کردن سرت نمیزارم خوشحالم می کنه خانوووم
هوففف ،خیلی دلم پر بود(تودلی)
-
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
اون لحظه واقعا آدم مزخرفی بودم مرسی که تحملم کردینبعد نمیدونم چرا من حرف تورو تایید کردم!!
فدا
نه این چه حرفیه منم مث تو فکر کردم پس ادم مزخرفی نیست عملا به منم توهین میشه اینطوری@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
فدا
نه این چه حرفیه منم مث تو فکر کردم پس ادم مزخرفی نیست عملا به منم توهین میشه اینطوریچونکه من آدم خیلی خاصی هستم
جدا؟ اصلا یادم نمیاد -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
فدا
نه این چه حرفیه منم مث تو فکر کردم پس ادم مزخرفی نیست عملا به منم توهین میشه اینطوریچونکه من آدم خیلی خاصی هستم
جدا؟ اصلا یادم نمیادSachli اره اره بگو نظریه ما درست بود اونا اشتباه میگفتن
-
Sachli اره اره بگو نظریه ما درست بود اونا اشتباه میگفتن
-
@0yasin-sh0 مگه همینطور نبود؟
دقیقا قبل دهلیز دریچه داریم
تازه چهار لختی هم هست
-
شبتون خوش
و البته گیلاسی