هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab
نه
اینکه کلید نزنه غیر ممکن نیست -
@f-nalist
واقعا که
از کتاب درسی توقع نداشتم -
_Mitra_
واللا من فقط یه بار از انجمن رفتم. نمیدونم چجور حساب میکنی
شاید صرفا یه مدت برای درس نیومده باشم. وگرنه هیچوقت نرفتم که خداحافظی کنم. جز یه بار.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
شاید صرفا یه مدت برای درس نیومده باشم. وگرنه هیچوقت نرفتم که خداحافظی کنم. جز یه بار.چرا رفته بودی شاید برای یک ماه . قشنگ یادمه خیلی جدی خدافظی کردی و من پوکر فیس بودم ( اگه پست قبلی را غلط نگرفتی اینو میگیری ، آماده ام . راحت باش . )
-
دغدغهات چیست؟
+امتحان فارسی عمومی ۳واحدی شنبه
که مشخص نیست و کسی نمیداند استاد سوال ها را چگونه و از کجای کتاب در می آورد...زهرا بنده خدا 2
یادش بخیر امتحان فارسیا مجازی بود کاسبی میکردیم -
از ادبیات فقط شعر خوندشو دوست دارم
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
شاید صرفا یه مدت برای درس نیومده باشم. وگرنه هیچوقت نرفتم که خداحافظی کنم. جز یه بار.چرا رفته بودی شاید برای یک ماه . قشنگ یادمه خیلی جدی خدافظی کردی و من پوکر فیس بودم ( اگه پست قبلی را غلط نگرفتی اینو میگیری ، آماده ام . راحت باش . )
-
-
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
_Mitra_
حالا که داری اینجوری میگی، فکر میکنم واقعا بعد کنکورم رفتم از انجمن.
ولی یه مدت بعدش به اصرار یه سری از بچهها که گفتن بیا اینجا همیار فارسی شو برگشتم.
اگه درست یادم باشه... -
گرچه در خلوتِ رازِ دلِ ما کس نرسید
همه جا زمزمهی عشقِ نهانِ من و توست -
_Mitra_
اولا که... https://forum.alaatv.com/post/2827984
خداحافظی کردم.
قبل از اون هم به بچههایی که میشناختم، یه سر و سری باهمدیگه داشتیم، پیام دادم و باهاشون مطرح کردم که میخوام برم.
دوما دلیل برای رفتن زیاد بود که بزرگترینش حذف ادبیات از کنکور بود
سوما... کسایی که بیشتر اینجا بودن، خودشون متوجه دلیل اینکه چرا من رفتم بودن. خیلی اتفاقات افتاد... خیلی بحثا پیش اومد... خیلی توهینا به من شد، منم شرایط روحی درستی نداشتم و ترجیح دادم از اینجا خاطرات خوبی برام بمونه و رفتم...
چهارماً مهمترین قسمت شعر اینه که نگران ایهام داره و درمعنی نگاه کردنه و بیشتر اینش برای من مهم بود اون بیت -
officer k
نه دیگه پیر شدیم. این بحثا از ما گذشته. -
Ainoor
تلاشمو میکنم