هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab خواستم برم از مادرم اینو بپرسم ولی دیدم بگم ول نمیکنه هی میگه کی بچه دار شدی اسمش چیه:/// برو از ی ادم با سابقه بپرس اینجا فکر نکنم کسی بدونه
-
@nazanin-mirzai
من عالی(دروغ میگم علتش اینه از آزمون امروزم راضی نیستم ولی برای فردا امیدوارم عالی بشم)
شما خوب هستین؟
@f-nalist اشکال نداره بابا ،ایشالا بیشتر میخونی عالی ترتر تر میشی
️
من که منتظرم اسم تورو امسال جز ۱۰ نفر اول کنکور بیینم و مطمئنم که هستمرسی ممنون منم خوبم،شکر
-
@f-nalist عهه
استاد یاری رو دیدم که گفتن رفتن ولی استاد موقاری رو نمیدونستم ،چه جالب هردو باهم -
@f-nalist نه دیگه همین که چون میگه خواص شیمیایی شون مثل نافلزاته منو به شک انداخته بود...
چون تو نافلزات هم اشتراک داریم هم از دست دادن الکترون...
طبق چیزی که همه گفتین مثل این که شبه فلزات فقط به اشتراک میذارن@M-Tina
بذار من این متن از مبتکران رو برات تایپ کنم که منظور رو بفهمیسوال: ببخشید چرا در توضیح اولیه خودتان گفتید که خواص فیزیکی شبه فلز ها بیشتر شبیه فلز هاست اما در مقایسه خواص شیمیایی شبه فلز ها با نافلز ها از واژه ی همانند استفاده کردین؟
علت این است که شبه فلز های فقط برخی از خواص فیزیکی فلز ها و نیز در برخی موارد براق بودن را دارند اما رفتار شیمیایی آن ها کاملا شبیه یا همانند نافلز ها است زیرا نافلز ها در واکنش با اتم های دیگر الکترون به اشتراک می گذارند و هیچ گاه الکترون از دست نمی دهند.
فکر کنم متن کتاب درسی به این علت گفته چون شبه فلز نمیده الکترون و نافلز هم نمیده پس شبیه همن
بازم مسخرس به نظرم ولی باید همینو بلد باشیم
-
️
من که منتظرم اسم تورو امسال جز ۱۰ نفر اول کنکور بیینم و مطمئنم که هستمرسی ممنون منم خوبم،شکر
@nazanin-mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
مررسی
من که منتظرم اسم تورو امسال جز ۱۰ نفر اول کنکور بیینم و مطمئنم که هست
دیگه خیلی رفتین بالا
مرسی ممنون منم خوبم،شکر
خداروشکر
-
@f-nalist عهه
استاد یاری رو دیدم که گفتن رفتن ولی استاد موقاری رو نمیدونستم ،چه جالب هردو باهم -
@M-Tina
بذار من این متن از مبتکران رو برات تایپ کنم که منظور رو بفهمیسوال: ببخشید چرا در توضیح اولیه خودتان گفتید که خواص فیزیکی شبه فلز ها بیشتر شبیه فلز هاست اما در مقایسه خواص شیمیایی شبه فلز ها با نافلز ها از واژه ی همانند استفاده کردین؟
علت این است که شبه فلز های فقط برخی از خواص فیزیکی فلز ها و نیز در برخی موارد براق بودن را دارند اما رفتار شیمیایی آن ها کاملا شبیه یا همانند نافلز ها است زیرا نافلز ها در واکنش با اتم های دیگر الکترون به اشتراک می گذارند و هیچ گاه الکترون از دست نمی دهند.
فکر کنم متن کتاب درسی به این علت گفته چون شبه فلز نمیده الکترون و نافلز هم نمیده پس شبیه همن
بازم مسخرس به نظرم ولی باید همینو بلد باشیم
@f-nalist ممنونم خیلی زیاد هم تایپ کردی....
من با این رویه که شبه فلز فقط اشتراکه جلو میرم
نتیجشو اگه به چیز خاصی رسیدم میگم...!
میدونی این فقط از
از دست ندادن گفته واسه نافلز که خب واضحه که از دست نمیده
اما واسه گرفتن چیزی نگفته
ولی میگم نتیجشو اگه چیز خاصی بود میگم حتما -
@f-nalist ممنونم خیلی زیاد هم تایپ کردی....
