هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab
یه چند روز بگذره عادت میکنی بهش
تازه دربیاد هم داستانه ......میخوره به لثه اونطرف دهن اذیت میکنه
واسه من همش در اومده -
@lonely_boy خیلی بد درد دارم، این سمت صورتم ورم کرد
مامانم میگه برو بگیر دندوناتو بهم میریزه، ولی میگم اگه اذیتم نمیکنه بعد کنکور بگیرم -
@M-Tina اوپنهایمر نیاز به اطلاعات زیاد در زمینه سیاست و اصطلاحاتش و جنگ جهانی و مسائلش و همینطور حداقل دانش نسبت به فیزیک دوازدهم فصل 4 و دانشمنداش داره
و خب بیشتر یه مستند علمیه.. البته کامل ندیدم اما خب جوری بود که بعد دیدن 45 دقیقه گفتم بزار موقعی ببینم که اطلاعاتمو در این زمینه ها بالا بردم
-
@kosar-ab
واسه من که هر 4 طرف در اومده اوکیه ولی اره به یه دندون پزشک نشون بده چون برا بعضیا مشکل ایجاد میکنه
ورمش میخوابه ....تازه یه تیکه از گوشت لثه که جر میده مثل یه چیز اضافه که اویزونه به لثه میمونه -
@kosar-ab
واسه من که هر 4 طرف در اومده اوکیه ولی اره به یه دندون پزشک نشون بده چون برا بعضیا مشکل ایجاد میکنه
ورمش میخوابه ....تازه یه تیکه از گوشت لثه که جر میده مثل یه چیز اضافه که اویزونه به لثه میمونه -
@kosar-ab
تو مسواک زدن سخته چون بهش مسواک نمیرسه .اینا بیشتر مستعد پوسیدگی ان .
عادت میکنی میگم وایستا یه چند روز بعد میای میبینی که عادت کردی .....ولی به دندون پزشک نشون بده کج در نیاد یه وقت بزنه دندونای دیگه رو خراب کنه..لثه ات احتمالا بخاطرش عفونت میکنه حواست به عفونت باشه -
پرستو بابایی چی داری؟
@kosar-ab
ریاضی -
حالا تو کل مباحث من این یه مثال رو نمی فهمم
شرط می بندم فردا همینو برای امتحان میارهپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا تو کل مباحث من این یه مثال رو نمی فهمم
شرط می بندم فردا همینو برای امتحان میارهفهمیدمشششششش
-
نفس راحت بالاخره
-
@lonely_boy
اخه همین که این درومد گلومم درد اومد
نمیدونم بخاطر اینه ک کل دهنم درد میکنه
یا دارم سرما میخورم
خدا بخیر کنه
دی مهمه، میارسم عقب بیوفتم