هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
درک میکنم چون من این حس رو نسبت به کتاب های آمادگی دفاعی، تاریخ، دینی دوازدهم و همین هویت داشتم
و از شانس بدم برا ترمیم معدل باید باز دینی و هویت رو بخونمدقیقا همین وضع رو دارم ،ولی من دیگه نباید کارم به ترمیم بکشه
چون فقط همین اردیبهشت و تیر رو دارم
به هیچ وجه نمی تونم پشت کنکور بمونم:|پرستو بابایی پشت نمیمونی
چرا بمونی ؟ چرا این حرفو میزنی اصلا
ببین تو همین امسال قبولی چرا راجب شرایطی حرف میزنی که قرار نیست اتفاق بیفته ؟ بهت گفتم نمیفته و پشت نمیمونی دیگه هیسسس -
همه مشاوران اینن:
من اینطوری نیستم ،من مثل بقیه نیستم ،بقیه مشاورا انگیزه زرد میدن ،بقیه مشاورای سیاه هستن ،چمیدونم من ۱۱۰ تا رتبه تک رقمی داشتم ، حالا این یکی هم بهش اضافه شد :من دانش اموزام همه از بچه های مسئولینه!ولی تهش یه چیزی گفت اصلا هر چی تصور ازش داشتم نابود شد:/
-
همه مشاوران اینن:
من اینطوری نیستم ،من مثل بقیه نیستم ،بقیه مشاورا انگیزه زرد میدن ،بقیه مشاورای سیاه هستن ،چمیدونم من ۱۱۰ تا رتبه تک رقمی داشتم ، حالا این یکی هم بهش اضافه شد :من دانش اموزام همه از بچه های مسئولینه!ولی تهش یه چیزی گفت اصلا هر چی تصور ازش داشتم نابود شد:/
پرستو بابایی
خودشونم رتبه یکن حتما...
سلام خوبید؟ -
پرستو بابایی پشت نمیمونی
چرا بمونی ؟ چرا این حرفو میزنی اصلا
ببین تو همین امسال قبولی چرا راجب شرایطی حرف میزنی که قرار نیست اتفاق بیفته ؟ بهت گفتم نمیفته و پشت نمیمونی دیگه هیسسس@mk-mahdi
مرسی -
پرستو بابایی
خودشونم رتبه یکن حتما...
سلام خوبید؟@Dex
نه والا
سلام خیلی ممنون مرسی شما چطورین؟ -
@Dex
نه والا
سلام خیلی ممنون مرسی شما چطورین؟پرستو بابایی
خب خداروشکر...
توقع داشتم خیلی بدتر تشریح وضعیت کنی...
منم بد نیستم... نامطلوبم... نابودم.... افتضاحم... تو مرز خودکشی ... -
با داداشم نقطه اختلاف های زیادی داریم ولی بازم پشت همیم سر هرچیم باشه بدترین چیز هم باشه بدترین کار دنیا باشه تابحال نشده بگم هم دیگه رو خط میزنیم،سر خواهرمم همینطورم اصلا خواهرم که زندگیمه هیچی بخوام اونو نداشته باشم خواهرمو ندارم...دقیقا همین بودی...تودلی
-
پرستو بابایی
خب خداروشکر...
منم بد نیستم... نامطلوبم... نابودم.... افتضاحم... تو مرز خودکشی ...@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
خب خداروشکر...
منم بد نیستم... نامطلوبم... نابودم.... افتضاحم... تو مرز خودکشی ...آخه اگرم بد باشم گفتنش هیچ فایده ای نداره،جدیدا فهمیدم هر چی بیشتر نشون بدی حالت بده بدتر میشه
پس اگرم خیلی حالم بده میگم خوبم:)
چرا ؟چه مشکلی پیش اومده ؟انشاءالله هر چه زودتر درست شه -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
خب خداروشکر...
منم بد نیستم... نامطلوبم... نابودم.... افتضاحم... تو مرز خودکشی ...آخه اگرم بد باشم گفتنش هیچ فایده ای نداره،جدیدا فهمیدم هر چی بیشتر نشون بدی حالت بده بدتر میشه
پس اگرم خیلی حالم بده میگم خوبم:)
چرا ؟چه مشکلی پیش اومده ؟انشاءالله هر چه زودتر درست شهپرستو بابایی
چرا تظاهر آخه...
اینجوری آدم خودشو گول میزنه... حداقل عقیده منه...
نیاز دارم همه رفیقام فراموشم کنن یا مدت مدیدی دور باشم...
چی میشد اگه واقعا تو یه روستای سرسبز تک و تنها زندگی میکردم و تنها دغدغم این میبود که گاوام یونجه خوب بخورن... -
ولی اره،دارم با یک حالی میجنگم که اولویت حال توعه بعد حال خودم وقتیم که تو اولویت هستی مجبورم به خودم اسیب بزنم،اونم اسیب تو سال کنکورم منت نمیزارم وظیفه ام هست تا اینجاشم اومدم بقیه شو هم هستم تا وقتش ولی اگر روزی نیستم یا نبودم بدون بریدم که تو نبری،حال بدی کشیدم که حالت بد نباشه،زمین خوردم که زمین نخوری،سیلی زدم به احساساتم که سیلی نزنم به احساسات اره خود زنی میکنم که تو چیزیت نشه،بگذریم بازم میگم منتیم نیست...
پس حداقل تو بجنگ که من دارم جون های اخرمو میدم