هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سوالات من وقتی آیا می دانید شیمی رو می خونم
اگه عنصر سیسلسیم رو از واکنش کربن با سیلیس به دست میارن پس اول سیلیس بود بعد سیلسیم اومد
یعنی از خواص سیلیس رسیدن به سیلسیم
خوبه اینجا جریان اول مرغ بود یا تخم مرغ نشد -
@_Narges
خداروشکر
امیدوارم زودتر حالتون خوب شهاخه من که پول زور نمیگیرم
بچه ها بدهکارن... همینجوری هر ماه یه بار .. پول میگیرم... و گرنه پول چیه اصلاااا؟
همین فرهاد... همین که روزی هزار بار اسمشو عوض میکنه...
هععییی ... من نمیدونم این چقدر پول دوسته...
اصلا کاش ناظما اخراجش میکردن...
من چند بار گزارشش زدم خبری نشد -
@_Narges
اشکالی نداره بابا
خب ببین من خودم به شخصه اینجوریم
با یه نفر بحثممیشه البته همیشه هم بحث نمیکنم آدم باید شرایط رو در درجه اول بسنجه هم شرایط خودش هم شرایط طرف مقابل هم محیط رو
ولی من وقتی با یکی بحثم میشه اگر خلاف من چیزی بگه آره اولش جبهه میگیرم شاید اصلا تا آخرش جبهه بگیرم باز الان خیلی بهتر شدم قبلاً خیلی بدتر بودم
ولی الان وقتی یکی ازم انتقاد میکنه یا چیزی میگه اگر عصبانی میشم فقط تلاشم اینه تو اون عصبانیت چیزی نگم چون هم به شدت زبونم تلخ میشه هم ممکنه منطقم تو اون شرایط حذف بشه
شاید جلوی اون شخص تظاهر کنم به حرفش توجه نکردم ولی دروغ گفتم متاسفانه یا خوشبختانه شب که میرم بخوابم کلا به حرف طرف فکر میکنم صبح پا میشم هرچی سوار از بحث با طرف مقابل برام پیش اومده بود مینویسم
پدرم یه بار میگفت همیشه لازم نیست وقتی بحثی میشه توش شرکت کنی یا ادامه بدی یه وقتایی اصلا نباید چیزی بگی یا اگر میخوای به اون طرف چیزی بگی تو خلوت بگی شاید طرف مقابل جبهه بگیره ولی حرف تو درگیرش میکنه چه تو ذهن خودآگاه چه ناخودآگاه
دلیل اینکه اینجا نباید بحث بشه همینه
اینکه با این بحث ها اتفاقا تفکرات آدم به چالش کشیده میشه ولی آدم درونش یه طغیانی راه میفته و میخواد جواب سوالاتش رو پیدا کنه ولی از درسش می مونهچون ما امسال حداقلش فرصتش رو نداریم برای تغییر تفکرات یا عقایدمون
یعنی حتی اگر طرف مقابل کامل آگاه باشه به عقایدش بازم درگیر میشه اصلا شاید به عقایدش محکم باشه جواب سوال منه نویی رو ندونه و باز درگیر بشه
کلاس چهارم که بودم به یکی از همکلاسی هام گفتم شما نماز می خونی؟ گفت نه
من گفتم چرا؟
گفت نمیخونمدیگه
بهش گفتم برات سوال نیست که چرا ما نماز میخونیم ولی تو نمیخونی ؟
یعنی برای من سوال بود من چرا نماز میخونم اون نمیخونه
و خب در حد یه سوال نبود شد یه دغدغه و...البته من نمیدونم جریان اون عکس چیه واقعا اصلا خبر ندارم از چیزی
تجربه شخصیم رو گفتم فقطGharibe Gomnam اهوم درسته
درگیری ذهنی چیز جالبی نیست
به علاوه بعد ۱۷ یا ۱۸ سال تغیر عقیده تو هر چیزی با یه بحث اتفاق نمیوفته
(اما خب من همچنان رو حرفم هستم که تو اولین حالت که همیشه هست دو طرف اعصابشون خط خطی میشه)
چون بحث قراره یه بار انجام بشه و تدوامی درش نخواهد بود که حداقل یه نفر تا حدی قانع بشه -
سرماخوردگی + مسمومیت غذایی + دندون درد عصبی ( بخاطر استرس )
ولی آشکال نداره
مردم شیمی درمانی میکنن
انقدر غر نمیزنن ...
خدایا به من گودرتی بده این هفته بودجه رو تموم کنم 🥺🫂 -
در کلاس فیزیک چه می گذرد : -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی خواهر داری انگار دوتا مامان داری
انقدر که خوبه خواهر داشتنآخی=)
-
@Ay
ما یه تاپیک داریم بچه هایی که خواهر برادر دارن خاطراتشون رو اونجا میگناینم آدرسش https://forum.alaatv.com/post/2764030
Gharibe Gomnam
دیده بودم . وقت کنم میام یه چندتا خاطره مینویسم -
آدم نمیدونه دقیقا باید چیکار کنه؛ درس بخونه،سرکار بره،زبان بخونه،هشت لیوان آب بخوره،رژیم بگیره،پول دربیاره،یه مهارتی یاد بگیره، یه کاری راه بندازه:|||
-
و یکی از خانومای فامیل ما که هم سر کار میره و از کارشم طبیعتا درآمد داره هم زبان میخونه هم درس میخونه
هم مهارت یه کار هنریو قبلا یاد گرفته هم 3 تا بچه داره
ولی خب رژیمو بعید میدونم
هشت لیوان آبم فکر میکنم حتما میخوره
کلا این خانوم دیدنشم حتی حال منو خوب میکنه
فوق العادس -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
بارها گفته شده آلاخونه فضایی برای "همدلی و همراهی و تعامل درسیه".
شما عزیزان بدون هیچ ملاحظه ای گزارش میزنید ،گاها تمام پست های یکنفر رو در یک تاپیک از یک تا سی و چهل تا گزارش میزنید ، اما گزارش ها با ملاحظه بررسی میشه اگر لازم باشه تذکر داده میشه ، ادیت میشه ، پاک میشه و یا انتقال داده میشه . -
J JuDi این موضوع را در قفل کرد
-
J JuDi قفل این موضوع را در باز کرد
-
بچه ها کانال پادکست خوب دارین؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء