هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi صحیح
نه الان خداروشکر خوبم ولی تا یه ساعت پیش حالم اصلا اصلا خوب نبود... یعنی تاحالا نشده بود که من اونجوری حالم بد باشه! صبح ۲ ساعت تمام ققططط داشتم می لرزیدم
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه الان خداروشکر خوبم ولی تا یه ساعت پیش حالم اصلا اصلا خوب نبود... یعنی تاحالا نشده بود که من اونجوری حالم بد باشه! صبح ۲ ساعت تمام ققططط داشتم می لرزیدم
خو سربسته ی چیزی بگو مردم از فضولی
-
خو سربسته ی چیزی بگو مردم از فضولی
@khanoomi
ما خانوادگی مریض شدیم...
️
تب و لرز داشتم شدددددییییییید
جالب نبودا چون پدرم در اومد ولی خب تا حالا چنین تجربه ای نداشتم:/// فرض کن کنترل تنفسم دست خودم نبود دم و بازدمم با انقباض خیلی زیاد عضله های گردنم بود:// (معلومه فصل ۳ یازدهم رو خوندم یا بیشتر بگم؟) هیچی دیگه لرزم یخورده زیاد بود کل اعضای بدنم نمی تونستن آروم بگیرن:// -
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سوروس اسنیپ
دراکو مالفویکاراکترای مورد علاقه من اینا بودن:)))))
*مورد علاقهی شدید -
@khanoomi
ما خانوادگی مریض شدیم...
️
جالب نبودا چون پدرم در اومد ولی خب تا حالا چنین تجربه ای نداشتم:/// فرض کن کنترل تنفسم دست خودم نبود دم و بازدمم با انقباض خیلی زیاد عضله های گردنم بود:// (معلومه فصل ۳ یازدهم رو خوندم یا بیشتر بگم؟) هیچی دیگه لرزم یخورده زیاد بود کل اعضای بدنم نمی تونستن آروم بگیرن:// -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه اخه میدونم نمیتونم جبران کنم
ینی چی نمیتونی
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگمآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجوری هرچند سخته ولی با شیب ملایم و ضعیفی خوب پیش میره خداروشکر
افرین واقعن انشالا نتیجه شو میبینی
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگم
نه باید جاش بگیری اونم به تعداد روزای بیشتری، دقیق احکامشو نمیدونم
ممنونم همچنین شما
-
میتونی حتی خودتم نگیری به چنتا فقیر غذا اینا بدی دقیق نمیدونم شرایطش چجوریه دوس داشتی میپرسم بت میگم
ممنونم همچنین شما
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیخام کش بدم ولی اینی ک میگی فقط ی روششه اره باید برای یک ماه دو ماه روزه بگیری ولی برای کسی که نتونه خدا روشای دیگم گذاشته کفاره میدی طعام ینی برنجو روغنو اینا ولی منم متاسفانه مقدار دقیق و تعداد روزاشو نمیدونم
-
@khanoomi
ما خانوادگی مریض شدیم...
️
جالب نبودا چون پدرم در اومد ولی خب تا حالا چنین تجربه ای نداشتم:/// فرض کن کنترل تنفسم دست خودم نبود دم و بازدمم با انقباض خیلی زیاد عضله های گردنم بود:// (معلومه فصل ۳ یازدهم رو خوندم یا بیشتر بگم؟) هیچی دیگه لرزم یخورده زیاد بود کل اعضای بدنم نمی تونستن آروم بگیرن://Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
معلومه فصل ۳ یازدهم رو خوندم یا بیشتر بگم؟
نه دیگ بسه
کل اعضای بدنم نمی تونستن آروم بگیرن://
دکتر برو ایشالا زود خوب میشی
-
یعنی میشه شبی شیرینی فروشی باز باشه؟
-
@kosar-ab
-
-
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: