هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
تو گوگل ترنسلیت که سرچ کنید معنیش بالا میاد.
معنی قشنگی دارهمیشه معنیش رو بزارید؟=)
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k عذر میخوام ولی دیقا چی؟
چجوری توضیح بدم...
ببین
دیدی تو ذهنت باخودت حرف میزنی و اینا؟
حالا فکر کن همهش یکی دیگه رو مخاطب حرفات قرار بدی تو ذهنت -
میدونستم فائزه از بچه های بینهایت خودمونه و احتمالا تو گروه هم بوده بشه
اعضای گروه که نشون داده نمیشه بخاطر همین یکی یکی چتا رو رفتم بالا تا تابستون 1401 به این امید که پی ویشو پیدا کنم بشینم باهاش حرف بزنم... میدونستم سین نمیخوره ولی اینم میدونستم که همه ی پیاما به دستش میرسه
رسیدم به یه اکانت که اسمش f,r بود... عکسای پروفایلش و اینکه اون عکسا جایی پخش نشده بودن نشون میداد پی وی خودشه ولی بیوش نه! بیو برای بعد شهادت بود معلوم بود.. نوشته بود "دختر گلم شهادتت مبارک"!
نمیدونستم برا چی و هنوزم نمیدونم چرا ولی بهش پیام دادم بدون اینکه منتظر جواب خاصی باشم یا هدفی داشته باشم. ولی گفتم... گفتم که تو گروه دنبال چی می گشتم و به اون اکانت رسیدم... نمیدونم چرا ولی حتی گفتم که حالم خوب نبود
منتظر جواب نبودم ولی تند تند ایتا رو چک می کردم ببینم سین زده یا نه تا اینکه الان دید بععله نوشته که گفته که من مادر شهیده فائزه رحیمی هستم!
بازنکردم هنوز چون واقعا نمیدونم باید الان چی بگم... چی بنویسم... چی جواب بدم!
اصلا چرا باید برا یه پیام ساده اینجوری تو جواب دادنش تردید داشته باشم؟1 -
#تنوع :))
-
میدونستم فائزه از بچه های بینهایت خودمونه و احتمالا تو گروه هم بوده بشه
اعضای گروه که نشون داده نمیشه بخاطر همین یکی یکی چتا رو رفتم بالا تا تابستون 1401 به این امید که پی ویشو پیدا کنم بشینم باهاش حرف بزنم... میدونستم سین نمیخوره ولی اینم میدونستم که همه ی پیاما به دستش میرسه
رسیدم به یه اکانت که اسمش f,r بود... عکسای پروفایلش و اینکه اون عکسا جایی پخش نشده بودن نشون میداد پی وی خودشه ولی بیوش نه! بیو برای بعد شهادت بود معلوم بود.. نوشته بود "دختر گلم شهادتت مبارک"!
نمیدونستم برا چی و هنوزم نمیدونم چرا ولی بهش پیام دادم بدون اینکه منتظر جواب خاصی باشم یا هدفی داشته باشم. ولی گفتم... گفتم که تو گروه دنبال چی می گشتم و به اون اکانت رسیدم... نمیدونم چرا ولی حتی گفتم که حالم خوب نبود
منتظر جواب نبودم ولی تند تند ایتا رو چک می کردم ببینم سین زده یا نه تا اینکه الان دید بععله نوشته که گفته که من مادر شهیده فائزه رحیمی هستم!
بازنکردم هنوز چون واقعا نمیدونم باید الان چی بگم... چی بنویسم... چی جواب بدم!
اصلا چرا باید برا یه پیام ساده اینجوری تو جواب دادنش تردید داشته باشم؟1