هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دلم می خواد بشینم گریه کنم از استرس
-
@ariii
کاش از منم به پاس لایکایی که کردم قدردانی میکردی@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ریاضی فقط تابع و یکمی مثلثات با توان و عبارت گویا خوندم
اولویت بزار مباحث مهم و قوی که تستشم زیاده . بقیه مباحثم رسیدی بزن
امار و احتمال شمارو مثلا دیدم واقعا تستای کنکورش خوبه تعدادشم کم نیسAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
کاش از منم به پاس لایکایی که کردم قدردانی میکردی@ariii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امار و احتمال شمارو مثلا دیدم واقعا تستای کنکورش خوبه تعدادشم کم نیسدم تعم گرم
نمیدونممم در گیج ترین حالت ممکنم بسر میبرم لبتاپ من نگا میکنه من لبتلپ نگا میکنم -
پرستو بابایی
بشین گریه کن
ولی بعدش بلند شو ادامه بده -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
امار و احتمال شمارو مثلا دیدم واقعا تستای کنکورش خوبه تعدادشم کم نیسدم تعم گرم
نمیدونممم در گیج ترین حالت ممکنم بسر میبرم لبتاپ من نگا میکنه من لبتلپ نگا میکنم@ariii
ببین من به استادم گفتم همینو خب 14 ساله مشاوره یه ویسیم بود اینجا تو یکی از تاپیکا قبولی پزشکی که از عید شروع کرده بود
دقیقا یه جمله رو گفتن بهم : دوتاشونم گفتن عین گاو باید باشی اصلا نگاه نکنی عقب و جلو مهم هدفت باشه . الان خیلیا گیج میزنن
اول سال تا الان تو کلاس کنکور تقریبا 20 نفر بودیم نصفشون تا الان بریدن دیگه نمیخونن . تو نبر بشین بخون فکرم نکن به هیچی یا میرسی یا نمیرسی دیگه مثلا الان بشینی فکر کنی تغییری جز استرس دادن به خودت ایجاد نمیشه .
با یه مشاور خوب صحبت کن یه نقشه راه کلی بهت بده یا خودت بشین اولویت بندی کن اگه میتونی که یه ماهو چیکار کنی نتیجه بهتری بگیری.تو که بهتر از من میدونی قبلا این راهو رفتی -
وقتی ریاضی خودم میتونم بخونم چرا فیلم میبینم؟:/
جزوه کرمی خیلی کامله مباحثی ک بلدم خب تستش میزنم بلدنیسم اول درسنامش میخونم بعد میرم تست میزنم
تو نهادینم یجوری قرار گرفته انگار برای موفق شدن باید فیلم ببینی
شیمی و زیست خب ضعیفم فیلم میبینم ولی برای ریاضی فیلم دیدن اشتباه محضه دست نویسشم ک هست هرجا ایراد داشتم فیلمش میبینم فک کنم بهترین کار ممکن این باشه -
پرستو بابایی تو دیگه چرا، تو ک باید بری کتابای دانشگاتو بخری
-
@ariii
ببین من به استادم گفتم همینو خب 14 ساله مشاوره یه ویسیم بود اینجا تو یکی از تاپیکا قبولی پزشکی که از عید شروع کرده بود
دقیقا یه جمله رو گفتن بهم : دوتاشونم گفتن عین گاو باید باشی اصلا نگاه نکنی عقب و جلو مهم هدفت باشه . الان خیلیا گیج میزنن
اول سال تا الان تو کلاس کنکور تقریبا 20 نفر بودیم نصفشون تا الان بریدن دیگه نمیخونن . تو نبر بشین بخون فکرم نکن به هیچی یا میرسی یا نمیرسی دیگه مثلا الان بشینی فکر کنی تغییری جز استرس دادن به خودت ایجاد نمیشه .
با یه مشاور خوب صحبت کن یه نقشه راه کلی بهت بده یا خودت بشین اولویت بندی کن اگه میتونی که یه ماهو چیکار کنی نتیجه بهتری بگیری.تو که بهتر از من میدونی قبلا این راهو رفتیAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
با یه مشاور خوب صحبت کن یه نقشه راه کلی بهت بده یا خودت بشین اولویت بندی کن اگه میتونی که یه ماهو چیکار کنی نتیجه بهتری بگیری.تو که بهتر از من میدونی قبلا این راهو رفتیاوهوم مرسی
اره باید همین کار کنم
انگیزه میگیرم دو روز بعدش میگم نمیرسم -
وقتی ریاضی خودم میتونم بخونم چرا فیلم میبینم؟:/
جزوه کرمی خیلی کامله مباحثی ک بلدم خب تستش میزنم بلدنیسم اول درسنامش میخونم بعد میرم تست میزنم
تو نهادینم یجوری قرار گرفته انگار برای موفق شدن باید فیلم ببینی
شیمی و زیست خب ضعیفم فیلم میبینم ولی برای ریاضی فیلم دیدن اشتباه محضه دست نویسشم ک هست هرجا ایراد داشتم فیلمش میبینم فک کنم بهترین کار ممکن این باشه -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii جزوه فینیتوش خوبه،؟
اره هم توضیحاتش کامله هم تستاش خوبه تا جایی ک نگا کردم
-
@ariii
با یه مشاور خوب صحبت کن یه نقشه راه کلی بهت بده یا خودت بشین اولویت بندی کن اگه میتونی که یه ماهو چیکار کنی نتیجه بهتری بگیری.تو که بهتر از من میدونی قبلا این راهو رفتیاوهوم مرسی
اره باید همین کار کنم
انگیزه میگیرم دو روز بعدش میگم نمیرسم -
@ariii جزوه فینیتوش خوبه،؟
اره هم توضیحاتش کامله هم تستاش خوبه تا جایی ک نگا کردم
-
@ariii
خیلی سخته میدونم من خودمم استرس داره خفه میکنهخیلی وحشتناکه این دوران
همش میگم اگه از تیر شروع میکردم صددرصد الان یدور تموم بود ولی خب دیر تصمیم گرفتم نگاه کردن ب گذشتم واقن مسخرست -
@ariii اوهوم
من فک نکنم برسم بزنم
️
تعدادش کنه؟کم کمم نیست مناسب جمعبندیه
-
@ariii
خیلی سخته میدونم من خودمم استرس داره خفه میکنهخیلی وحشتناکه این دوران
همش میگم اگه از تیر شروع میکردم صددرصد الان یدور تموم بود ولی خب دیر تصمیم گرفتم نگاه کردن ب گذشتم واقن مسخرست -
@ariii
تا تیر به خودت حتی شده امید الکی بده
به خودت دروغ بگو
تا کنکورت تموم شه️
استرس بگیری بدتره
باور کن اگه اردیبهشتو نرسی یا خدای نکرده گند هم بزنی
مهم نیست
چون دوماه بعدش یه کنکور دیگه داری@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
تا تیر به خودت حتی شده امید الکی بده
به خودت دروغ بگو
تا کنکورت تموم شه️
استرس بگیری بدتره
باور کن اگه اردیبهشتو نرسی یا خدای نکرده گند هم بزنی
مهم نیست
چون دوماه بعدش یه کنکور دیگه داریاره ولی بحثم اینه وقتی برای کنکور تیر نیست
کل اردیبهشت و خردادم میره برای نهایی
از اونورم ک دو سه هفته میمونه هرچی تا فروردین خوندم همونه دیگه ب اضافه دوازدهم