هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نقطه
من کلا معروفم به اینکه افراد رو با اسمی جدای از اسم خودشون خطاب میکنم. نه به معنی لقب لزوما.
مثلا یه دوستی داریم هانیه هاشمی. من یه مدتی بهش میگفتم حاشیه هانِمی
یا مثلا دوستی داریم فامیلش خوشنظره. من صداش میکردم تنگنظر.
اسم پسرخالهم توی گوشیم «میمونی با هزاران سؤال» ذخیرهس.
چون وسط بحث خیلی جدی همین رو تایپ کرد. و درواقع منظورش این بود که «میمونی با هزاران سؤال». و اینجا اهمیت نیم فاصله رو بهش یاد دادم
بنابراین، با من از کیلومتری صدا کردن دیگران صحبت نکن. چون اصلا درک نمیکنم@danial-hosseiny یه بنده خدایی را "کبری گوریلِ باربیِ پادومینهایِ کروناویروسِ الماثی" صداش میکنم، حالا اصلا اسمشم کبری نیست تازه
فقط یه مجموعهای از موقعیتها و سوتیهاش باعث شدن اینطور صداش کنم. یا توی همین انجمن ساقی جدای اینکه ساقی فرخنده فال من، صداش میزنم ساقی برقی هم صداش میکردم بعد از اون زمان که رشتهاش تجربی بود و من روحمم خبر نداشت که کنکور ریاضی میده و بعدش رفت برق خوند و دیگه واقعا شد ساقی برقی!
یا همین فرزامو علم یزید صداش میکنم گاها (@f-nalist شرمنده دیگه قدت تو ابراس همین میشه
️)
ولی بازم تو اون موقعیت حاضر نیستم نصف خط تایپ کنم در برابر وقتی اون 4 تا حرف تایپ میکنه -
@mk-mahdi سلام بله
-
_ Reza _ نمیدونم نمونهاش را قبلا توی سوالای نهایی یا دبیرخونه دیده بودم. اینو میگم چون فقط این دوتا نمونه سوالو حل کرده بودم، یعنی حل هم نکرده بودم فقط چون حالم بد بود روشون نگاه کردم...
در کل حتما قبل نهایی ها سوالای دبیرخونه و نهاییهای قبلو حل کنید.
و امیدوارم بقیه درسها را بالا بگیرید و ریاضی کنکورو بالا بزنید جبران بشه -
@danial-hosseiny یه بنده خدایی را "کبری گوریلِ باربیِ پادومینهایِ کروناویروسِ الماثی" صداش میکنم، حالا اصلا اسمشم کبری نیست تازه
فقط یه مجموعهای از موقعیتها و سوتیهاش باعث شدن اینطور صداش کنم. یا توی همین انجمن ساقی جدای اینکه ساقی فرخنده فال من، صداش میزنم ساقی برقی هم صداش میکردم بعد از اون زمان که رشتهاش تجربی بود و من روحمم خبر نداشت که کنکور ریاضی میده و بعدش رفت برق خوند و دیگه واقعا شد ساقی برقی!
یا همین فرزامو علم یزید صداش میکنم گاها (@f-nalist شرمنده دیگه قدت تو ابراس همین میشه
️)
ولی بازم تو اون موقعیت حاضر نیستم نصف خط تایپ کنم در برابر وقتی اون 4 تا حرف تایپ میکنه -
-
خوابگاه نمیخوام
️
-
یدفعه به خودت میای و میگی: دارم چیکار میکنم؟!
چقدر حقیرانه است این رفتار...!
من چم شده واقعا؟!
واقعا چرا الان تو این نقطه ایستادم با این حس و حال؟!
و بعد انگار از خلائی که توش بودی پرت میشی تو واقعیت با بغض
بعدشم میگی بدرک میگذره...و ادامه میدی در حالی که نمیدونی دفعه بعدی که قراره دوباره تکرار بشه این وضعت کیه): -
تمومش کن امسال...
-
️
️
️
️
️
️
️
-
خدا حواسش هست
همه چی درست میشه
خوب باش فقط -
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
یدفعه به خودت میای و میگی: دارم چیکار میکنم؟!
چقدر حقیرانه است این رفتار...!
من چم شده واقعا؟!
واقعا چرا الان تو این نقطه ایستادم با این حس و حال؟!
و بعد انگار از خلائی که توش بودی پرت میشی تو واقعیت با بغض
بعدشم میگی بدرک میگذره...و ادامه میدی در حالی که نمیدونی دفعه بعدی که قراره دوباره تکرار بشه این وضعت کیه):نقطه
دقیقاااا
بعد اینطوریم سارا چرا انقدر احمقی ؟ چرا نمیتونی یکم غرور داشته باشی ؟ -
هویججج
من میتونممممممم
فایتینگگگگگ