هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو
سلما چن ساعت قبل بحث انرژی و اینا بود الا یهو وسط زیست یاد این شب افتادم اومدم واست بگم
امسال با خاله م اینا رفتیم شمال ی شب ی سوویت گرفتیم چسپیده ب دریااا تاب و وسایل بازیم داشت خیلی صحنه ی محشری بود شب میرفتی رو اون تاب مینشستی و زل بزنی ب دریا
خلاصه رفتیم ساعت 8 شب رفتم تواون سوویت ساعت 8و 5 دقه دیگ من نبودم همون لحظه رو تخت ولو شده بودم باور میکنی وقتی پاشدم 8 صب بود از 8 شبب تا 8صب اینقد حرص خوردم ک همه اون شبو از دس دادم اعصابم خورد بود
ولی این ذوقت واینا ک میگی همه خوابن تو ماشین من بیدار خیلیی واسم جالبه حس میکنم شبیه ی گنجشیکی هستی ک همیشه قلبش تند تند میکوبه
منو ک به حال خودم بذارن زندگی فقط خاب است و بس -
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از وقتی بیشتر وارد جامعه شدم اهمیت همچین تیشرتی رو درک کردم
️
پ.ن: نوشته بود مخصوص عید🥲
حقققق
کاش بکشن بیرون از زندگی بقیههه -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
چرا انقد سختش میکنین .برو اتاق اصلا کاری بهشون نداشته باشمن اصلا به مهمون توجه نمیکنن کار خودمو میکنم
منو فقط موقع غذا و احوالپرسی میبینن بعدش میرممن سال پشت کنکورم سلامم نمیکردم از اتاقم بیرون نمیرفتم
امسالم با کمال پررویی همون کار میکنم@ariii
2 ماه پیش بود عمم اینا با دامادش و دخترش 10 نفر بودن اومدن سر بزنن یه 5 دیقه برن
بعد هیچکس خونه نبود در رو باز کردم سلام دادم اومدن حال نشستن منم رفتم اتاقم درس خوندم
حتی لامپ و لوستر حال روشن نبود تاریکککککککککککککک شده بود
مامانم اینا بعد یه ساعت اومدن بنده خدا ها یه ساعت نشستن تنهای خشک و خالی -
-
Mehrsa 14 تو مدرسه همکلاسیام چطورین؟
چقدر باهاشون دوست شدم؟
معلمای امسالم چطورین؟
ترازم تو قلم چی چنده؟Narges_
دقیقااا
️
بعد از مدرسه که دیگه عالی میشه نرگس یکی رو ممکنه بعد ۱۰ سال اتفاقی ببینی بعد میاد میپرسه خب کنکور چی شد چه رشتهای قبول شدی. و معذرت میخوام اینو میگم ولی وقتی جوابو بشنون انگار انتظارشون شکستت بوده. همیشه دلم میخواد از آدمای تقلبی زندگیم فاصله ۸۰۰ هزار کیلومتری بگیرم:) -
روز ک نمیتونن بیان
شب باید قیافه هاشونو تحمل کنیممم🥴
مخصوصا طرف پدری -
@ariii
2 ماه پیش بود عمم اینا با دامادش و دخترش 10 نفر بودن اومدن سر بزنن یه 5 دیقه برن
بعد هیچکس خونه نبود در رو باز کردم سلام دادم اومدن حال نشستن منم رفتم اتاقم درس خوندم
مامانم اینا بعد یه ساعت اومدن بنده خدا ها یه ساعت نشستن تنهای خشک و خالی@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مامانم اینا بعد یه ساعت اومدن بنده خدا ها یه ساعت نشستن تنهای خشک و خالی -
Narges_
دقیقااا
️
بعد از مدرسه که دیگه عالی میشه نرگس یکی رو ممکنه بعد ۱۰ سال اتفاقی ببینی بعد میاد میپرسه خب کنکور چی شد چه رشتهای قبول شدی. و معذرت میخوام اینو میگم ولی وقتی جوابو بشنون انگار انتظارشون شکستت بوده. همیشه دلم میخواد از آدمای تقلبی زندگیم فاصله ۸۰۰ هزار کیلومتری بگیرم:)Mehrsa 14 نه اینا همه آشناهای خیلی نزدیکمن
هر چند هفته یه بار الان که سرم شلوغه میبینمشون واگرنه بعد کنکور که هر هفته یا هر چند روز یه بار میشه دیدشون
از این بین هیچ کدومشون بد منو نمیخوان و از این بابت مطمئنم ولی سوالاشون خستم کرده دیگه:)
ولی از اون طرف آدم فیکم دورم هست
که مطمئنم همین حسی که میگینو قراره بعد کنکورم ازشون بگیرم -
باید امسال حق این خودنگهداریمو بگریم ک الان خونه م
همین الان ی آتیش خیلیییییی بزرگ روشن کردن و همه بدورش رقص کوردییی
وایی ماهلین چرا چرا چراا خونه ای