هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه آهنگ هست وقتی میشنوم قلبم مچاله میشه
قشنگ تصویر از جلو چشمم رد میشه
یه بوی عطرم هست اونم همینکارو میکنه -
کاش الان مشهد بودم...
-
جالبیش اینه اون بوی عطریه که خودم داشتمش
ولی دیگه استفاده نمیکنم
ولی خب یاداور یه سری از خاطراته
اون عطر تو همون خاطره ها موند -
@Comrade_Bayat سینا تریلر سینماتیک اساسین جدیده رو دیدی؟
بنظرم تکرار مکرراته باز صرفا لوکیشن تغییر کرده بعید میدونم آش دهن سوزی بشهآدمک ببین دیدم، به عنوان کسی که کلا زیاد اهل بازی اوپن ورلد و سری اساسین نیست اجازه ندارم اونجور دربارش نظر بدم.
ولی اولین چیزی که چشمم رو گرفت گرافیک خوب بازی بود، یعنی در عین بالا بودن واقع گرایانه بود و تجربه ای که از یوبیسافت دارم اینه که توی این مورد واقعا کم نمیزاره و گرافیک واقعی بازی رو کنسول و پی سی نزدیک گرافیک تریلر سینماییشه.
مورد بعدی کاراکتر هاش بود که با توجه به اینکه کاراکتر سیاه پوست و زن به عنوان شخصیت اصلی بود، و داستان ضعیف بازی های جدید یوبیسافت، فکر نکنم داستان جالبی این بازی داشته باشه.
یه مورد دیگه هم که خیلی چشمم رو گرفت این بود که این بازی مربوط به زمانی از ژاپن میشه که توش اسلحه هست و به کار میره، ولی توی این تریلر فقط یه جا اسلحه میبینیم! وقتی اونجا اسلحه دیدم امید گرفتم که حداقل گیم پلیش تکراری نیست و نسبت به چند نسخه آخر اساسین کرید تفاوت داره، ولی بعد از اینکه دیگه توی تریلر اسلحه ندیدم از این قضیه کاملا نا امید شدم و نشون میده که یا کلا توی گیم پلی نیست یا اگر هم باشه نقش کمی داره و روش کار نشده!
نکته دیگه ای که من رو از گیم پلی بازی خیلی نا امید کرد این بود که توی گیم پلی اسب نبود و این نشون میده اگر هم اسبی تو بازی برای روندن باشه استفاده موثری ازش توی نبرد ها نشده!!
این بازی از نظر من توی گیم پلی نه تنها چیز جدیدی برای نمایش نداره بلکه پسرفت هم داره.
داستان هم که گفتم قطعا چیز خوبی از آب در نمیاد.
خلاصه که من هم نسبت بهش حس خوبی ندارم! -
آدمک ببین دیدم، به عنوان کسی که کلا زیاد اهل بازی اوپن ورلد و سری اساسین نیست اجازه ندارم اونجور دربارش نظر بدم.
ولی اولین چیزی که چشمم رو گرفت گرافیک خوب بازی بود، یعنی در عین بالا بودن واقع گرایانه بود و تجربه ای که از یوبیسافت دارم اینه که توی این مورد واقعا کم نمیزاره و گرافیک واقعی بازی رو کنسول و پی سی نزدیک گرافیک تریلر سینماییشه.
مورد بعدی کاراکتر هاش بود که با توجه به اینکه کاراکتر سیاه پوست و زن به عنوان شخصیت اصلی بود، و داستان ضعیف بازی های جدید یوبیسافت، فکر نکنم داستان جالبی این بازی داشته باشه.
یه مورد دیگه هم که خیلی چشمم رو گرفت این بود که این بازی مربوط به زمانی از ژاپن میشه که توش اسلحه هست و به کار میره، ولی توی این تریلر فقط یه جا اسلحه میبینیم! وقتی اونجا اسلحه دیدم امید گرفتم که حداقل گیم پلیش تکراری نیست و نسبت به چند نسخه آخر اساسین کرید تفاوت داره، ولی بعد از اینکه دیگه توی تریلر اسلحه ندیدم از این قضیه کاملا نا امید شدم و نشون میده که یا کلا توی گیم پلی نیست یا اگر هم باشه نقش کمی داره و روش کار نشده!
نکته دیگه ای که من رو از گیم پلی بازی خیلی نا امید کرد این بود که توی گیم پلی اسب نبود و این نشون میده اگر هم اسبی تو بازی برای روندن باشه استفاده موثری ازش توی نبرد ها نشده!!
این بازی از نظر من توی گیم پلی نه تنها چیز جدیدی برای نمایش نداره بلکه پسرفت هم داره.
داستان هم که گفتم قطعا چیز خوبی از آب در نمیاد.
خلاصه که من هم نسبت بهش حس خوبی ندارم!@Comrade_Bayat نه اتفاقا تریلر و گیم پلی یوبی زمین تا اسمون فرقشونه
برو ۳ ۴ تای قبلی رو هم مقایسه کن ببین دقیقا همینه
تازه این سینماتیک بود، گیمپلی ک خیلی گرافیکش داغون تر در میاد
حتی تریلر ingame جی تی ای ۶ از تریلر سینماتیک این بازی گرافیک بهتری داشت -
بچها کارت ورود به جلسه امشب از ساعت ۱۰ قابل دریافته
-
@Comrade_Bayat نه اتفاقا تریلر و گیم پلی یوبی زمین تا اسمون فرقشونه
برو ۳ ۴ تای قبلی رو هم مقایسه کن ببین دقیقا همینه
تازه این سینماتیک بود، گیمپلی ک خیلی گرافیکش داغون تر در میاد
حتی تریلر ingame جی تی ای ۶ از تریلر سینماتیک این بازی گرافیک بهتری داشتآدمک ببین گرافیک یه امر خیلی سلیقه ای هست
مثلا بخوام بگم... مثالی هم تو ذهنم نمیاد! مثلا همین بازی cs2، گرافیکش بالاستا! ولی واقع گرایانه نیست یه جورایی، یعنی بعضی از گرافیکا بیشتر تم فانتزی دارن تا واقع گرایانه، از نظر من بازی ای گرافیکش بالاتره که واقع گرایانه تر باشه. در حالی که ممکنه از نظر بقیه همون گیم گرافیک بالایی نداشته باشه. -
سرم داره گیج میره
آب دهنم خشک شده
شدت استرسم خیلی زیاد شده این روزا -
فقط دوست دارم بشینم یه جا گریه کنم
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا منم همینطوری ام
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا منم همینطوری ام
-
@Mr-Amir1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
خوب بگذره
ما هم میگذرونیم
درگیر دانشگاه و رفت و آمد و...منم همین مشکلات
رفت و آمد...
خداروشکر -
خیلی زودرنج شدم
خیلی...
جوری که صبرم تموم شده و تا ناراحت شم جواب بچه ها رو میدم
و الان برامم مهم نیست ناراحت میشن یا نمیشن...
حوصلهی حرکاتشونو ندارم... -
امروز از اول صبح درگیرم...