هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_
حتی با کنکورم میتونی انجامش بدی😄
خیلییی هم بهت کمک میکنه
و اینکه واقعا تا میتونی هر کاری که فکر میکنی درسته رو تو لحظه انجام بده
تجربه ثابت کرده بعد کنکور فقط یه تابستون خوابالو و پر از فیلم در پیشه و حس اجرای برنامه ها نیست😂
و هی رفتن به سایت برای اخبار اعلام نتایج -
Gharibe Gomnam سلام ریحانه نویسندم سلما👀
چطوریی؟😂Sunniva
سلام سلماااا
😂
تو نمیگی اسمتو تغییر میدی من نمیشناسمت؟
چیکار میکنی خانم نویسنده کوچولو😂 میبینم نویسنده کوچولومون بزرگ شده -
Mehrsa 14 خب آخه بعد از شروعش چون بدن عادت نداره یه سری چیزا به هم میخوزه که حداقل الان وقتش نیست
تابستون بشه ببینم چیکار میکنم:broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
مرسی:green_heart: -
Sunniva
سلام سلماااا
😂
تو نمیگی اسمتو تغییر میدی من نمیشناسمت؟
چیکار میکنی خانم نویسنده کوچولو😂 میبینم نویسنده کوچولومون بزرگ شدهاره ی زمان موضل خودمم بود😂
ولی پستا بهترینا👀 از اونا معلومه خلاصه ک اللن گفتم سان نیوا هستم نویسنده سابق در خدمت شما😂👐🏻🔥ی مدت نبودیاااااااااااا
خوبی چی کار میکنی؟
اره دیگ بزرگ شدیم😭🤧 -
اره ی زمان موضل خودمم بود😂
ولی پستا بهترینا👀 از اونا معلومه خلاصه ک اللن گفتم سان نیوا هستم نویسنده سابق در خدمت شما😂👐🏻🔥ی مدت نبودیاااااااااااا
خوبی چی کار میکنی؟
اره دیگ بزرگ شدیم😭🤧Sunniva
همین دیگه از وقتی انجمن به روز شده نمیتونم بهترین پستای بقیه رو ببینم که بفهمم طرف کیه؟
نویسنده سابق؟ چرا سابق؟
خوبه با این داستان بزرگ شدن کنار اومدی😂 -
Sunniva
همین دیگه از وقتی انجمن به روز شده نمیتونم بهترین پستای بقیه رو ببینم که بفهمم طرف کیه؟
نویسنده سابق؟ چرا سابق؟
خوبه با این داستان بزرگ شدن کنار اومدی😂Gharibe Gomnam عههه چرا برا من میاد ککککک😐😂
اره دیگ دیدم حقیقت عه بلاخره بخوای نخوای ی سری اتفاقا میفته در نتیجه گقتم یکمی منطقی ترررررر برخورد کنم🤧😂
آخه میدونی من خیلی گیر داشتم نمیخواستم قبول کنم میدونستمممممم شاید خیلی چیزا حقیقتهههه ولی نمیخواستم قبولش کنم خلاصه ک با این قضایا کنار آمدیم با بدبختی 😂🤧 -
میدونم بی شعوریِ محضه وقتی قوانین تودلی رو میشکنم و ده خط انگلیسی مینویسم😑😂😂😂
ولی خب یسری تودلی ها هستش که فقط اینطوری میتونم به زبون بیارم:/ -
خدایا شکرت=)))