هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi
من خودم چون این مرحله رد نککردم و تجربه ندارم نمیتونم نظر بدم :))
ولی یه چیز خوبی امروز تو مقدمه استراتژی کنکور مهروماه خوندم ک گفت اقا شما هیچچچچ مبحثی رو حذف نکن و نگو نمیخونم! بلکه فقط زمان کمتری روش بذار و تستای ساده تری ازش بزن... اینجوری اگه یهو شانسا کنکور سوال ساده ای ازش داد بتونی بزنی و افسوس نخوری ک فقط یه چیز کوچیک یادت نمیومد نتونستی بزنی( بعضی وقتا یه تستم یه تسته!)البته واقعا نمیدونم درسته یا نه چون از ی طرف مثلا فائزه ی ما که 2 سال پیش کنکور داد گفت چون شمارش کم تست داده بودن ای کاش اصلا وقت نمیذاشتم روش
ولی باز میگم دیگه...
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من خودم چون این مرحله رد نککردم و تجربه ندارم نمیتونم نظر بدم :))
ولی یه چیز خوبی امروز تو مقدمه استراتژی کنکور مهروماه خوندم ک گفت اقا شما هیچچچچ مبحثی رو حذف نکن و نگو نمیخونم! بلکه فقط زمان کمتری روش بذار و تستای ساده تری ازش بزن... اینجوری اگه یهو شانسا کنکور سوال ساده ای ازش داد بتونی بزنی و افسوس نخوری ک فقط یه چیز کوچیک یادت نمیومد نتونستی بزنی( بعضی وقتا یه تستم یه تسته!)البته واقعا نمیدونم درسته یا نه چون از ی طرف مثلا فائزه ی ما که 2 سال پیش کنکور داد گفت چون شمارش کم تست داده بودن ای کاش اصلا وقت نمیذاشتم روش
ولی باز میگم دیگه...
بقول حیدری الان وقت یادگرفتن گذشته
باید یاد بگیری چجوری از ی سوال مذخرف سر جلسه بگذری و طمع نکنی
باید یاد بگیری چجوری از یه آدم اشتباه بگذری حتی اگ تاوان بدی
باید یاد بگیری بگذری
خوندن همه مباحث بنظرم کار جالبی نیست میخونی ولی نمیتونی ازش استفاده کنی
اونم وقتی کنکور اردیبهشته و هیچ منطقی پشتش نیست هر ماهی بخان کنکور میگیرن هر کاری میخان میکنن و انتظار امادگی صدرصد از دانش آموز دارند. -
چ خوب :))
-
خدا جبران می کنه
اون روزایی که
اصلا صبرکردن آسون نبود
اما تو صبر کردی..! -
-
@ariii
خسته نباشی عزیزم
من شلوغ باشه نمیتونم تحمل کنم حتی دلم میخواد چت دوستامم بپاکم میترسم ناراحت شن -
@Masoumeh-sh
متشکرممم. خودت چطوری؟@danial-hosseiny اوه
من خوبم خداروشکر -
چرا اینقد روی ریاضی بی دقتیم زیاده
با اینکه اوج تمرکزمو بنظر میزارم ولی بعدش میفمم یجا رو اشتباه کردم
کلافه کردهبنظرتون درمانش چیه ؟
-
چرا اینقد روی ریاضی بی دقتیم زیاده
با اینکه اوج تمرکزمو بنظر میزارم ولی بعدش میفمم یجا رو اشتباه کردم
کلافه کردهبنظرتون درمانش چیه ؟
-
@mr-vinyzo جدن اگه دلیلش این باشه دیگ دس ب گوشیم نمیزنم