هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saudade 19 0
سلام سودی
مرسی تو خوبی🫠خانوم لوبیا
چرا به نرگس گفتی عزیزم به من نه -
خانوم لوبیا
چرا به نرگس گفتی عزیزم به من نهSaudade 19 0
حسود نباش
سودی ک قشنگ تر از عزیزمه -
Saudade 19 0
حسود نباش
سودی ک قشنگ تر از عزیزمه -
خانوم لوبیا
چرا به نرگس گفتی عزیزم به من نهSaudade 19 0
یه سوال سم بپرسم توو پاسخنامه کتاب تست
یه سوال بودش گفته بیرونی ترین زیر لایه آهن 2 الکترون داره بعد غلط گرفته گفته نه 6 تا داره اون لایه d در نظر گرفته . این غلط نیس؟ -
Saudade 19 0
خوبه🥹
چطوری -
Saudade 19 0
یه سوال سم بپرسم توو پاسخنامه کتاب تست
یه سوال بودش گفته بیرونی ترین زیر لایه آهن 2 الکترون داره بعد غلط گرفته گفته نه 6 تا داره اون لایه d در نظر گرفته . این غلط نیس؟Aqua
بیرونی ترین میشه 4s خب -
Aqua ببین فکر کنم کلا خاصیت این دوره ای که توشیم اینه
احساسیه که خیلی از دوستای منم درگیرشن
چیزی که مهمه اینه که یکم بیشتر به قبل فکر کنی ولی نه اونجوری... به اون روزاییی که ساعت مطالعه ات به ماکس میرسید، اون وقتایی که شب رو یکم بیشتر بیدار موندی، رشد نمره و تراز داشتی، همون نمره و تراز پایین اومده بود و تو بیشتر خوندی بدون توجه به اینکه نتیجه چیشده، به وقتایی که از یه سری چیزا و تفریحات گذشتی بخاطر درست، به اون استرسایی که سر درسا کشیدی... به بخشای خوووبِ چند ماه پیش فکر کن به همه اینا فکر کن و یادت بیار که چقدر زحمت کشیدی و تلاش کردی و فراموش نکن که قطعا قطعا قطعا همهههههههه ی اونا برات "ذخیره" شدن و فارغ از اینکه الان چه احساسی داری و راجع بهشون قطعا روز کنکور این "ذخایر" به بهترین شکل ممکن کمکت می کنن
هیچ تلاش و زحمتی هدر نرفته و بی پاسخ هم نمی مونه! اونا فقط ذخیره شدن که تو موقع مناسب خودش نتیجه ای که باید رو بهت بدندرباره ی روزا و ماه های گذشته فقط به همین بخشش فکر کن و دیگه هیچی! هیچیِ هیچیِ هیچی! میدونم سخته ها ولی باید به چیزای دیگه فکر نکنی و رو "الانت" تمرکز کنی
وقت هست.. اگه استفاده کنی خیلی هم هست! حوالی 25 روز تا کنکور اردیبهش مونده بعدش نهایی داریم به مدت یک ماه که هم تاثیرش بیشتره هم راحت میشه توش نمره گرفت از اون گذشته کنکور تیر ماهم که هست و تایم خرداد رو با امتحانات فرصت داریم درصدمون برا تیر رو ببریم بالا
این مدت زمانیه که الان برامون مونده... افسوس خوردن بابت گذشته هم تنهااااااااااااا اثری که داره اینه که کندمون می کنه و عملکردمون رو ضعیف تر می کنه و عملکرد ضعیف هم نتیجه خوبی نمیده! همین! هیچ تاثیر دیگه ای جز این نداره و کمکی هم بهمون نمی کنه
این احساسات طبیعیه ولی باید خیلی سریع آدم خودش رو جمع و جور کنهشبه خستم افکارم پراگنده است نوشتنم هم نظم خاصی نداره... ولی خب سعی کردم اون چیزی که بهش فکر می کردم رو با جملات بیان کنم امیدوارم موفق بوده باشم
-
Saudade 19 0
خوبه🥹
چطوریخانوم لوبیا
خوبم فاطمه -
خانوم لوبیا
خوبم فاطمهSaudade 19 0
کیمیام:|! -
Aqua
بیرونی ترین میشه 4s خبSaudade 19 0
دقیقا یه ساعته منو علاف خودش کرده
جامع مهر ماه تو رسم ارایش الکترونی اول 4 اس مینویسه بعد 3 دی -
Saudade 19 0
کیمیام:|!خانوم لوبیا
پ چرا آیدیت قبلا فاطمه گذاشته بودی؟ -
خانوم لوبیا
پ چرا آیدیت قبلا فاطمه گذاشته بودی؟Saudade 19 0
چون قبلا با ایمیل مامانم اومدم اینجا و امکان تغییر یوزر نبود برای صدمین بار🤌
-
Saudade 19 0
دقیقا یه ساعته منو علاف خودش کرده
جامع مهر ماه تو رسم ارایش الکترونی اول 4 اس مینویسه بعد 3 دیAqua
ببین
ترتیب پر شدن زیرلایه ها با ترتیب قرار گیری تو اتم فرق داره
درسته اول 4s پر میشه به دلیل سطح انرژی پایین ترش
ولی چون تو لایه چهارم هست، از هسته دور تره و بیرونی تره نسبت به 3d که تو لایه سوم هست -
Saudade 19 0
چون قبلا با ایمیل مامانم اومدم اینجا و امکان تغییر یوزر نبود برای صدمین بار🤌
خانوم لوبیا
منم با ایمیل بابام اومدم
دیگه نگو سودابه -
Aqua
ببین
ترتیب پر شدن زیرلایه ها با ترتیب قرار گیری تو اتم فرق داره
درسته اول 4s پر میشه به دلیل سطح انرژی پایین ترش
ولی چون تو لایه چهارم هست، از هسته دور تره و بیرونی تره نسبت به 3d که تو لایه سوم هستSaudade 19 0
میدونم اینارو . شکلشم دیدم
این کتاب یه جوریه یه غلطای مزخرفی داره ادم باورش نمیشه -
خانوم لوبیا
منم با ایمیل بابام اومدم
دیگه نگو سودابهSaudade 19 0
میگم