هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
138f5963-dd49-44f7-bc3b-037fe2bd29bb.mp4
@f-nalist
@AmirBardia
Sunniva
@Comrade_Bayat
@NO-077
@NADPH
@Hamed-s
@Hamid-s
Aqua
Gharibe Gomnam
Galadriel
_ Reza _
Reza-H
ramses kabir
razie_
officer k
Michael Vey
Sachli
@danial-hosseiny
DexterMoreRight
jahad_121
JuDi
Hhh Hh
liy2099
lO_Ol
@Zahra-HD
Zahra2020
Narges_
Nasrinsani
Foruhar
_____
@_Mahdieh
@_maya
Akito
Ainoor
Anzw 18
خانوم لوبیا
@حساب-کاربری-حذف-شده
چیچک
مآهور
زهرا بنده خدا 2
پرستو بابایی
رفته
آقا فرهادم نتونستم منشن کنم
فککنم همه منشن شدن
لبخند بزنین=))
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ
فرهاد بخندددددارغوان پس ایشونه
مرسی بلو -
این فوکوس تیری های نظامین که باز همه کشورا دارن، ولی یه سری فرقایی میکنن، سه بخشن، حالا یا جدان یا باهمن، تو فرانسه جدان مثلا، ولی تو آمریکا زیر مجموعه یه چیزی هستن که اون رو هم توضیح میدم. همونطور که میبینی توی هر کدومون یه سری انتخاب ها هست و یه سری ها نه میتونی به هر حال بری، مثلا توی فرانسه این اولی که عکس گذاشتم تو دو تا انتخاب داری، یا میتونی استراتژی دفاعی رو پیش بگیری و باف های دفاعی در یافت کنی، یا باف های حمله! باز هرکدوم دو بخشن، توی دفاعی یا میتونی روی بحث ساخت دیفنس و ... تمرکز کنی یا نه روی سربازات، توپخانه ها و ... و باف های مثبت اون رو در یافت کنی! روی هرکدوم نگهداری باف ها و افکتاش رو میگه. و خلاصه اگه بخوام تک تک و برای همه کشورا توضیح بدم چند ده هزار پیامی میشه، باید خودت با مرور زمان نگاه کنی و تو ذهنت بمونه(البته لزوما نیاز نیست از حفظ باشی، موقع بازی میتونی نگه داری روی هر فوکوس و ببینی.) -
این فوکوس تیری های نظامین که باز همه کشورا دارن، ولی یه سری فرقایی میکنن، سه بخشن، حالا یا جدان یا باهمن، تو فرانسه جدان مثلا، ولی تو آمریکا زیر مجموعه یه چیزی هستن که اون رو هم توضیح میدم. همونطور که میبینی توی هر کدومون یه سری انتخاب ها هست و یه سری ها نه میتونی به هر حال بری، مثلا توی فرانسه این اولی که عکس گذاشتم تو دو تا انتخاب داری، یا میتونی استراتژی دفاعی رو پیش بگیری و باف های دفاعی در یافت کنی، یا باف های حمله! باز هرکدوم دو بخشن، توی دفاعی یا میتونی روی بحث ساخت دیفنس و ... تمرکز کنی یا نه روی سربازات، توپخانه ها و ... و باف های مثبت اون رو در یافت کنی! روی هرکدوم نگهداری باف ها و افکتاش رو میگه. و خلاصه اگه بخوام تک تک و برای همه کشورا توضیح بدم چند ده هزار پیامی میشه، باید خودت با مرور زمان نگاه کنی و تو ذهنت بمونه(البته لزوما نیاز نیست از حفظ باشی، موقع بازی میتونی نگه داری روی هر فوکوس و ببینی.)@Comrade_Bayat اوهوم مرسی
فقط یه چیزی، اون علامت تعجب بینشون یعنی چی؟ -
این بخش پر عظمت سیاسی فرانسه تو فوکوس تیریه، که باز همه هم این بخش رو دارن، ولی خب فوکوس تیری هر کشور به کشور فرق میکنه، همه فوکوس تیری سیاسی دارن، ولی برای هرکسی متفاوته. تو باید اول یه سری سیاست های کلی رو تعیین کنی، طرف محبوب باشی یا طرف مخالف، بعدش باید ایدئولوژیت رو تعیین کنی، میخوای با همین ادامه بدی، یا کمونیست بشی اگه نیستی، ییا فاشیست بشی اگه نیستی، یا دموکرات بشی اگه نیستی، برای یه سری کشورا یه سری فوکوس های خاص هست، مثلا برای فرانسه فوکوس برگردوندن ناپلئون هست که چیز جذابیه، یکی از نوادگان ناپلئون هم میشه رهبر کشور. -
