هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahdii
یادمه اینجا بودین بعد بچه ها فکر میکردن پرستاری میخونید اگه اشتباه نکنمآره واقعا عجیبه، چرا همش فکر میکنن من پرستاری میخونم؟!
اسمت قبلا چی بود؟ -
mahdii امیرمسعود جعفری بودم بعد شدم امیر ام جی بعد امیر راموس بردیا بعد امیر بردیا راموس بعد دیگه دیدم تریلی نمیشه اون اسم رو مخفشش کردم
-
mahdii شاید چون درباره درس های مختلف با خانوم حسن زاده تبادل نظر میکردی فکر میکردن پرستاری
-
خداروشکر ...
نه اینکه دادی ... چون ندادی️
و من چقدر جون میکندم که بم بدیش ... و الان فمیدم حکمتش چی بوده -
خاص فقط خداس ... =))
میشه قربونت برم ؟ 🥺️
-
mahdii امیرمسعود جعفری بودم بعد شدم امیر ام جی بعد امیر راموس بردیا بعد امیر بردیا راموس بعد دیگه دیدم تریلی نمیشه اون اسم رو مخفشش کردم
آها
امیر مسعود جعفری
شناختمت
چخبرا؟ -
mahdii نمیدونم من یادمه امتحان پایان ترم میدادی بعد درموردش حرف میزدی و حالا نمیدونم محتوای صحبت هات با خانوم حسن زاده چی بود که بچه ها این فکر رو میکردن و حتی خود من چند باری فکر کردم پرستاری
یکی از بچه ها بهداشت مواد غذایی میخوند اینجا نمیدونم حالا خودتی یا اشتباه میکنم -
mahdii نمیدونم من یادمه امتحان پایان ترم میدادی بعد درموردش حرف میزدی و حالا نمیدونم محتوای صحبت هات با خانوم حسن زاده چی بود که بچه ها این فکر رو میکردن و حتی خود من چند باری فکر کردم پرستاری
یکی از بچه ها بهداشت مواد غذایی میخوند اینجا نمیدونم حالا خودتی یا اشتباه میکنم@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی از بچه ها بهداشت مواد غذایی میخوند اینجا نمیدونم حالا خودتی یا اشتباه میکنمآره فک کنم
نه رشتم علوم تغذیه ست
همون رژیم نویسی
مربوط به کاهش وزن و اضافه وزن و این چیزاس️
-
mahdii
خوبی؟
چ خبر چیکار میکنی با درسا؟ -
mahdii خبر که هیچی سلامتی
درس و درس و درسایشالا موفق باشی داداااش،کمک خواستی بگو من هستم
و اینکه این روزام میگذره -
یکی از بچه ها بهداشت مواد غذایی میخوند اینجا نمیدونم حالا خودتی یا اشتباه میکنمآره فک کنم
نه رشتم علوم تغذیه ست
همون رژیم نویسی
مربوط به کاهش وزن و اضافه وزن و این چیزاس️
-
mahdii
خوبی؟
چ خبر چیکار میکنی با درسا؟zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahdii
خوبی؟
چ خبر چیکار میکنی با درسا؟سلام
مرسی شما خوبی؟
فعلا که استراحت میکنم
چیزی نمیخونم
شما چه میکنی؟
چه رشته ای بودین؟