هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-nalist
همین. -
قاعده هجدهم: تمام کائنات با همه لایهها و با همه بغرنجیاش در درون انسان پنهان است. شیطان مخلوقی ترسناک نیست که بیرون از ما در پی فریب دادنمان باشد، بلکه صداییاست درونِ خودمان. در خودت به دنبال شیطان بگرد، نه در بیرون و در دیگران. و فراموش نکن که هر که نفسش را بشناسد، پروردگارش را شناختهاست. انسانی که نه به دیگران، بلکه به خود بپردازد، سر انجام پاداشش شناخت آفریدگار است.
چهل قاعده شمس🌱
#شبی یه قاعده
-
قاعده هجدهم: تمام کائنات با همه لایهها و با همه بغرنجیاش در درون انسان پنهان است. شیطان مخلوقی ترسناک نیست که بیرون از ما در پی فریب دادنمان باشد، بلکه صداییاست درونِ خودمان. در خودت به دنبال شیطان بگرد، نه در بیرون و در دیگران. و فراموش نکن که هر که نفسش را بشناسد، پروردگارش را شناختهاست. انسانی که نه به دیگران، بلکه به خود بپردازد، سر انجام پاداشش شناخت آفریدگار است.
چهل قاعده شمس🌱
#شبی یه قاعده
-
@F-nalist
نگفتی خوبی یا نه -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
علی میشه معنیشم بزاری ؟
امیر میدونه من تو اینجور متنا خنگم .
والا بزار خودش بیاد توضیح بده۰_۰
خوب توضیح نمیدم
@ABR_DJ
امیر آقا
اینو ترجمه کن
https://forum.alaatv.com/post/3261084 -
علی میشه معنیشم بزاری ؟
امیر میدونه من تو اینجور متنا خنگم .
والا بزار خودش بیاد توضیح بده۰_۰
خوب توضیح نمیدم
@ABR_DJ
امیر آقا
اینو ترجمه کن
https://forum.alaatv.com/post/3261084 -
officer k
من جمله به جمله یه پستی رو اسکرین میگرفتم میگفتم برام معنی کنهمتن ادبی هم نبود انچنان من خیلی خنگم تو اینجور چیزا
-
-
Reza-H
نمیدونم والا
واقعا بعضی موقع ها به جوابش فکر میکنم
اصن خوبم کی خوبم
بدم کی بدم
دچار مشکل شدم@F-nalist
نشونه خوبیه راستش
برایند گرفتن بین همه اون چیزایی که توی جمجمه است، راحت نیست. به علاوه اینکه احوال آدم حداقل توی شرایط سنی و اجتماعی فعلی بالا پایین آنی زیاد داره
امیدوارم برایندش خوب باشه. -
officer k
من جمله به جمله یه پستی رو اسکرین میگرفتم میگفتم برام معنی کنهمتن ادبی هم نبود انچنان من خیلی خنگم تو اینجور چیزا
عیب نداره
خوبه که تونسته مطلبو برسونه -
@Ay منظورش اینه که کل خوبی ها و بدی ها درون خودته و بدی های خودتو تو وجود بقیه جست و جو نکن و به خودت بپردازد و سعی کن خودتو بشناسی که هر کسی بتونه خودشو بشناسه راحتتر خدا رو میشناسه