هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه های تجربی
من زیست هرچی میخونم هیچ پیشرفتی ندارم
الان من بجا زیست رو اون چهار درس تمرکز کنم و اونارو بالاتر بزنم خیلی رو رتبه و اینا تاثیر داره؟
چون انگار فقط وقتم تلف میکنم
البته کنکورا تحلیل میکنم ولی بیشترش حس میکنم دارم وقت هدر میدماین پست پاک شده! -
@Comrade_Bayat
نون رو که همیشه میرفتم
ظرفا هم نوبتی بوده و من چند روزی بود که نوبتم رو پیچونده بودم -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14
راستی بابام اونی که قولشو داده بود خریددیدم دیشب اومد در اتاقو باز کرد گذاشت رو میز اصلا از من نظر نخواسته
گفتم عهههههبعد گفت مصاحبه میری یا نه ؟ گفتم بابا من علاقه ندارم
گفت راست میگی حالا ایشالا که رتبت خوب میشه نشدم یه سال وایستا نشد بعد میری
حالا این هیچی فقط مامانم که پشت سرش اومد اینم گرفت برداشت برد پیش اون یکی گفت بعد کنکور میدم بهتمبارکه
-
بچه های تجربی
من زیست هرچی میخونم هیچ پیشرفتی ندارم
الان من بجا زیست رو اون چهار درس تمرکز کنم و اونارو بالاتر بزنم خیلی رو رتبه و اینا تاثیر داره؟
چون انگار فقط وقتم تلف میکنم
البته کنکورا تحلیل میکنم ولی بیشترش حس میکنم دارم وقت هدر میدمari_14
مشکلتون چند تا دلیل میتونه داشته باشه این که تو تحلیل ها نمیتونید به گزینه ها پی ببرید و همیشه کدهایی که میدن مشکل پیش میاد و یا همیشه یه تعداد تست میمونه که مربوط به حذفیات و نقاط ضعف شماست یا مشکل از زمان هست یا هم اگه بدونید مشکل از کجاست راه بهتری میشه داد -
@حساب-کاربری-حذف-شده
سلام
خب سوال داره میگه "یکی از" مواردی که در هر گزینه لیست می کنید اون خصوصیت رو داره. در گزینه 3 هم فقط اون خصوصیت درباره رانش دگره ای درسته. یعنی نه آمیزش غیر تصادفی و نه انتخاب طبیعی ربط مستقیمی به حوادث طبیعی ندارن
درباره گزینه یکش هم نفهمیدم سوالتون کجاست -
تـمام دلـخوشی زنـدگی مــن این است
که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است
#فَمَن_یَمُت_یَرَنی -
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ظرفا هم نوبتی بوده و من چند روزی بود که نوبتم رو پیچونده بودم
ایا انجا خانه است ؟؟؟
من خیلی از ظرف شستن بدم میاد برا همون کل جارو برقیارو به عهده گرفتم@mr-vinyzo دیگه دیگه
آره جارو برقی هم با من بود
یه مدتیه دیگه واقعاً حوصلم نمیکشه -
ari_14
مشکلتون چند تا دلیل میتونه داشته باشه این که تو تحلیل ها نمیتونید به گزینه ها پی ببرید و همیشه کدهایی که میدن مشکل پیش میاد و یا همیشه یه تعداد تست میمونه که مربوط به حذفیات و نقاط ضعف شماست یا مشکل از زمان هست یا هم اگه بدونید مشکل از کجاست راه بهتری میشه داد@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14
مشکلتون چند تا دلیل میتونه داشته باشه این که تو تحلیل ها نمیتونید به گزینه ها پی ببرید و همیشه کدهایی که میدن مشکل پیش میاد و یا همیشه یه تعداد تست میمونه که مربوط به حذفیات و نقاط ضعف شماست یا مشکل از زمان هست یا هم اگه بدونید مشکل از کجاست راه بهتری میشه دادتحلیل نمیتونممم بکنم
-
من مادرم چندبار بهم گفت ظرف بشور
گذاشتم تو ماشین ظرف شویی دیگه بهم کار نداد -
شما بچه های خوبی هستین افرین
-
Akito جارو برقی از ظرف شستن خیلی بهتر و تمیز تره واقعا...هندزفریتم میزاری تو گوشتو .......میری خلسه
@mr-vinyzo ظرفارو تو رودخونه که نمیشورم
دستکش هست، مایع ظرفشویی هست، اسکاچ هست
جارو برقی چون همش اینور اونور میشم و الان تابستونه عرق میکنم خوشم نمیاد... -
@حساب-کاربری-حذف-شده
خودش فقط وقتی مهمون داشته باشیم ازش استفاده میکنه
خب کاربرد این ماشین ظرف شویی چیه مادر من🤏
-
@mr-vinyzo ظرفارو تو رودخونه که نمیشورم
دستکش هست، مایع ظرفشویی هست، اسکاچ هست
جارو برقی چون همش اینور اونور میشم و الان تابستونه عرق میکنم خوشم نمیاد... -
@حساب-کاربری-حذف-شده
خودش فقط وقتی مهمون داشته باشیم ازش استفاده میکنه