هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانوم لوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
همینو میگم
آخه دانشگاه ک چیز آسونی نیس بگیم درکنارش مثلا برا کنکور هم میخونی
بعدش این خوندنتم فک نکنم بدرد بخوره ک:(از ی ور استرس دانشگا آدم میگیره ی ور کنکور
چی بگم...
چرا انقد سختی میدی ب خودت؟:)چون رشتم دوست ندارم:)
@ariana-a ببین نمیخوام حس بدی بهت منتقل کنم، به اندازه کافی فشار روته ، ولی خیلی سخت و تقریبا نا ممکنه
یا دانشگاهو ادامه بده
یا به هیچییی فکر نکن و فقط کنکور، انقدر رو هدفت تمرکز کن ک مطمئن باشی از شدنش، الان داری دوتارو باهم پیش میبری میگی اگه پزشکی نشه چی؟؟ اگه پرستاری دوباره از ترم یک بخونم چی؟؟!
راستش چند وقت پیش میخواستم بهت بگم، ولی مردد بودم، میترسیدم روحیتو از دست بدی، همین الانشم شاید این پیامو نفرستم و پاک کنم…ولی دلم میخواد نتیجه خوبی بگیری
میگی نخوابم و درس بخونم؟!
غیر ممکن نیست ممکنه، ولی بازدهی نداره بخدا
کاش با یه مشاور یا یکی مشورت میکردی️
-
@ariana-a ببین نمیخوام حس بدی بهت منتقل کنم، به اندازه کافی فشار روته ، ولی خیلی سخت و تقریبا نا ممکنه
یا دانشگاهو ادامه بده
یا به هیچییی فکر نکن و فقط کنکور، انقدر رو هدفت تمرکز کن ک مطمئن باشی از شدنش، الان داری دوتارو باهم پیش میبری میگی اگه پزشکی نشه چی؟؟ اگه پرستاری دوباره از ترم یک بخونم چی؟؟!
راستش چند وقت پیش میخواستم بهت بگم، ولی مردد بودم، میترسیدم روحیتو از دست بدی، همین الانشم شاید این پیامو نفرستم و پاک کنم…ولی دلم میخواد نتیجه خوبی بگیری
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا دانشگاهو ادامه بده
الان با نخوابیدنم حل نمیشه
مرسی ازت -
آریانا وقتی برای کنکور میخونی فکرت سمت برنامه ها و کلاسای دانشگاس
وقتی دانشگاهی فکرت سمت کنکور
اگه ترم پایین بودی میشد این دوتارو باهم اداره کرد، الان خیلیی سخته، مراقب سلامتیت باش
و رتبت دوسال پیش خوب بود،، الانم ک صفر صفر نیستی و تلاشتو میکردی تا قبل امتحانات دانشگات،،، از الان هم فرصت خوبیه -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا دانشگاهو ادامه بده
الان با نخوابیدنم حل نمیشه
مرسی ازت -
نرگس و زهرا
-
Sachli میدونی من تو امتحان فارسیم فقط سر املا و معنی اشتباه داشتم؟
و میدونی تو امتحان زیستم(خداشاهده خودمم نمیدونم چطوری)ولی حلزونو،عروس دریایی دیدم؟
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli در تولد یه بهمن ماهی دیوونه
گفته است:
پرستو بابایی کادوها شفاف نیست من اعتراض دارم
سکوت کن رقیه سکوت
توشو باید فاطمه ببینههههعه اینجا توجه ورزیدی
خیر ندیدی کادو رو جلو همه باز میکنن ؟ همه باید ببینن
من همچنان اعتراض دارمSachli
اعتراض وارد نیست
-
Sachli
اعتراض وارد نیست
پرستو بابایی اصلا مهم نیست
اعتراض دارم -
پرستو بابایی اصلا مهم نیست
اعتراض دارمSachli
متاسفم می تونید به مراجع قضایی اعتراض کنید ،اونوقت مشخص میشه که کارتون خلاف قوانینه -
Hhh Hh
مرسی بابت منشن هااا -
فکر کنم خوشگل نشد:(
-
Hhh Hh
مرسی بابت منشن هاااپرستو بابایی
خواهش میکنم️
-
فکر کنم خوشگل نشد:(
پرستو بابایی چی نشد🥲
-
Sachli
متاسفم می تونید به مراجع قضایی اعتراض کنید ،اونوقت مشخص میشه که کارتون خلاف قوانینهپرستو بابایی حله
کی بریم؟