این بخش پر عظمت سیاسی فرانسه تو فوکوس تیریه، که باز همه هم این بخش رو دارن، ولی خب فوکوس تیری هر کشور به کشور فرق میکنه، همه فوکوس تیری سیاسی دارن، ولی برای هرکسی متفاوته. تو باید اول یه سری سیاست های کلی رو تعیین کنی، طرف محبوب باشی یا طرف مخالف، بعدش باید ایدئولوژیت رو تعیین کنی، میخوای با همین ادامه بدی، یا کمونیست بشی اگه نیستی، ییا فاشیست بشی اگه نیستی، یا دموکرات بشی اگه نیستی، برای یه سری کشورا یه سری فوکوس های خاص هست، مثلا برای فرانسه فوکوس برگردوندن ناپلئون هست که چیز جذابیه، یکی از نوادگان ناپلئون هم میشه رهبر کشور.@Comrade_Bayat خب ممکنه بخاطر عواقب یکی از فوکوس تری ها(که بر خلاف تاریخ هست) کلا کشور از هم بپاشه و تو هیچکاری نتونی کنی؟
یا اینکه هر فوکوس تری هم انتخاب کنی میتونی کشورو از آب و گل در بیاری -
Akito اون یعنی فقط یکی از بین این دو رو میتونی انتخاب کنی، یعنی مثلا به فوکوس تیری نیروی زمینی فرانسه نگاه کن:
https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1720032190759-capture.png
(همون عکسیه که توی پیام سه تا فوکوس تیری گذاشتم، عکس اول، نتونستم نقل قول بزنم)
تو باید یکی از دو تای دوم رو انتخاب کنی، بعدش که انتخاب کردی یا دو تا شاخه سمت راست رو داری یا دو تا شاخه سمت چپ!
اگه راستی رو انتخاب کنی دو تا انتخاب داری، یا اون راستیه با زیری هاش، یا چپی و زیری هاش!
اگه چپی رو انتخاب کرده باشی اول یعنی سپره، دو تا انتخاب داری بعدش، یا اون اسبه یا اون سمت چپیش، که به اون نقطه چین زیرشون دقت کن، این یعنی فرقی نداره کدوم یکی از دو تا رو انتخاب کنی، به هر حال هر سه تا زیر شاخه پایینی رو خواهی داشت(برعکس سمت راستی که اینجور نبود) -
Akito دو سال متوالی در دو مدرسه متفاوت قالب بر 80 درصد کلاس، بهترین خبری که میتونستن بشنون خبر مرگ من بود و بر ضد من هر کاری که میتونستن انجام میدادن، پس تنها نیستی
-
@Comrade_Bayat خب ممکنه بخاطر عواقب یکی از فوکوس تری ها(که بر خلاف تاریخ هست) کلا کشور از هم بپاشه و تو هیچکاری نتونی کنی؟
یا اینکه هر فوکوس تری هم انتخاب کنی میتونی کشورو از آب و گل در بیاری -
Akito دو سال متوالی در دو مدرسه متفاوت قالب بر 80 درصد کلاس، بهترین خبری که میتونستن بشنون خبر مرگ من بود و بر ضد من هر کاری که میتونستن انجام میدادن، پس تنها نیستی
-
@Comrade_Bayat
ولی آشکال نداره تو درحال حاضر کوچیک ترین عضو خانواده الاخونه ایی️
داداش کوچولو🤏🥹
مگه نه بلو؟
Blue28 -
باید همه چیز رو در نظر بگیری توی فوکوس تیری ها ویه نقشه داشته باشی، تک تک کشور ها فوکوس تیری متفاوت دارن و باید باز کنی بخش فوکوس تیری رو و افکت تک تک انتخاب ها رو بخونی
@Comrade_Bayat بدون خوندن تاریخ هم میتونم از پسش بر بیام؟ یا باید برم یکی دوتا کتاب دانلود کنم؟
-
@Comrade_Bayat ممنونتم
️
-
توی هر کشوری یه سری ریسرچ اسلات داری که تعدادش کشور به کشور متفاوته، توی فوکوس تیری میتونی ریسرچ اسلات هارو افزایش بدی، البته محدودیت داره! مثلا توی فرانسه اولش سه تا هست، بعدش از طریق اون فوکوس های اقتصادی که فرستاده بودم برات میتونی 5 تاش کنی و بیشتر نمیشه! -
توی هر کشوری یه سری ریسرچ اسلات داری که تعدادش کشور به کشور متفاوته، توی فوکوس تیری میتونی ریسرچ اسلات هارو افزایش بدی، البته محدودیت داره! مثلا توی فرانسه اولش سه تا هست، بعدش از طریق اون فوکوس های اقتصادی که فرستاده بودم برات میتونی 5 تاش کنی و بیشتر نمیشه!@Comrade_Bayat آره، یادمه ایتالیا هم ۴ تا داشت
-
@mr-vinyzo
-
@Comrade_Bayat بدون خوندن تاریخ هم میتونم از پسش بر بیام؟ یا باید برم یکی دوتا کتاب دانلود کنم؟