هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hesar
چه جر و بحثی؟
تبادل نظره...
منکرش نیستم...زهرا بنده خدا 2 عا از کلمات نادرستی استفاده کردم منظورم درست خطاب نشد پوزش
مثلا خواستم بگم تبادله نظره این حرفا و دعوا نداریم و اینا -
فرض کنید چه بلایی سر اونی میاد که بخواد از کنکور 404 بمونه پشت 405
اگر اوضاع معدلش خوب نباشه باید 1 ماه تمام امتحان نهایی بده مثلا 3 تا دینی بده 3 تا ادبیات بده و الی اخر
مسئولین ما دنبال راه حل نیستن وگرنه راه حل ینی اینکه یه کنکور تخصصی داشته باشیم و چیزی به اسم دروس عمومی تو سنجش مورد بحث نباشه امتحانات نهایی هم تاثیری نداشته باشن، صرفا ی کنکور با 3 4 تا درس تخصصی بهترین راهکاره تو این کشور -
@f-nalist حرفتون راسته
من هم باهاتون قبل اینکه این پروژه عدالت آموزشی آلا بیخیال عدالتش بشه شدیدا قبول داشتم
ولی خیلی بچه هایی که حلال حرام سرشون میشه کلا سمت کتاب ها و ویدیو های تو تلگرام نمیرن.
از خود تعریف کردن نباشه ولی منم همینکارو کردم سمت اونایی که رایگان قرار داده شدن نرفتم مگر اینکه خودشون رایگان باشن مثل آلاHesar
بله دقیقا
من حساب کردم دیدم فکر کنم اگه بخوام نمونه سوالای موسسات رو بزنم نزدیک 2 الی سه میلیون خرج کنم که قانونی بشه
یعنی قلمچی ماز مدارس برتر گزینه دو آقازمون خیلی سبز
و خیلی فشار میاره
یا باید گذشت و حلشون نکرد یا باید خریدشون
پول مهمه .... -
آدمک صبح باید پاشه بره امتحان یازدهم، نیم ساعت استراحت بعد امتحان دهم، فرداش هم امتحان دوازدهم
-
اسونهههههه ولی مورد ب نفهمیدم مخرج رو توضیح بده نستررررررن جووووونممممم
پرستو بابایی -
زهرا بنده خدا 2 اشتیاق جر و بحث ندارم ولی اینی که درصد زیادی از قبولی ها از مدارس غیر انتفاعین حداقل برداشتی که میشه کرد اینه که پول نقش بسزایی داره
بقول دبیرمون: پول تضمین بر خوشبختی نیست، ولی جلوی بدبختی رو میگیره.Hesar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اشتیاق جر و بحث ندارم ولی اینی که درصد زیادی از قبولی ها از مدارس غیر انتفاعین حداقل برداشتی که میشه کرد اینه که پول نقش بسزایی داره
بقول دبیرمون: پول تضمین بر خوشبختی نیست، ولی جلوی بدبختی رو میگیره.Hesar انصافا اینو آپ ووت نکنین نمیخوام نق زدنم بشه محبوب ترین چیزی که گفتم
-
من چند بار با آدمک سر تاثیر مدارس غیرانتفاعی صحبت کردم
بعد کنکور بازش میکنم به عنوان یه تجربه گر ولی الان نه -
زهرا بنده خدا 2
درسته سیستم اشتباه است ولی نمیشه گفت که اونا خیلی عقبن از ما و یا تو نهایی یا تو کنکور عقب میمونن درسته افرادی هستند که هنوز عقاید و باور دارن و دست به همچین کارایی نمیزنن ولی هستن کسایی هم که اینجوری پیش میان@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زهرا بنده خدا 2
درسته سیستم اشتباه است ولی نمیشه گفت که اونا خیلی عقبن از ما و یا تو نهایی یا تو کنکور عقب میمونن درسته افرادی هستند که هنوز عقاید و باور دارن و دست به همچین کارایی نمیزنن ولی هستن کسایی هم که اینجوری پیش میانمملکتی که اسمش اسلامیه
باید به این بخش اهمیت بدن...
این مدل بچه ها هم قبول دارم
شاید خیلی عقب نباشن
ولی به هرحال عقب هستن...
یه جاهایی کمتر
یه جاهایی بیشتر -
زهرا بنده خدا 2 عا از کلمات نادرستی استفاده کردم منظورم درست خطاب نشد پوزش
مثلا خواستم بگم تبادله نظره این حرفا و دعوا نداریم و ایناHesar
نه خواهش میکنم
درسته منظورمون همین بود... -
اسونهههههه ولی مورد ب نفهمیدم مخرج رو توضیح بده نستررررررن جووووونممممم
پرستو بابایی -
@f-nalist به هیچ عنوان منکر تلاش شما نیستم
اتفاقا بیشتر از من به فکر بودی (یا والدین محترمتون بیشتر به فکر بودن) که توی بهترین مدرسه استانتون دارین درس میخونین که عالیه
بهرحال به دانشمند نیاز داره جامعه
این بحث همینجا بمونه بهتره نظرتون؟ -
@f-nalist به هیچ عنوان منکر تلاش شما نیستم
اتفاقا بیشتر از من به فکر بودی (یا والدین محترمتون بیشتر به فکر بودن) که توی بهترین مدرسه استانتون دارین درس میخونین که عالیه
بهرحال به دانشمند نیاز داره جامعه
این بحث همینجا بمونه بهتره نظرتون؟