هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وقتایی که ذهنتون شلوغه و تمرکز ندارین چجوری به درس برمیگردین...؟
من امروز تا الان فقط 3 و نیم ساعت خوندم..
-
Reza-H صد در صد غیر ممکنه
کسی که توانایی اینو داره که بدون دست به قلم بردن تراز 6 هزار بیاره هیچوقت این خریت رو انجام نمیده چون اگه دست به قلم ببره قطعا میره بالای 7000 بنظرم -
JuDi
@Alba
یه سلامی هم به ناظم های سخت گیر و وظیفه شناس الان بکنیم
خسته نباشید🥲
اوج فشار این فروم رو دوش ناظم هاست -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
آدمک
بابا حالا ۶۰۰۰ که تراز خیلی عجیبی هم نیست که اینطور میگی
ممکنه حفظیات شیمی و آسونای فیزیک و خیلی از زیستارو زده باشه. چند تا هم از ریاضی زده باشه بشه ۶۰۰۰Reza-H من بطور میانگین گفتم
اره تو بودجه ازمون ممکنه یکی دوتا ازمون گیر ادم بیاد شیمیش مثلا از 10 تا سوال 8 تا حفظی باشه اونارو بزنی
زیستم ک هیچی
فیزیکم مثلا 4 5 تا حفظی باشه و مثلا نوسان (از این دست مباحث)
میشه زد
ولی خب در کل نه
ینی اگه این طرف همیشه حول 6000 بیاره با این روش قطعا کارش میلنگه -
@f-nalist
فرزام به مزه پروندن معروف شدی -
مآهور من فقط 2 ساعت خوندم
نمیدونم امتحانای دانشگاه شلم کردن یا چی... اخه ی ثانیه هم اونارو نخوندم
نمیدونم چم شده کلا -
توییت:
برای داشتن یک فرزند وسواسی کمالگرای افراطی که دست از پا خطا نکرده و همیشه مایه مباهات شما باشد چند چیز لازم دارید:
فرزندی با سرشت اضطرابی و با پشتکار بالا+ یک عمر تهدید و تحقیر و توقعات بیپایان به همراه ناسپاسی=فرزند محبوب و حرفگوشکنِ ابدی آماده است.
یک عمر کیفش را ببرید. -
آدمک دقیقا.. من که از صبح تا حالا ذهنم بشدت شلوغه یکی اواز میخونه یکی تو سرم میزنه یکی همینجوری چرت و پرت میگه یکی خیالپردازی میکنه که اگه یوقت خرگوش خریدم براش شناسنامه بگیرم و اسمشو بزارم قُلی و تو خونه صداش کنم قِلقلی :|||
-
Reza-H من بطور میانگین گفتم
اره تو بودجه ازمون ممکنه یکی دوتا ازمون گیر ادم بیاد شیمیش مثلا از 10 تا سوال 8 تا حفظی باشه اونارو بزنی
زیستم ک هیچی
فیزیکم مثلا 4 5 تا حفظی باشه و مثلا نوسان (از این دست مباحث)
میشه زد
ولی خب در کل نه
ینی اگه این طرف همیشه حول 6000 بیاره با این روش قطعا کارش میلنگه -
@f-nalist
میخواستی بگی پاکی نیت و مهربانی و عطوفت؟