هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist فرزام حواست باشه حل کردن تستای زیاضی خیلی بستگی به حالت داره،به خستگیت داره،به روحیت داره،به ذهنت آروم یا آشفتت داره،نذاری یوقت با حال آشفته بری سراغ تستا نتونی حل کنی اعتماد به نفست بیاد پایینا
میشه بپرسم از چه منبعی حل میکنی که انقد خستت کرده؟ -
لنت به این نتا حالمان را گرفتن
-
@f-nalist ببین پسر گاهی یه روز استراحت تو رو میتونه خیلی جلوتر بندازه تا دو روز خوندن
شهریور بود خواهرم بهم گفت تو که میخواستی بمونی پشت از یه هفته بعد کنکور شروع میکردی نه که تا الان استراحت باشی،منم بهش گفتم من نیاز داشتم به اون یه ماه استراحت نیاز داشتم نمیتونستم بخوام از اون موقع بخونم ،شاید تو هم الان احتیاج داری ب یه روز استراحت -
بنظر من تو نه به فلان استاد نیاز داری نه به بهمان استاد فقط نیاز داری خودتو یکم جمع کنی
-
@f-nalist ببین پسر گاهی یه روز استراحت تو رو میتونه خیلی جلوتر بندازه تا دو روز خوندن
شهریور بود خواهرم بهم گفت تو که میخواستی بمونی پشت از یه هفته بعد کنکور شروع میکردی نه که تا الان استراحت باشی،منم بهش گفتم من نیاز داشتم به اون یه ماه استراحت نیاز داشتم نمیتونستم بخوام از اون موقع بخونم ،شاید تو هم الان احتیاج داری ب یه روز استراحت -
_ Reza _ چاکریم
-
ینی واقعا میتونم هشتاد صفحه دیگه رو بخونم
بمولا تا چند روز پیش انقد زیاد نبودا -
و چه بگویم که بعضیا رو آخرشم نمیفهمم
-
ینی واقعا میتونم هشتاد صفحه دیگه رو بخونم
بمولا تا چند روز پیش انقد زیاد نبوداDexterMoreRight
بخون وظیفته باید بخونی -
DexterMoreRight
بخون وظیفته باید بخونی@Khanoom_Mahlin
هر موقع شما به وظیفت عمل کردی منم میکنم
ولی متاسفانه مجبورم -
#پیشنهاد_تمرین_مطالعه_"مفید"
-
خدایا امتحان دینی بگذره من جشن می گیرم
-
اولین باریه که دارم از چیزی لذت میبرم همزمان رنج هم میکشم
-
@Khanoom_Mahlin
هر موقع شما به وظیفت عمل کردی منم میکنم
ولی متاسفانه مجبورمDexterMoreRight
عوو داداش من ک عمل کردم مث ی بچه خوبو مثبت رفتم کنکور دادم الانم نشستم دینی ادب میخونم
نوبت توئه هالا -
خدایا امتحان دینی بگذره من جشن می گیرم
پرستو بابایی
دیگه نمیشه کارو با تقوای الهی و مرگ بر آمریکا جمع کرد
️
-
DexterMoreRight
عوو داداش من ک عمل کردم مث ی بچه خوبو مثبت رفتم کنکور دادم الانم نشستم دینی ادب میخونم
نوبت توئه هالا@Khanoom_Mahlin
آخی ... دینی
خوش بگذره