هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
_ Reza _ ممنونم بله درست میگید فکرکنم اگه همین کنکورارو خوب بزنم و مرورشون کنم خیلی بهتر باشه
نهایتا چندتا ازمون جامع از ماز و قلم بزنم اگه وقت شد...
لطف کردین -
و شب انتهایی از روشناییست...
روزنه ای از جنس خیال
نوری از جنس امید
ح.ص
۰۲:۳۵ -
Aqua نه
-
این چند سال عجب اتفاق هایی رو پشت سر گذاشتم تا بالاخره فهمیدم عاشق مامانمم
-
مگه نمیدونی که عشق در نرسیدنه؟
میدونم سخته، انگار بچهم بوده که ۲ سال بزرگش کردم و حالا مُرده و حتی نمیدونم به دست کی و چجوری.
من کم کاری کردم یا ...
حالا میتونی عکسای دیوار روبرو میزو پاره کنی، برگه انتخابرشته پارسالو پاره کنی و آتیشش بزنی و یادبگیری دیگه عاشق نشی. بیا صادق باشیم این حد از عاشقی بلاخره کار میده دست آدم، بهتر بود نرمالتر باشه.
.
.
با خدا قهرم، با امام رضام هم. دیگه نماز نمیخومم حرمم نمیرم، کسایی که دعوت کردی به مصاحبه الان خیلی دوست دارن، برو خدای همونا باش. تو دیدی یه سال زجر کشیدنمو دیدی یه سال از همه چی زدنمو، دیدی یه سال... بعد الان بیام چیکار کنم؟ قربون صدقهت برم؟
با خودت نگفتی آینده این بچه چی میشه؟ نگفتی ممکنه دیگه هیچ وقت نتونه خوشحال باشه؟ کجای عدالته این بوم گزینی؟
دلمو شکوندی خدا، از دیشب یه سره گریه کردم. به کی اعتراض کنم؟ برم پیش کی برای شکایت؟ به کی کارنامه مو نشون بدم و دلیلشو بدونم؟
چجوری تو این اتاقی که همیشه توش با جملهها و کلمههای قرمز مواجه شدم درس بخونم؟
وقتی کمک خواستم نبودی، وقتی از ته دل صدات زدم نبودی وقتی میتونستی خوشحالم کنی نکردی. دیگه دوست ندارم. -
چایی تازه دم
-
JuDi
تولدتون مبارک
انشالله تو سال جدید زندگی تون سرشار از حال خوب و موفقیت های روز افزون باشه براتون
با تاخیر -
____.