هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat خب....
تو یه تایمی با فکر کردن به این نتیجه رسیدم که وقتی بخوایم بریم
چیزی جز حس درونیمون، روحمون و....
نمیمونه و فقط همینا میتونن خرمونو بگیرن!
پس باید تا حد ممکن راضی باشن!
واسه همینه محبتو انتخاب میکنم و دوست داشتن و دوست داشته شدن(تو اون لحظه)
راستی یه موردو یادم رفت بگم که من همه ی اون کارا رو واسه خودم میکنم:) -
@Violet28 کجا بودم که نه، کجا هستم، ماندگار امام صادق(ما میگیم حکیم نظامی، اسم قبلیشه. به قول بعضی از معلما، اسم به این قشنگی چرا عوض کردن؟ حکیم نظامی داره زحمت میکشه
)
@Comrade_Bayat عاا اره اونو شنیدم خیلی سبزه
🥲
-
@Violet28 حالا انقدر دارک فکر نکنید، شاید شانسی برای نجات باشه
. مثلا خود ما شاید بتونیم به دریاچه نمک پناه ببریم و شانسی برای زنده موندنمون وجود داره.
@Comrade_Bayat
خوبه ولی خیلی خوابم میاد
-
بچههایی که دوستیا و رفاقتاتون در حد فقط داخل فروم بودنه
از کل کلا و بحثاتون توی تودلی خیلی لذت ببرید ،خیلی قدر اینجا بودنتونو خنده هاتونو بدونید
نه اینکه میگم اگه تل ،اینستا یا جای دیگه ارتباطتونو ادامه دادید بده ها!نه اصلا ممکنه اونجا هم خوش بگذره بتون باهمولی شوخی و خنده های اینجا ی چیز دیگست.چتش و همه چیش فرق داره..
️
-
@M-Tina چون تو همه شهرا یسری چیزا هست ک اینجا نیست.
-
@Comrade_Bayat خب....
تو یه تایمی با فکر کردن به این نتیجه رسیدم که وقتی بخوایم بریم
چیزی جز حس درونیمون، روحمون و....
نمیمونه و فقط همینا میتونن خرمونو بگیرن!
پس باید تا حد ممکن راضی باشن!
واسه همینه محبتو انتخاب میکنم و دوست داشتن و دوست داشته شدن(تو اون لحظه)
راستی یه موردو یادم رفت بگم که من همه ی اون کارا رو واسه خودم میکنم:) -
این پست پاک شده!
-
@M-Tina آره، ولی ... نمیدونم کی آماده مرگم؟ حتی نظر خاصی ندارم رو این که هدفم چیه؟ باید به کجا برسم؟ میراثی که از خودم به جا میزارم مهمتره یا اینکه چقدر از زندگی لذت بردم؟
-
@Comrade_Bayat فکر نمیکنم کسی وجود داشته باشه که واسش آماده باشه!
میل ما به بینهایته....
به هر چی برسیم بیشتر میخوایم!
من اینطوری فکر میکنم...
و آره منم نمیدونم باید لذت برد یا باید بیشتر مفید بود و میراث به جا گذاشت!@M-Tina ولی هممون میدونیم روزی میمیریم... یا با گلوله... یا تصادف... یا بیماری... یا ...
شاید همین نحوه مردنمون هست که مشخص میکنه چقدر برای مرگ آماده بودیم؟! به هر حال هر کس فقط یک بار میتونه در زندگیش بمیره... پس این خیلی اهمیت داره که برای چی بمیره؟! برای خودش؟ برای کشورش؟ برای عقیدش؟ یا برای هیچ؟! -
صدای بارووون
چقدر بارون قشنگیه -
@M-Tina ولی هممون میدونیم روزی میمیریم... یا با گلوله... یا تصادف... یا بیماری... یا ...
شاید همین نحوه مردنمون هست که مشخص میکنه چقدر برای مرگ آماده بودیم؟! به هر حال هر کس فقط یک بار میتونه در زندگیش بمیره... پس این خیلی اهمیت داره که برای چی بمیره؟! برای خودش؟ برای کشورش؟ برای عقیدش؟ یا برای هیچ؟! -
صدای بارووون
چقدر بارون قشنگیه -
پرستو بابایی بارون میاد؟
@M-Tina
آره شدید -
@M-Tina
آره شدید -
پرستو بابایی خب منم بارون میخوام!
قهر کنم باهات؟@M-Tina
صداشو برات میفرستم ^^