هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
JuDi
باشه ماهی جان. پاشو با تور بیا اصفهان. -
@danial-hosseiny یادمه
یه تاپیک اون اول زدی که قسمت های مختلف انجمن رو توضیح بدید بعد تو همون تاپیک کلی بحث کردی با این و اون@ABR_DJ
داش اونا بحث نیست -
JuDi
باشه ماهی جان. پاشو با تور بیا اصفهان. -
officer k
اومدم اسنپ بگیرم که یعنی حالا ماکت بدون نقص و عیب برسه دانشگاه. ماکتو گذاشتم صندلی عقب.
یارو وسط راه با یه لحن «غلط میکنی بگی طوریه» گفت:«من توی راه اگه قیمت میوه و اینای مناسب دیدم وامیستم بخرم. طوریه؟» بعد وایساد سیب زمینی بخره، سیب زمینیو خرید، در ماشینو باز کرد داشت سیب زمینیو مینداخت روی ماکت =))))
که من گفتم مااااکتتتتت. بعد گفت عه آها این ماکته. بعد پلاستیکو گذاشت صندوق. =)))))))) -
JuDi
از کوتهی ماست که دیوار بلند است آیدای عزیزم -
officer k
اومدم اسنپ بگیرم که یعنی حالا ماکت بدون نقص و عیب برسه دانشگاه. ماکتو گذاشتم صندلی عقب.
یارو وسط راه با یه لحن «غلط میکنی بگی طوریه» گفت:«من توی راه اگه قیمت میوه و اینای مناسب دیدم وامیستم بخرم. طوریه؟» بعد وایساد سیب زمینی بخره، سیب زمینیو خرید، در ماشینو باز کرد داشت سیب زمینیو مینداخت روی ماکت =))))
که من گفتم مااااکتتتتت. بعد گفت عه آها این ماکته. بعد پلاستیکو گذاشت صندوق. =)))))))) -
@ABR_DJ
داش اونا بحث نیست -
@ABR_DJ
داش اونا بحث نیست -
JuDi
واللا مشکل اینه اگه دعوتت کنم، شب خودم جای خواب ندارم باید توی پارک بخوابم -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
JuDi
باشه ماهی جان. پاشو با تور بیا اصفهان.با تور میرن دریا ماهی بگیرن
-
officer k
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
JuDi
بابا من که گفتم حق باهاتههر ۳ تا پیام که میدی ۴ تاش اینه
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
JuDi
بابا من که گفتم حق باهاتههر ۳ تا پیام که میدی ۴ تاش اینه
پیشگیری امیر
اصل بر پیشگیریه -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny آخییییی چقدر واقعا اون لحظه آدم می ترسه مث من که دومینو میچیدم
حس میکنم داری تخریبش میکنی