هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بزارین یه خاطره از استادای این ترم بگم
اون کلیپ معروف رو دیدین میگه موهامو اینطور بزن اونطور نکن
بعدش آخر سر عصبانی میشه پا میشه اصلا ولش تو خراب میکنی
نماینده و هماهنگی کلاس من بودم استاد قرار بود مقاله بفرسته گفت مثلا ساعت ۱۸ پیام بده بفرستم منم گفتم چشم
بعد اینکه گفتم چشم حتما شروع کرد به نصیحت یه بار فلانی ساعت ۱۸ یه دانشجو پیام داد بد وقت بود و فلان من مهمون بودم و فلان آخرش عصبانی شد ساعت شیش بهم پیام ندیا -
@Comrade_Bayat همچنین باید معلم جایگاه خودش رو تو نظام آموزشی و جایگاه نظام آموزشیش تو مملکتش رو بدونه
باید بدونه نظام آموزشیش (چه درست چه غلط) جهت گیریش به سمت کنکوره، نباید بیاد کلاس متوسطه دوم رو مثه مهد کودک با تعاملات خیلی عمیق اجرا کنه چون از برنامش عقب می مونه -
چیچک
عیب نداره من الان اصلا یادم نمونده ۲۱ آبان ۹۷ شیمی رو چند گرفتم مهم اینه چیزای عملی و بدرد بخور یاد بگیریم
متاسفانه دانشگاه ماها هم مثل دانشگاه های دیگه تئوری درس میدن و دانشجو و معلم خودش باید کتابارو باز کنه روش تدریس بنویسه
و این همیشه انتقاد من به تئوری بودن و نداشتن کاربرد عملی کلاس هست
من ترم یک مدیریت کلاس گذروندم کلاس فقط درباره مدیریت بروکراسی تو کارخونه سال ۱۹۵۰صحبت کرده هر چی یاد گرفتم خودمون خوندیم و تجربه کردیم -
@Comrade_Bayat همچنین باید معلم جایگاه خودش رو تو نظام آموزشی و جایگاه نظام آموزشیش تو مملکتش رو بدونه
باید بدونه نظام آموزشیش (چه درست چه غلط) جهت گیریش به سمت کنکوره، نباید بیاد کلاس متوسطه دوم رو مثه مهد کودک با تعاملات خیلی عمیق اجرا کنه چون از برنامش عقب می مونه -
@ariii
فرض کن استاده برای هر ترم جدید ادیت میزد پاورپوینت های تدریسو که مثلا تو این آمار های جهانی مربوط به ماه قبل جایگاه فلان چیز تو جهان چجوری تغییر کرده که دانشجو اطلاعاتش بروز باشه -
آدمک این فرد با دونفر دانشجو معلم ابتدایی داشت بحث میکرد
فک نکنم معلم ابتدایی نیازی باشه جهت گیری کنه ب سمت کنکور -
چیچک به همین دلیله که خیلی از کشورا چند تا زبان رسمی دارن. مثلا یه سری کشورا اصلا جمعیت بومی انگلیسی زبان ندارن ولی انگلیسی زبان رسمیه، چه برسه به یه زبان پر کاربرد، توی کشورمون یه سری زبانا مثل ترکی، لری، کردی و ... هم باید زبان رسمی باشن، یه سری ها باید ایالتی به، مثلا بعضی اقوام بیشتر توی یه سری مناطق خاص هستن، باید توی اون منطقه زبان رسمی باشه، یه سریا نه همه جا زیادنن، بیاد کلی زبان رسمی بشه
-
بزارین یه خاطره از استادای این ترم بگم
اون کلیپ معروف رو دیدین میگه موهامو اینطور بزن اونطور نکن
بعدش آخر سر عصبانی میشه پا میشه اصلا ولش تو خراب میکنی
نماینده و هماهنگی کلاس من بودم استاد قرار بود مقاله بفرسته گفت مثلا ساعت ۱۸ پیام بده بفرستم منم گفتم چشم
بعد اینکه گفتم چشم حتما شروع کرد به نصیحت یه بار فلانی ساعت ۱۸ یه دانشجو پیام داد بد وقت بود و فلان من مهمون بودم و فلان آخرش عصبانی شد ساعت شیش بهم پیام ندیا -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
شما میتونی وسط کلاس برگه طرح درستو برداری ادیتش کنی؟
خب شما میگی تو ذهن باشه و انعطاف پذیر
فرقش کجاست ؟!
اگ من همون مطلب ذهنمو ت برگه بنویسم ؟!
اگ بخاد شرایطی ب وجود بیاد ک طرح درس به هم بخوره برا اونی ک تو ذهنش بوده پس بهم میخوره
برا منی هم ک تو برگه نوشتم و اسمشو گذاشتم طرح درس برا منم به هم میخوره -
چیچک
نه نه
من نمیگم اینجوری نیس
میگم اون استادایی که مسئولیت پذیر و خفنن اینجورین
واقعا همه چی در سطح های لول
تدریسا عالی
آموزش درست
علاقه خودشون به اون مبحث@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیچک
نه نه
من نمیگم اینجوری نیس
تدریسا عالی
آموزش درست
علاقه خودشون به اون مبحثاینجور استادا واقعا عالین ولی کم:)
-
CpR خب من نمیدونستم بحث ابتدایی هس
ولی باید قبول کرد از ابتدایی به بعد بخش تربیتی آموزش و تعاملات مفید و رویایی که تو مدارس فنلاند قابل اجراس محو میشه همه چی میشه نتیجه گیری تو کنکور و امتحاناتآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR خب من نمیدونستم بحث ابتدایی هس
ولی باید قبول کرد از ابتدایی به بعد بخش تربیتی آموزش و تعاملات مفید و رویایی که تو مدارس فنلاند قابل اجراس محو میشه همه چی میشه نتیجه گیری تو کنکور و امتحاناتبله درست میفرمایی
-
چیچک
نه نه
من نمیگم اینجوری نیس
تدریسا عالی
آموزش درست
علاقه خودشون به اون مبحث -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
شما میتونی وسط کلاس برگه طرح درستو برداری ادیتش کنی؟
خب شما میگی تو ذهن باشه و انعطاف پذیر
فرقش کجاست ؟!
اگ من همون مطلب ذهنمو ت برگه بنویسم ؟!
اگ بخاد شرایطی ب وجود بیاد ک طرح درس به هم بخوره برا اونی ک تو ذهنش بوده پس بهم میخوره
برا منی هم ک تو برگه نوشتم و اسمشو گذاشتم طرح درس برا منم به هم میخوره -
@f-nalist خدایی استادای ما همه ی این ویزگی هارو دارن و متاسفانه نمیتونم بایت این مورد سرزنششون کنم