هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
۱۲ نفر بازداشت شدند
یه سریا هم مغازه هاشون پلمپ شد
چرا؟
چون داشتند بدون هیچ جرم و جنایتی شادی میکردند
چون تمام کثافت این روزا رو از یاد بردند و داشتند زندگی میکردند
.
بزرگترین جرم تو این کشور شاد بودنه:)@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۱۲ نفر بازداشت شدند
یه سریا هم مغازه هاشون پلمپ شد
چرا؟
چون داشتند بدون هیچ جرم و جنایتی شادی میکردند
چون تمام کثافت این روزا رو از یاد بردند و داشتند زندگی میکردند
.
بزرگترین جرم تو این کشور شاد بودنه:)اینجا ایران است...
-
این پست پاک شده!
-
__ یبار سعی کردم گلوی خودمو ببُرم... نشد... نمیدونی که گاهی مرگ چقد میتونه سخت باشه... همچی از بین نرفت... نفرتم بیشتر شد... دشمنای بیشتری توی سرم سر و کله شون پیدا شد... یه نفر بالاخره صدمه میبینه پسر....
«حرفای حقِ یه بیخانمان هروئینی...»
-
تموم...
-
@ABR_DJ
بزرگترین جرم تو این کشور شاد بودنه:)
پوینت اصلی همینه....
نکته دقیقا تو همین یه جملست!
ذهنمون نباید آزاد گذاشته بشه
چون زندون درست میکنه واسه کسایی که میخوان دنیا رو بخورن....@M-Tina
انقدر اون چند تا فیلم رقص اونم وسط بازار توسط یه پیرمرد برام تعجب آور بود که واقعا مونده بودم
تو فیلم چند میگیری گریه کنی حمید لولایی میگه اگه میخواین راحت تر مردم رو تیغ بزنید باید همیشه بتونید اشکشون رو دربیارید:))
و الان این شادی کردنه میتونه بهترین سپر باشه در برابرشون -
@M-Tina
انقدر اون چند تا فیلم رقص اونم وسط بازار توسط یه پیرمرد برام تعجب آور بود که واقعا مونده بودم
تو فیلم چند میگیری گریه کنی حمید لولایی میگه اگه میخواین راحت تر مردم رو تیغ بزنید باید همیشه بتونید اشکشون رو دربیارید:))
و الان این شادی کردنه میتونه بهترین سپر باشه در برابرشون@ABR_DJ بین من از پارسال که یهو اومدن اون همه استرس بهم وارد کردن تو عید گفتن 2 تا امتحان نهایی دارم و خیلی هم دیر اعلام کردن که توسط خود دبیر تصحیح میشه تا ما اون استرسو داشته باشیم
فهمیدم از سن ما استارت زدن تا اون کسی که کارخونه داره،کارمنده جوونه و پیر میخوان همه درگیر باشن حالا به هر شکلی....
یعنی دقیقا هدف همینه
هدف یه جامعه ی افسردس!
و خب آره درد داره -
@ABR_DJ بین من از پارسال که یهو اومدن اون همه استرس بهم وارد کردن تو عید گفتن 2 تا امتحان نهایی دارم و خیلی هم دیر اعلام کردن که توسط خود دبیر تصحیح میشه تا ما اون استرسو داشته باشیم
فهمیدم از سن ما استارت زدن تا اون کسی که کارخونه داره،کارمنده جوونه و پیر میخوان همه درگیر باشن حالا به هر شکلی....
یعنی دقیقا هدف همینه
هدف یه جامعه ی افسردس!
و خب آره درد داره -
@Zahra-HD