هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پ سپی؟
-
Sharllot فهمیدی ازش؟
من منبعم این نبود نمیدونم چجور گفته -
پ سپی؟
-
@miss-joker نگی بهش ها
-
@miss-joker نگی بهش ها
این پست پاک شده! -
سعیمو میکنم
ولی نگو انصافا
مرسییییی⚘⚘⚘ -
سعیمو میکنم
ولی نگو انصافا
مرسییییی⚘⚘⚘ -
Start
-
-
Sharllot پدیا معمولا برا زندگی نامه و اینا خوبه
منبع خواستی بیا پیش خودمآفرینش آدم”بر سقف کلیسای سیستین نقش شده است.مهم نیست کاتولیک باشی یا نباشی ، سبک کلاسیک را دوست داشته باشی یا اهل اکسپرسیونیسم انتزاعی باشی ،مهم نیست اهل کجایی،هر که باشی و هر کجا که باشی ، این اثر به جاودانگی پیوسته است. اما چه چیزی باعث می شود یک چیزی به جاودانگی بپیوندد؟ راز این اثر در چیست؟ در خود اثر نگاه کنیم: در سمت راست ( سمت نرینه ، سمت برتر) خداوند در غالب پیر مردی فرزانه تصویر شده است که در لحظه ی آفرینش روح ازلی را در کالبد آدم نیمه جان ( سمت چپ) می دمد. اما آیا همه ی ماجرا همین است؟ اولین چیزی که به وضوح مشخص است این است که خداوند آدمی را بر صورت خویش آفریده است ( این آیه در قران هم آمده است) . اما اگر بیشتر دقت کنیم در آغوش خداوند زنی را می بینیم که به اعتقاد بسیاری نشانه شناسان فرشته نیست، او” حوا” است. پس خداوند زن را از دنده ی چپ آدم خلق نکرده بلکه زن را پیش از مرد آفریده بوده است. جالب آنکه کل لفاف قرمز رنگی که خدا و دارو دسته اش را تصویر می کند از لحاظ آناتومیک شبیه رحم زن است و حتی بعضی آن نوار سبز را به بند ناف جنین تشبیه کرده اند. آیا به اعتقاد میکل آنژ همه ی خلقت آن است که در بدن زن به وقوع می پیوندد؟ کمی که بیشتر دقت می کنیم کل ترکیب سمت راست که خداوند و عناصر اطرافش را نشان می دهد شبیه مغز انسان است. میکل آنژ با تسلط بر آناتومی بدن انسان و ساختار مغز، خدا را در هاله ای شبیه مغز آدمی تصویر کرده است و حتی دو انگشت جاودانه ی اتصال خدا و آدم کاملا شبیه سیناپس های نرون های عصبی انسان است. میکل آنژ چه چیز را میخواسته به ما بگوید؟ اینکه خدا در مغز تک تک ما انسانهاست؟ که خدا زاییده ی خیال ماست؟ که خدا لحظه ی کامل شدن این ارتباط است؟
-
ramses kabir
اولا
کسی که معمولا خیانت میکنه که نمیشکنه
دوما
منطقی جماعت نمیشکنه
سوما
دخترا شاید سختشون بشه ولی اونی که پشیمون برمیگرده پسره
چهارمن
زن بگیر تا درست بشی از قدیم بودهfatemeh8181
اولا همه ی رابطه ها به دلیل خیانت تموم نمیشن و بعضیاش هستن خانواده ی یه طرف راضی نی
دوما
زن گرفتن ک الکی نی
سوما
دخترا یه همچین موجوداتین که حتی اگ دلشون بخواد برگردن هم به رابطه این غرورشون اجازه نمیده هر چند که اونا هم به اندازه ی پسرا پشیمونن از تموم شدنش
و در اخر حرفت از یه جهاتی منطقیه -
@سجاد-ذوالفقاری
-