هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
kosar.ab
من باید بخونم ولی چون کلییییییی کار برا اتجام دادن دارم طبیعتا خیلی کم میشه ساعتم:))برنامه عوض شد! فعلا فقط سعی می کنم زنده بمونم
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دومن روزه گرفتن یه کنکوری هیچ تاثیری روی رتبه اش نداره اون بحثش جداست خدا هیچوقت بخاطر روزه گرفتن یا نگرفتن یه کنکوری حق کسیو ضایع نمیکنه
دقیقا هیچ ربطی نداره
خدا ب هرکس اندازه تلاشش میده
نماز و روزه عموما تاثیرات اخروی دارن
ادم نباید ب دید جایزه گرفتن تو دنیا این اعمال رو انجام بدهآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا هیچ ربطی نداره
ادم نباید ب دید جایزه گرفتن تو دنیا این اعمال رو انجام بدهبابا نظر منم همینه
ولی مثه اینک همه رو ممبر رفتن -
اووو مچکر
سلامم میشه ی نگاه ب چتت بندازی خیلی ممنونمم
شروع نوتم مبارک -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من هرسال گرفتم امسال میخواستم نگیرم (برنامه خیلی فشردس با کلی ازمون و اینا) ولی هرچی بالاپایین کردم خودمو دیدم نمیشه نگیرم
بنظرم نگیر ی امسالو میدونم سخته نگرفتنش بخدا نگرفتنش خیلی سخت تر از گرفتنشه واس کسایی ک حس لحظه افطارو درک کردن
ولی نگیر میتونی جبران کنی سالای دیگ یا با گرفتنش یا اینکه کفاره شو بدی اگ دیدی لطمه میزنه ب درست نگیر -
اولن عیده مث سالای دیگ نیست :))
اها منظورت این بود عیده اره از این لحاظ راس میگی
دومن روزه گرفتن یه کنکوری هیچ تاثیری روی رتبه اش نداره اون بحثش جداست خدا هیچوقت بخاطر روزه گرفتن یا نگرفتن یه کنکوری حق کسیو ضایع نمیکنه
منم موافقم عذاب وجدانم بخاطر اینه خودم روزه رو خیلی دوس دارم ولی چون نمیشه بگیرم برا همینه
راستش چون بعدن جبران میکنم
به امید خدا
@khanoomi تقصیرت نیست منم دلم برا همش تنگ شده ایشالا سال بعد هممون میگیریم
-
kosar.ab
من باید بخونم ولی چون کلییییییی کار برا اتجام دادن دارم طبیعتا خیلی کم میشه ساعتم:))برنامه عوض شد! فعلا فقط سعی می کنم زنده بمونم
-
-
خیلی دوس دارم چیزایی که قراره سال جدید هدف گذاری کنید رو بگید :)) هم به خودتون گوش زد میکنید هم ما لذت میبریم :))
Anzw 18 در کنارش چیزایی که از سال قبل یاد گرفتین هم بگینننن ؛)))
@همهههه -
دقیقا هیچ ربطی نداره
ادم نباید ب دید جایزه گرفتن تو دنیا این اعمال رو انجام بده -
-
برنامه عوض شد! فعلا فقط سعی می کنم زنده بمونم
خندم گرف
یاد ی خاطره ای افتادم خونه بابا بزرگم
معمولا عموهام با هم دعوا میکنن فقط باید جونتو نجات بدی -
@khanoomi نه اخه میدونم نمیتونم جبران کنم از طرفی هم نگیرم عذاب وجدانم بیشتره و کمتر درس میتونم بخونم
اینجوری هرچند سخته ولی با شیب ملایم و ضعیفی خوب پیش میره خداروشکرآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه اخه میدونم نمیتونم جبران کنم
ینی چی نمیتونی
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگمآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجوری هرچند سخته ولی با شیب ملایم و ضعیفی خوب پیش میره خداروشکر
افرین واقعن انشالا نتیجه شو میبینی
-
@khanoomi صحیح
نه الان خداروشکر خوبم ولی تا یه ساعت پیش حالم اصلا اصلا خوب نبود... یعنی تاحالا نشده بود که من اونجوری حالم بد باشه! صبح ۲ ساعت تمام ققططط داشتم می لرزیدم
نه الان خداروشکر خوبم ولی تا یه ساعت پیش حالم اصلا اصلا خوب نبود... یعنی تاحالا نشده بود که من اونجوری حالم بد باشه! صبح ۲ ساعت تمام ققططط داشتم می لرزیدم
خو سربسته ی چیزی بگو مردم از فضولی
-
خو سربسته ی چیزی بگو مردم از فضولی
@khanoomi
ما خانوادگی مریض شدیم...
️
تب و لرز داشتم شدددددییییییید
جالب نبودا چون پدرم در اومد ولی خب تا حالا چنین تجربه ای نداشتم:/// فرض کن کنترل تنفسم دست خودم نبود دم و بازدمم با انقباض خیلی زیاد عضله های گردنم بود:// (معلومه فصل ۳ یازدهم رو خوندم یا بیشتر بگم؟) هیچی دیگه لرزم یخورده زیاد بود کل اعضای بدنم نمی تونستن آروم بگیرن:// -
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سوروس اسنیپ
دراکو مالفویکاراکترای مورد علاقه من اینا بودن:)))))
*مورد علاقهی شدید -
@khanoomi
ما خانوادگی مریض شدیم...
️
تب و لرز داشتم شدددددییییییید
جالب نبودا چون پدرم در اومد ولی خب تا حالا چنین تجربه ای نداشتم:/// فرض کن کنترل تنفسم دست خودم نبود دم و بازدمم با انقباض خیلی زیاد عضله های گردنم بود:// (معلومه فصل ۳ یازدهم رو خوندم یا بیشتر بگم؟) هیچی دیگه لرزم یخورده زیاد بود کل اعضای بدنم نمی تونستن آروم بگیرن:// -
نه اخه میدونم نمیتونم جبران کنم
ینی چی نمیتونی
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگمآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجوری هرچند سخته ولی با شیب ملایم و ضعیفی خوب پیش میره خداروشکر
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگم
نه باید جاش بگیری اونم به تعداد روزای بیشتری، دقیق احکامشو نمیدونم
ممنونم همچنین شما
-
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگم
ممنونم همچنین شما
نمیخام کش بدم ولی اینی ک میگی فقط ی روششه اره باید برای یک ماه دو ماه روزه بگیری ولی برای کسی که نتونه خدا روشای دیگم گذاشته کفاره میدی طعام ینی برنجو روغنو اینا ولی منم متاسفانه مقدار دقیق و تعداد روزاشو نمیدونم