هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_____
میدونم. اینکه تو یادت میمونه نکتهٔ قابل توجهه -
_____
_____
Narges_ حق را نگهدار یعنی حق را به جا بیار، مربوطه به مصرع قبلش که میگه حق نمک،یعنی حق نمک را به جا بیار. من خودمم قبلا ها اینو اشتباه میگرفتم که حق نگهدار یعنی خدانگهدار... ولی خب شایدم بشه گفت ایهام داره...
داستانی نیست فقط بیتش خیلی جالبه...^-^
ای دل ریش مرا با لب تو حق نمک
حق نگهدار که من میروم اللهُ معکاینکه بین حافظ و معشوقش حق نمکه احتمالا بخاطر اینه که لب نمکین معشقو بوسیده و اینجوری بینشون حق نمک جاری شده ، بعدشم میگه من میروم و خدا همراهت باشه ولی حق نمک را به جا بیار.
ولی برای من(برداشت شخصی) مصرع اولش ارتباط معنایی بین نمک و دل ریش هم جالبه، ارتباط دل عاشق که مجروحه با لب نمکین و بعدش حق نمک، با وجود اینکه نمک برای جراحت درداوره ولی ازش به عنوان حقی یاد میکنه که با کمال میل میخواد به جا اورده بشه.
دو سه بیت بعدش هم میگه
گفته بودی که شوم مست و دو بوست بدهم
وعده از حد بشد و ما نه دو دیدیم و نه یَک -
نقطه ببخشید خطای ۵۰۳ زد ....اول اینکه دقیقا نمیدونم منشأ ناراحتی تون چیه ...ولی من جوشن کبیر گوش میدم گریه و زاری قشنگ روحم تازه میشه نمیدونم چرا ولی گاهی اوقات واقعا گریه کردن حال ادمو خوب میکنه ....ایشالا ۳ هفته دیگ بهترین نتیجه رو میگیریم و به ریش اونایی که فکر میکردن قبول نمیشیم میخندیم
Zahra2020 خب من زیاد اهل دعا و .. نیستم و واقعا گریه حالمو بهتر نمیکنه چون برام بحث ارزش هاست شاید اذیتم کنه و ازارم بده ولی ارزش اشک ریختن نداره، دو سه باری هم از دستم در رفت نشستم به گریه اما همون زمان در حال سرزنش خودم بودم که چرا دارم این کارو میکنم.
درباره اون بخش اخر پیامت هم شاید برای شما اینطور باشه اما خب من کاملا با این طرز تفکر مخالفم...
ممنونم ازت که برات مهم بود و میخواستی کمکم کنی -
Zahra2020 خب من زیاد اهل دعا و .. نیستم و واقعا گریه حالمو بهتر نمیکنه چون برام بحث ارزش هاست شاید اذیتم کنه و ازارم بده ولی ارزش اشک ریختن نداره، دو سه باری هم از دستم در رفت نشستم به گریه اما همون زمان در حال سرزنش خودم بودم که چرا دارم این کارو میکنم.
درباره اون بخش اخر پیامت هم شاید برای شما اینطور باشه اما خب من کاملا با این طرز تفکر مخالفم...
ممنونم ازت که برات مهم بود و میخواستی کمکم کنینقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دو سه باری هم از دستم در رفت نشستم به گریه اما همون زمان در حال سرزنش خودم بودم که چرا دارم این کارو میکنم.
در واقع بهتر بگم من واقعا شرمم میشد ...
حالا نه اینکه تو جمع هم باشما نه حتی تنها ... -
Narges_ حق را نگهدار یعنی حق را به جا بیار، مربوطه به مصرع قبلش که میگه حق نمک،یعنی حق نمک را به جا بیار. من خودمم قبلا ها اینو اشتباه میگرفتم که حق نگهدار یعنی خدانگهدار... ولی خب شایدم بشه گفت ایهام داره...
داستانی نیست فقط بیتش خیلی جالبه...^-^
ای دل ریش مرا با لب تو حق نمک
حق نگهدار که من میروم اللهُ معکاینکه بین حافظ و معشوقش حق نمکه احتمالا بخاطر اینه که لب نمکین معشقو بوسیده و اینجوری بینشون حق نمک جاری شده ، بعدشم میگه من میروم و خدا همراهت باشه ولی حق نمک را به جا بیار.
ولی برای من(برداشت شخصی) مصرع اولش ارتباط معنایی بین نمک و دل ریش هم جالبه، ارتباط دل عاشق که مجروحه با لب نمکین و بعدش حق نمک، با وجود اینکه نمک برای جراحت درداوره ولی ازش به عنوان حقی یاد میکنه که با کمال میل میخواد به جا اورده بشه.
دو سه بیت بعدش هم میگه
گفته بودی که شوم مست و دو بوست بدهم
وعده از حد بشد و ما نه دو دیدیم و نه یَک -
نقطه خدای من:)))))
خیلی قشنگ بود
داستانو به خاطر اینجا گفتم هی زلزله میاد
امروز دوباره اومدNarges_ عا نمیدونستم اصلا...):
من اخبار و اینا اصلا دنبال نمیکنم مثل کبک سرم زیر برفه
احتمالا خیلی شکه کنندس ... تجربهشو نداشتم...
بحث حلال کردن هم بدی ندیدم عزیزم و اینکه اینطور نگو بخیر میگذره
سالم و سلامت میمونید در پناه خدا هم خودت و هم عزیزانت :) -
چطوری؟! 🥺
️
_____
خوبم تو چطورییی🥹🩵 -
ای
موج
بی
ساحل
-
زمان می گذره
️
-
واقن کسی پول نداشته باشه باید چیکار کنه مصاحبه؟
آخه بی انصافا یک میلیون برای ی مصاحبه؟
بعد حرف از عدالت آموزشی میزنین؟
خنده دارین!