هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چشاتو می بندی و به حرف بقیه فکر می کنی
صداشون تو ذهنت پلی میشه- این همه نیومدی مهمونی ببینم چیکار کردی
- این همه این ور اون ور اومدیم دنبالت ببینم چیکار کردی
- این همه هزینه کردیم ببینم چیکار می کنی
- و ...
بیخیال
چشاتو باز می کنی ...
یه نفس عمیق
بیخیال
پرستو بابایی
هیچ اهمیتی نداره که چی بشه یا چی بگن. تو تلاشتو بکن. خودت از خودت و تلاشت راضی باش. گور بابای بقیه =))) -
پرستو بابایی
هیچ اهمیتی نداره که چی بشه یا چی بگن. تو تلاشتو بکن. خودت از خودت و تلاشت راضی باش. گور بابای بقیه =)))@danial-hosseiny
تنها چیزی که باعث میشه به آرامشم بر می گردم فقط و فقط همینه
واقعا یه سری جاها لازم دارم یاد آوری کنم به خودم همه چیو
مرسی -
@danial-hosseiny
تنها چیزی که باعث میشه به آرامشم بر می گردم فقط و فقط همینه
واقعا یه سری جاها لازم دارم یاد آوری کنم به خودم همه چیو
مرسیپرستو بابایی چ میکنی
-
کسی که دل ز تو بردهست با زبان بازی
خودش ز گوشه نشینانِ پایِ منبرِ ماست
حسین زحمتکش -
آدمک
مرسی بابت تاپیک زبانپرستو بابایی خواهش میکنم
گرامر من خیلی وقته نخوندم تازه دارم میخونم واسه همین کمکی نمیتونم کنم زیاد -
با استرسی که دارم کلا غذا رو تو ۴,۵ دقیقه می خورم
فقط به خاطر استرس زمان=)پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با استرسی که دارم کلا غذا رو تو ۴,۵ دقیقه می خورم
فقط به خاطر استرس زمان=)من استرس دارم ولی هر سری ک میرم پایین غذا بخورم ی قسمت سریالم میبینم
-
آبروی حسین به کهکشان می ارزد
یک موی حسین بر دو جهان می ارزد
گفتم که بگو بهشت را قیمت چیست
گفتا که حسین بیش از آن می ارزد …شبجمعست هوایت نکنم میمیرم ....
️
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سنجش نیاز داشت که تایید کنم پسر هستم
واقعا تاییدیه مهمی بودهنوزم شک داره
-
من 3 سال پیش به خودم قول دادم که ابدا آدمِ اضافه ای نباشم که یه وقت توی یه رابطه ای برای طرف مقابلم طوری باشم که اون با خودش بگه: ولش کن، یا جواب نصف حرف هام را فاکتور بگیره که انگار اصلا نشنیده و مهم نبوده یا با یه "هوم" سر و ته قضیه را هم بیاره.
ولی الان اونطورم، اصلا برام مهم نیست که رفتار طرف مقابلم درسته یا نه تنها چیزی که مهمه اینکه من چیکار کردم و چطور رفتار کردم که اینطور شده؟! منی که این همه حواسم بوده و سعیما کردم، چقدر دیگه باید آدما را کنار بذارم و از چند نفر دیگه باید کاملا دور بشم و ببرم؟!
این حس که مشابه اونا سال 1400 تجربه کردم مزخرفه از اونجا که نه فقط اعتماد به نفسم حتی عزت نفسمم را هم داره پودر میکنه و هر بار عصبیم میکنه:) -
من 3 سال پیش به خودم قول دادم که ابدا آدمِ اضافه ای نباشم که یه وقت توی یه رابطه ای برای طرف مقابلم طوری باشم که اون با خودش بگه: ولش کن، یا جواب نصف حرف هام را فاکتور بگیره که انگار اصلا نشنیده و مهم نبوده یا با یه "هوم" سر و ته قضیه را هم بیاره.
ولی الان اونطورم، اصلا برام مهم نیست که رفتار طرف مقابلم درسته یا نه تنها چیزی که مهمه اینکه من چیکار کردم و چطور رفتار کردم که اینطور شده؟! منی که این همه حواسم بوده و سعیما کردم، چقدر دیگه باید آدما را کنار بذارم و از چند نفر دیگه باید کاملا دور بشم و ببرم؟!
این حس که مشابه اونا سال 1400 تجربه کردم مزخرفه از اونجا که نه فقط اعتماد به نفسم حتی عزت نفسمم را هم داره پودر میکنه و هر بار عصبیم میکنه:)نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این حس که مشابه اونا سال 1400 تجربه کردم مزخرفه از اونجا که نه فقط اعتماد به نفسم حتی عزت نفسمم را هم داره پودر میکنه و هر بار عصبیم میکنه:)ب یجایی میرسی ک فقط خودت میشی و خودت دارکه ولی حالت خوبه
-
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب خداروشکر، مچکرم همچنین شما