هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab
با تست طلایی متفاوته
چون تست طلایی بودجه داشت همه رو برسونه
ولی مثلا الان دیگه هر جور صلاح بدون جمع بندی میکنه استاده -
@Khanoom_Mahlin ماده کده در کمین است
نه حالا ولی درکل من برای دخترا خیلی مناسب میدونم از نظر شرایط کاری و همه چی
انشالله که اون چیزی که میخواید بشه، ولی اگه کارتون به فرهنگیان کشید بنظرم مسیر بدی نیست نگران نباشیدآدمک
خدا رحم کنه کارم ب ماده کده نکشه
بله خودمم میدونم فرهنگیان از هر نظر بهتره از پیرا 3 ماه تعطیلی هر چی بشه تعطیلی ی روز نصفشو نمیری و ... ولی علاقه از همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست
خدا کنه ک کلن نشه اگرم شد هرجور شده باید راضیشون کنم
وای این همه فانتزی برای خودم درست کردم از دانشگا همش با فرهنگیان به باد بره -
عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم
@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم
هوفف من
-
آدمک
خدا رحم کنه کارم ب ماده کده نکشه
بله خودمم میدونم فرهنگیان از هر نظر بهتره از پیرا 3 ماه تعطیلی هر چی بشه تعطیلی ی روز نصفشو نمیری و ... ولی علاقه از همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست
وای این همه فانتزی برای خودم درست کردم از دانشگا همش با فرهنگیان به باد بره@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست
منم خوشم نمیاد ولی برعکس همه میگن تو معلم خوبی میشی، ی وقتایی ادما باید تو ی مسیری بیوفتن بعدا میفهمن که اتفاقا مناسب همونجان
شاید برای شما هم اینطور باشه@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه انشالله که حداقل حداقلش پزشکی تعهدی رو دارید
-
jahad_121
ایشالا الویت های بالاترو بیارم🥲
۱) دندون
۲) فیزیو
۳) فرهنگیانولی بالایی هارو خدا نخواست و پایینی شد، چشم میرم کلاس با دهه نودیا جاست گیم میزنیم
درس چیه@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۱) دندون
۲) فیزیو
۳) فرهنگیانهعیی کوثرر
من پزشکی عشقق جاانم
فیزیو
بینایی
رادیو
پرستاری نمیتونم بزنم بعد رادیو بقیه پیراها
تو بیمارستان چایی دم میکنم ولی فرهنگیانو نمیرم -
@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست
منم خوشم نمیاد ولی برعکس همه میگن تو معلم خوبی میشی، ی وقتایی ادما باید تو ی مسیری بیوفتن بعدا میفهمن که اتفاقا مناسب همونجان
شاید برای شما هم اینطور باشه@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه انشالله که حداقل حداقلش پزشکی تعهدی رو دارید
-
هوف بخدا تعهدی هم قبول بشم میرم
-
-
هوف بخدا تعهدی هم قبول بشم میرم