هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa تست طلایی نیست مگه ؟
آفلاین برای تست طلاییه ولی قبلش دارم کمپ میبینم بعدش تست طلایی شروع میکنم
@arianaaa به به عالیه ... والا هرچی میخونم یچیزی تهش میمونه اینقد سنگینه برنامم
-
@arianaaa به به عالیه ... والا هرچی میخونم یچیزی تهش میمونه اینقد سنگینه برنامم
منممم
باورت میشه ی روز نخوندم هنوز جبران نشد؟
با اینک کلا سه چهار ساعت میخوابم@arianaaa هعییییی این همه سالیانه میخونیم ک اینقد بمون فشار نیاد صدبرابرش میاد
-
@arianaaa هعییییی این همه سالیانه میخونیم ک اینقد بمون فشار نیاد صدبرابرش میاد
امشب اگ برق عزیز بزاره بیدار بمونم تازه برنامه چهارشنبم تموم میشه@arianaaa هرچی تونستی جمع کنی جمع کن اینقد ب خودت استرس نده حس میکنم خیلی استرس داری و این خوب نیست خودتو اروم کن بعدش بخون حالا بعد اینم ما کنکور تیرو داریم اصن ت بگو واسه تیر هیچی نخوای پیشروی داشته باشی و فقط نهاییم بخونی حداقلش اینه تا صبحش یه جامع بزنی تحلیل کنی ک نتیجه میده :)))
آخرین تلاشای من برای آروم کردن خودم و تو -
استاد روزانه چند تست میزنی
-
@arianaaa هرچی تونستی جمع کنی جمع کن اینقد ب خودت استرس نده حس میکنم خیلی استرس داری و این خوب نیست خودتو اروم کن بعدش بخون حالا بعد اینم ما کنکور تیرو داریم اصن ت بگو واسه تیر هیچی نخوای پیشروی داشته باشی و فقط نهاییم بخونی حداقلش اینه تا صبحش یه جامع بزنی تحلیل کنی ک نتیجه میده :)))
آخرین تلاشای من برای آروم کردن خودم و تو_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa هرچی تونستی جمع کنی جمع کن اینقد ب خودت استرس نده حس میکنم خیلی استرس داری و این خوب نیست خودتو اروم کن بعدش بخون حالا بعد اینم ما کنکور تیرو داریم اصن ت بگو واسه تیر هیچی نخوای پیشروی داشته باشی و فقط نهاییم بخونی حداقلش اینه تا صبحش یه جامع بزنی تحلیل کنی ک نتیجه میده :)))
آخرین تلاشای من برای آروم کردن خودم و تواسترس جز روتین زندگیمه
اره خب...
-
این روزا پر تست میشه و اینش خوبه
-
آخرین تلاشای من برای آروم کردن خودم و تواسترس جز روتین زندگیمه
اره خب...
@arianaaa ای بابا
بزن تو دهنش
-
@arianaaa نایس
-
میخوای گریه کنی ؟ گریه کن بیتربیت
خانوم لوبیا -
@arianaaa وااااای
-
میخوای گریه کنی ؟ گریه کن بیتربیت