هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این خیلی قشنگ شد -
^Sunrise^
-
@mohamad-mahdii
حالا پسر بودنه مهم نیست چرا جواد
V نداره.
-
حق خورییییی اخه چطور دلتون میاد اینکارو میکنید یه بوکسور پوستش کنده شده ک اماده شده ... خیلی باید نامردددد باشی ک به راحتی بازی رو میدید به حریف ... من ک نمیبخشمتون
_ Reza _ سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
از نظر من و حتی شاید خودت ت بازنده نیستی بلکه برنده ای
چون نهایت تلاشتو کردی
مسابقات قبل هم اول شدی
ولی اینک حق خوری کنن خیلی طبیعیه
ت فوتبالم خیلی وقتا حق خوری میشه وقتی ب نفع حریف، کار میکنن حق چند نفر رو میخورن ن ی نفر
خلاصه ک غصه نخوری چون خیلی تلاش کردی و یه ثانیه غصه خوردن هم ارزش اونهمه تلاشتو پایین میاره
و اینک دیگم ب فکر سلامتیت باش چون هیچ چی بهتر از سلامتی نی -
چقدررر قشنگ بود این بازی و چقدررر هیجان داشت
الان بازم دیدم بازی رو از بس زیبا بود این بازی و اون گل دقیقه ۹۳ کینگ مسی..
-
چقدررر قشنگ بود این بازی و چقدررر هیجان داشت
الان بازم دیدم بازی رو از بس زیبا بود این بازی و اون گل دقیقه ۹۳ کینگ مسی..
ولی این گل کمتر دیده شده از کریس
-
-
-
_ Reza _ سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
از نظر من و حتی شاید خودت ت بازنده نیستی بلکه برنده ای
چون نهایت تلاشتو کردی
مسابقات قبل هم اول شدی
ولی اینک حق خوری کنن خیلی طبیعیه
ت فوتبالم خیلی وقتا حق خوری میشه وقتی ب نفع حریف، کار میکنن حق چند نفر رو میخورن ن ی نفر
خلاصه ک غصه نخوری چون خیلی تلاش کردی و یه ثانیه غصه خوردن هم ارزش اونهمه تلاشتو پایین میاره
و اینک دیگم ب فکر سلامتیت باش چون هیچ چی بهتر از سلامتی نیسلام عزیز دل امیدوارم حال توهم خوب باشه
درسته دقیقا همینه ... فرصت دوباره هست ایشالا پرقدرت تر از همیشه تمرین میکنم طوری ک سال بعد حتی اگ بخوان حق خوری کنن نشه
لرستان خیلی بوکسورای سطح بالایی داره مهد بوکس ایران لرستانه ... بنظرم نقره استان هم ارز نقره کشوره تا همینجاشم ک اومدم از خودم راضیم ولی دوس داشتم با قهرمانی کشور تمومش کنم ک نشدواقعا اگ مبارزه رو نشون هرکی بدی بدون اینکه هیچ قانونیو بدونه میگه ک حق من بوده برد واسه همین غمگینم ک حقمو بهم ندادن...
خلاصه ک اگ امروز نشد روی سکوی اول اونکاریو ک میخواستم انجام بدم مطمئن باش بعدا روی سکوهای بالاتر انجامش میدم ... قول من قوله -
@f-nalist اگه من دستم به تو نرسه
-
همش می ترسیدم که به این مرحله برسم..