من با این رویه که شبه فلز فقط اشتراکه جلو میرم
نتیجشو اگه به چیز خاصی رسیدم میگم...!
میدونی این فقط از
از دست ندادن گفته واسه نافلز که خب واضحه که از دست نمیده
اما واسه گرفتن چیزی نگفته
ولی میگم نتیجشو اگه چیز خاصی بود میگم حتما -
پرستو بابایی سلاام عزیز
قربونت خوبم تو چطوری چه میکنی!؟🤍@nazanin-mirzai
والا می گذرونیم ،یکم ساعت مطالعم افت کرده باید درستش کنم
دانشگاه خوش می گذره؟ -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ ببین
زیادی نامردی که نیستی خب؟
خیلی ...میدونم ولی ...
اینطوری نیست که اصلا نیام یا فراموشتون کرده باشم که ...
حالا اگه برعکسم بودیم تو جای من و من جای تو قطعا منم عصبانی میشم ازت حق میدم بت
یه سری چیزا شاید واقعا ارزش داشته باشن برا صبر یه سری چیزا شاید نه یه سری چیزا هم از دور ارزش دارن و از نزدیک نه ولی گاهی هم تنها دلیلش سمج بودن ادم یک دنده ای مثل منه در هر حال اگه یه انتخاب کنم تا اخرش میرم
و بازم وقتی برگردم از سیر تا پیازشو برات میگم مثل قبل
ولی این اجازه را بهت میدم هفته ای یبار برا خالی کردن خشمت بهم فوش بدیالبته اگه شعر بدی که روحم در آرامش بیشتریه ولی همون فوش هم غنیمتیه حداقل اینه که هفته ای یبار ازم یاد کردی /:
-
@M-Tina
ببخشید امشب نمی تونم ،فردا سر صبح سوال فیزیکو برات توضیح میدم
نمیشه ویس گرفت
-
سخته اینجوری رفتار کردن برام ،ولی خب:)
-
@M-Tina
ببخشید امشب نمی تونم ،فردا سر صبح سوال فیزیکو برات توضیح میدم
نمیشه ویس گرفت
-
_Mitra_
ببین کی اینجاست؟دوماهه از اکانتم بیرون بودم
اومدم یچی بنویسم از امروز که دیدم تو اومده بودی ^-^
پارسا از بهترین دوستامه که اصفهانیه و تو مسیری که برمیگردم خونه هرسری، همراه و هممسیرمه.
پارسا رو ول کن .. مهم نیست.
از خودت بگو. چطوری؟ کجایی؟
ما رو رها کرده بودی؟zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
ببین کی اینجاست؟دوماهه از اکانتم بیرون بودم
اومدم یچی بنویسم از امروز که دیدم تو اومده بودی ^-^
پارسا از بهترین دوستامه که اصفهانیه و تو مسیری که برمیگردم خونه هرسری، همراه و هممسیرمه.
پارسا رو ول کن .. مهم نیست.
از خودت بگو. چطوری؟ کجایی؟
ما رو رها کرده بودی؟فضولیم بیشتر گل کرد خوب چطور اون درباره من بدونه من درباره اون ندونم ؟ از فضائلم برا ملت تعریف کردی که ؟ یا نکنه خاله شادونه و عموپورنگو گفتی براش ؟
من خوبم و در حال دست و پا زدن در گیر و دار مصائب زندگی . خونه ام اصفهان خیابان شهدا کوچه 48 پلاک 25
رهاتون کرده باشم ؟ ما دعک ربک و ما قلی (: یاد این آیه افتادم و همینطور یاد قولم به تو و همینطور یاد ضحی و امین . خوبن ؟ خانواده خوبن ؟ زهرا ؟ هیتلر و همسر ش که اگه اشتباه نکنم فوق لیسانس ادبیات داشتان شاء الله همیشه در سلامت کامل باشن :))
خودت چطوری زینبی ؟ فکنم اخرین گفت و گوم باهات درباره بوها بود که درباره شکوفه انگور رفتم بالا منبر بعد تو گفتی 6 تا درخت انگور تو حیاطمون داریم و بعد قشنگ ضایع شدم از منبر اومدم نشستم سر جام /:تازه میگفتی بوی چوب و نجاری هم دوست داری
از همدان به یزد اتوبوس مستقیم نداره ؟ یا مثلا اصفهان توقف داره ؟ کدوم ترمینال کاوه یا صفه ؟