هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
این پست پاک شده!
-
-
-
-
سلام.
راستش اینجا گزارش دادن و برنامه نوشتن برام یکم خسته کننده شده و زیاد حوصله اینکارو ندارم مخصوصا اینکه تا حدودی باعث شده کیفیت مطالعم بیاد پایین و فقط به کمیت اهمیت بدم.
با اجازتون من از اینجا میرم و اگه سوال درسی داشتم میام اگه نداشتم هم که برای همیشه خداحافظامیدوارم همگی موفق باشین و به هرچیزی که میخواین و لایقشین برسین.
خدا نگهدار
🪻
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
تا چند روز پیش فکر میکردم برای زمین صد
الان فکر مینکم 20 درصدم نمیبتونم بزنمچرا خب؟تست هاتو تحلیل کردی دلیل غلط زدن یا نزدن چی بود
-
سلام.
راستش اینجا گزارش دادن و برنامه نوشتن برام یکم خسته کننده شده و زیاد حوصله اینکارو ندارم مخصوصا اینکه تا حدودی باعث شده کیفیت مطالعم بیاد پایین و فقط به کمیت اهمیت بدم.
با اجازتون من از اینجا میرم و اگه سوال درسی داشتم میام اگه نداشتم هم که برای همیشه خداحافظامیدوارم همگی موفق باشین و به هرچیزی که میخواین و لایقشین برسین.
خدا نگهدار
🪻
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام.
خدا نگهدار
🪻
اوااا
تنهام گذاشتیییی
موفق باشی همیشه🫂