هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
بفرماییدfatemeh8181 شما که الان کنکور دادی چیکارا می کنید؟به غیر از درس و اینا
-
fatemeh8181 شما که الان کنکور دادی چیکارا می کنید؟به غیر از درس و اینا
arthur morgan
فعلا درسو اینا کنسله برا من تا ببینم چی میشه امید است درست بشهاز این بیکاری و فرصت که درس و کار ندارم
متن مینویسم
نقاشی میکشم
اهنگ گوش میدم ولی کم -
arthur morgan
فعلا درسو اینا کنسله برا من تا ببینم چی میشه امید است درست بشهاز این بیکاری و فرصت که درس و کار ندارم
متن مینویسم
نقاشی میکشم
اهنگ گوش میدم ولی کمfatemeh8181 به نظرم این کارا که انجام میدهید خوبه اگر بتونید یک زمینه را به طور حرفه ای ادامه بدید شاید براتون لذت بخش تر باشه
-
fatemeh8181 به نظرم این کارا که انجام میدهید خوبه اگر بتونید یک زمینه را به طور حرفه ای ادامه بدید شاید براتون لذت بخش تر باشه
arthur morgan
نمیدونم شاید الان با اعصاب من یکم جور نباشن و فقط برای رفتن وقت باشه ولی خب شاید بشه در اینده یه فکرایی کرد -
arthur morgan
نمیدونم شاید الان با اعصاب من یکم جور نباشن و فقط برای رفتن وقت باشه ولی خب شاید بشه در اینده یه فکرایی کردfatemeh8181 اره برای اینده ولی بهش فکر کنید شاید سرنوشت شما در چیزهایی باشه که بهش فکر نمیکنید
-
arthur morgan
نمیدونم شاید الان با اعصاب من یکم جور نباشن و فقط برای رفتن وقت باشه ولی خب شاید بشه در اینده یه فکرایی کردfatemeh8181 ببخشید که این حرف را زدم امیدوارم که ناراحت نشده باشید
-
Sharllot ببخشید دوباره
نتونستم نیام الان:)
اما سعی می کنم برم دوباره:)
یا هفته ای یبار بیام حداکثر مثل همین چند هفته -
fatemeh8181 ببخشید که این حرف را زدم امیدوارم که ناراحت نشده باشید
arthur morgan
نه بابا شاید حق با شما باشه -
arthur morgan
نه بابا شاید حق با شما باشهfatemeh8181 قصد نصیحت نداشتم خودمم هم اهل نصیحت کردن و نصیحت شنیدن نستم به قول شاعر من گوش استماع ندارم لمن تقول
-
arthur morgan
متن مینویسم
نقاشی میکشم
اهنگ گوش میدم ولی کمfatemeh8181 راستی شما که نقاشی می کنید می تونید نمونه کار بگذارید؟
-
fatemeh8181 قصد نصیحت نداشتم خودمم هم اهل نصیحت کردن و نصیحت شنیدن نستم به قول شاعر من گوش استماع ندارم لمن تقول
arthur morgan
میدونم
ولش
بالاخره یچی میشه
آنچه خدا خواست همان میشود - وانچه دلت خواست نه آن میشود -
fatemeh8181 راستی شما که نقاشی می کنید می تونید نمونه کار بگذارید؟
arthur morgan
کجا تو خط خط دوگردو گذاشتم -
arthur morgan
میدونم
ولش
بالاخره یچی میشه
آنچه خدا خواست همان میشود - وانچه دلت خواست نه آن میشودfatemeh8181 اره قبول دارم
-
arthur morgan
کجا تو خط خط دوگردو گذاشتمfatemeh8181 جدی میتونید لینک بگذارید؟
-
-
fatemeh8181 خیلی ممنون
-
fatemeh8181 دیدم الان چقدر نقاشی هاتون قشنگه من اگر که بخوام بکشم با زور دوتا ادمک می کشم که اخرش یکی شون انگار سو تغذیه داره؟شما کلاس رفتید که اینقدر خوب می کشید؟
-
fatemeh8181 دیدم الان چقدر نقاشی هاتون قشنگه من اگر که بخوام بکشم با زور دوتا ادمک می کشم که اخرش یکی شون انگار سو تغذیه داره؟شما کلاس رفتید که اینقدر خوب می کشید؟
arthur morgan
مرسی لطف دارید
نه کلاس نرفتم -
arthur morgan
مرسی لطف دارید
نه کلاس نرفتمfatemeh8181 اه چه جالب این استعدادتون را دست کم نگیری واقعا خیلی ارزومه که بتونم اینطور نقاشی هایی بکشم ولی حییف که نمی تونم
-
@kosar-mottaghi بخون کامل حتما