هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وای این چی بود گفت مادرم:)
گفت بهش تبریک گفتی ؟
وای -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جان ناموست لایک نکن عذاب وجدان میگیرم
اتفاقن اون روز اینجام نبودم با خودم میگفتم زهرا ک همه مارولایک میکنه باید اون اگ هر پیامی گذاش بالای 20 لایک بخوره باید همه لایکیش کنیم
-
اتفاقن اون روز اینجام نبودم با خودم میگفتم زهرا ک همه مارولایک میکنه باید اون اگ هر پیامی گذاش بالای 20 لایک بخوره باید همه لایکیش کنیم
-
من واقعا گاهی از دست در میره
حس میکنم امام زمانه
همه جا هست ولی نیستباور میکنی من اولاش ک اومده بودم فک میکردم این جزو خود سایته ینی هر کی پیام گذاش خودبخود لایک میشه
-
من واقعا گاهی از دست در میره
حس میکنم امام زمانه
همه جا هست ولی نیستباور میکنی من اولاش ک اومده بودم فک میکردم این جزو خود سایته ینی هر کی پیام گذاش خودبخود لایک میشه
-
من اگه بگم از فصل یک زیست یازدهم 1500 تا تست تست زدم زیاد نگفتم
ولی متاسفانه یه دانش آموز شروع از مهر که فقط یه پینوکیو جامع زده فکر کنم درصدش از من بالاتر بشه توش :///@f-nalist +++ بنظرم تو عرصه کنکور درصد پاسخگویی درست به اون مبحث مثل یه منحنی که ماکسیمم حالت داره میمونه از ی جایی ی بعد اینقد روی همه چیز ریز شدی ک دیگ به تمام جملات گیر میدی و ممکنه همین بلای جونت بشه
واقعا اینطور شدم تو یسری مبحثای زیست
-
من اگه بگم از فصل یک زیست یازدهم 1500 تا تست تست زدم زیاد نگفتم
ولی متاسفانه یه دانش آموز شروع از مهر که فقط یه پینوکیو جامع زده فکر کنم درصدش از من بالاتر بشه توش :/// -